Reclamă

Kourtney Kardashian și Travis Barker au făcut spectacol pe o plajă din Santa Barbara. Imaginile cu cei doi îndrăgostiți în ipostaze tandre

Kourtney Kardashian și Travis Barker au făcut un adevărat spectacol pe o plajă din Santa Barbara. Cei doi îndrăgostiți nu și-au putut lua mâinile unul de pe celălalt. Aceștia au organizat un moment romantic pentru a celebra un an de la logodnă.

Publicat: 19 octombrie 2022, 11:28 / Actualizat: 19 octombrie 2022, 13:31

Cuplul de îndrăgostiți este recunoscut pentru dragostea puternică pe care și-o poartă. Kourtney și partenerul său nu țin niciodată cont de părerile celor din jur și se afișează în public fără jenă atunci când vine vorba de momentele tandre. Da data aceasta au dorit să creeze un  moment care să le rămână mereu în suflet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kourtney Kardashian și Travis Barker au făcut spectacol pe o plajă din Santa Barbara

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au întors pe plaja din Santa Barbara. Locul are o semnificație aparte pentru cei doi, fiind plaja pe care Travis a ales să o ceară pe Kortney de soție. La fel ca anul trecut, toboșarul a pregătit un moment romantic.

Vezi mai multe imagini cu Kourtney Kardashian și Travis Barker în Galeria Foto!

Kourtney Kardashian și Travis Barker în timp ce se sărută pe plaja din Santa Barbara
Kourtney Kardashian și Travis Barker au celebrat un an de la logodnă / Profimedia Images

O inimă uriașă din trandafiri a fost aranjată pe plajă alături de sute de lumânări. Pe lângă aranjamentul romantic, cei doi au avut parte de muzică live pe care au ascultat-o în surdină. Cei doi îndrăgostiți au avut și spectatori. Vedeta Rebel Wilson s-a întâmplat să fie la acel moment în împrejurimi.

Reclamă

Aceasta a postat o fotografie cu florile de pe plajă alături de un mesaj emoționant pentru Kourtney Kardashian și Travis Barker. La scurt timp după ce și-au spus unul altuia cuvinte de dragoste pe plajă, aceștia au fugit spre ocean. În ciuda temperaturilor scăzute, Kourtney Kardashian și Travis Barker au ales să intre îmbrăcați în apa rece.

Cei doi s-au sărutat pătimaș și s-au ținut în brațe, apoi au ieși înapoi pe plajă pentru a se usca. Kourtney Kardashian și Travis Barker au vrut să recreeze o parte din momentele de neuitat pe care le-au trăit în urmă cu un an, atunci când s-au logodit.

Kourtney a postat deja pe rețelele sociale câteva imagini de pe plaja din Santa Barbara și a împărtășit cu admiratorii săi emoțiile puternice pe care le-a retrăit.

Reclamă

Kourtney Kardashian și Travis Barker respectă un set de reguli în relație

Povestea de iubire dintre Kourtney Kardashian și Travis Barker reușește să atragă atenția tuturor. În ciuda faptului că amândoi au un program foarte încărcat, de fiecare dată când apar împreună par la fel de îndrăgostiți ca în prima zi.

Acest lucru se datorează faptului că respectă un set de reguli pe care l-au stabilit de la începutul relației. Kourtney este întotdeauna alături de partenerul său și îl susține indiferent de situație. Acesta este și cazul lui Travis care o înțelege pe divă și îi rămâne alături în momentele dificile.

Cei doi au fost surprinși recent în timp ce ajutau un om al străzii. Gestul înduioșător al îndrăgostiților a ținut primele pagini ale presei internaționale. La un an de la logodna lor, Travis și Kourtney au demonstrat că sunt mai apropiati ca niciodată.

Sursele spun că cei doi ar încerca să-și mărească familia. Kourtney a făcut mai multe dezvăluiri din viața sa personală. Aceasta a declarat că a luat mai multe kilograme în plus în urma unui tratament de fertilizare în vitro.

Diva urmează deja tratamentul de mai bine de opt luni. Kourtney Kardashian și Travis Barker nu au făcut încă declarații publice despre dorința lor a a avea un copil împreună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×