Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck au un nou membru al familiei. Cei doi soți au decis că este momentul pentru adopție

Jennifer Lopez și Ben Affleck au un nou membru al familiei. Cei doi îndrăgostiți au decis că este momentul să aducă un animăluț în casa lor. La scurt timp după ce s-au întors din luna de miere, Affleck și JLo au fost văzuți la un centru de adopție de animale din Los Angeles.

Publicat: 5 septembrie 2022, 11:26

O decizie atât de importantă nu putea fi luată decât în familie. Jennifer și Ben și-au luat copiii și au mers la centrul de adopție. Alături de JLo și soțul său s-au aflat Emme, fiica artistei, Seraphina, fiica actorului, și câțiva prieteni apropiați ai copiilor. Seraphina a fost cea care a dus cutiuța cu animăluțului la mașina părinților ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și Ben Affleck au un nou membru al familiei

Jennifer Lopez și Ben Affleck își doresc să aibă o familie fericită. Cei doi îndrăgostiți depun eforturi considerabile pentru ca adolescenții lor să se integreze cât mai bine. În acest sens, JLo și Affleck au decis să-și mărească familia cu un animăluț.

Vezi mai multe imagini cu Jenifer Lopez și Ben Affleck în Galeria Foto!

Seraphina, fiica lui Ben Affleck, în timp ce duce la mașină cutia cu animăluțul pe care l-au adoptat
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au lăsat copiii să aleagă animăluțul pe care l-au adoptat / Profimedia Images

Conform publicației Hello, cuplul nu a dorit să mai aștepte nicio secundă. Venirea în Los Angeles a fost perfectă pentru ca artista și soțul ei să adopte un animăluț. Nu se știe încă ce nume va purta noul membru al familie.

Reclamă

În plus, publicațiile externe nu au putut confirma ce animal a ales diva să adopte alături de familia sa. Jennifer încă nu a dezvăluit niciun detaliu, însă fanii se așteaptă să afle mai multe de la artista internațională prin intermediul rețelelor sociale. În ultima vreme, JLo a fost tot mai activă în mediul online.

După ce un clipuleț de la nunta sa a fost furat și publicat pe internet, aceasta a vorbit în cadrul mai multor interviuri despre dorința sa ca totul să rămână privat.

Jennifer a trăit o nuntă ca în povești alături de soțul ei. Ea și Affleck au reușit să organizeze un moment unic pentru ei și apropiați.

Reclamă

Ce declarații a făcut Jennifer Lopez despre nunta sa cu Ben Affleck

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în cadrul unui eveniment care a durat trei zile. Aceștia și-au dorit să aibă parte de ceva unic. Astfel, au organizat o mulțime de mici spectacole și momente de neuitat pentru invitații de la nunta lor.

Jennifer a schimbat trei rochii de mireasă pe parcursul evenimentelor. Aceasta a avut inclusiv un moment muzical pentru soțul ei. Jennifer spune că Affleck a fost complet fermecat de organizare, la fel cum a fost și ea.

”Când m-a văzut venind la capătul scărilor am știut amândoi că e ceva imposibil, ce pare atât de greu de crezut, ca un vis superb din care nu îți dorești vreodată să te trezești”.

„Am avut atât de multe gânduri în acel moment, deși recunosc, eram foarte stresată să nu calc pe rochie. Dar când m-am apropiat de el, totul a făcut sens pentru mine. Răni vechi care erau în cele din urmă vindecate. Greutatea trecutului a fost în cele din urmă ridicată de pe umerii mei”.

Jennifer și Affleck s-au simțit extraordinar la nunta din Georgia. Actorul a descris momentul folosindu-se de un citat al unui film pe care l-a scris în anul 2016. Affleck a declarat în noaptea nunții că ”acela este raiul”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×