Reclamă

Heidi Klum a spus totul despre costumul ei de Halloween. Cum s-a simțit deghizată într-un vierme: „A fost destul de dificil”

Heidi Klum a spus totul despre costumul ei de Halloween. Vedeta a atras atenția cu alegerea ei. Cu toate acestea, se pare că lucrurile nu au fost deloc ușoare pentru modelul de 49 de ani. Heidi este cunoscută drept o fană a petrecerilor de Halloween.

Publicat: 3 noiembrie 2022, 8:20

Heidi Klum știa că nu va fi ușor să iasă din costumul ei de vierme atunci când avea nevoie să meargă la baie. Vedeta este renumită pentru petrecerile pe care le ține de Halloween. Alegerile ei vestimentare pentru această sărbătoare au fost destul de "înfricoșătoare" și bine puse la punct în ultimii ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Heidi Klum a spus totul despre costumul ei de Halloween

Atunci când a apărut la petrecere, Heidi a atras toate privirile. Reporterii s-au înghesuit în jurul ei pentru a afla cum se simte. Mulți au întrebat-o cum se va descurca în costumul de vierme.

„Va fi dificil”, a spus Klum pentru Page Six Style pe covorul roșu de la Sake No Hana din hotelul Moxy’s Lower East Side, când a fost întrebată cum plănuiește să folosească baia în timpul evenimentului.

„E foarte complicat să desfac costumul”, a spus ea despre protezele în care era înfășurată. „Când trebuie să plec, va trebui să mă dezbrac și să fac cumva să se întâmple”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Heidi Klum, într-un costum de vierme, la o petrecere de Halloween
Heidi Klum a purtat un costum bizar de Halloween / Getty Images

Klum, în vârstă de 49 de ani, și-a citat apoi fostul coleg din „Project Runway”, adăugând: „Așa cum ar spune Tim Gunn, <Trebuie să-l fac să funcționeze”.

Modelul a recunoscut că „ținuta”, care a durat mai mult de 10 ore, a făcut-o să se simtă „claustrofobă”. Vedeta a mai spus că a avut nevoie de ajutor pentru a se deplasa.

Reclamă

„Îmi este greu să mă mișc. Nu prea am brațe sau picioare”, a spus ea reporterilor la eveniment. „Când cad, am nevoie de cineva care să mă ajute să mă ridic. Sunt cam blocată în asta, știi? Mă simt puțin claustrofobă.”

Klum s-a dezbrăcat ulterior de costum. Apoi, pentru continuarea petrecerii a optat pentru o ținută dintr-o plasă strălucitoare care a lăsat puțin imaginației.

Heidi a acordat mereu atenție ținutelor de Halloween

Fostul înger Victoria’s Secret a sosit în costumul de vierme alături de soțul ei, Tom Kaulitz, care s-a îmbrăcat ca pescarul ce încerca să o prindă în lanseta lui. Kaulitz, în vârstă de 33 de ani, i-a oferit lui Klum un adevărat spectacol pe covorul roșu înainte ca cei doi să-și facă apariția în secțiunea VIP a celei de-a 21-a ediții anuale pline de vedete.

Alți invitați care au participat la eveniment au fost fiica model a lui Klum, Leni, Elon Musk și mama Maye, Ice-T și Coco, Kim Petras și Heather Graham.

Questlove a fost cel care s-a ocupat de muzică în timp ce petrecăreții au rupt ringul de dans.

Klum, care a spus că costumul din acest an a fost unul dintre look-urile ei de Halloween „de top”, a purtat câteva costume iconice de-a lungul anilor.

Ea s-a îmbrăcat ca un extraterestru înfricoșător în 2019 și ca Fiona din „Shrek” cu un an înainte. De asemenea, s-a transformat într-o bătrână în 2013 și a uimit într-un costum de fluture în 2014.

Sărbătoarea, sponsorizată de Now Screaming x Prime Video și Baileys Irish Cream Liqueur, a avut loc la restaurantul japonez modern al Tao Group Hospitality, Sake No Hana.

Modelul a colaborat cu Trick-Or-Treat @unicefusa pentru a ajuta la creșterea gradului de conștientizare pentru campania anuală de Halloween. Evenimentul strânge bani pentru copiii aflați în dificultate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×