Reclamă

Megan Fox a avut parte de un accident vestimentar. Vedeta a participat la o petrecere alături de Machine Gun Kelly

Machine Gun Kelly și logodnica sa au participat la o nouă petrecere. Cei doi îndrăgostiți se bucură de timpul liber pe care îl pot petrece împreună. De data aceasta, cei doi au ales costume asemănătoare. Totuși, Megan Fox a avut parte de un accident vestimentar, iar paparazzi s-au grăbit să imortalizeze momentul.

Publicat: 2 noiembrie 2022, 10:42

Fox nu a pus niciodată accentul pe părerile celor din jur. Diva se bucură de o siluetă de invidiat și poartă deseori ținute mulate, care să-i scoată îne vindeță formele voluptoase. De data aceasta, actrița și-a dorit un look nou. Însă ținuta extravagantă a pus-o pe divă în mare dificultate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Megan Fox a avut parte de un accident vestimentar

Megan Fox și Machine Gun Kelly țin din nou primele pagini din presa internațională. După ce apariția lor la petrecerea de Halloween a stârnit nemulțumire în rândul fanilor, de data aceasta s-au gândit să participe la o nouă petrecere, dar purtând costume diferite.

Vezi mai multe imagini cu Megan Fox în Galeria Foto!

Megan Fox alături de Machine Gun Kelly la o petrecere de Halloween
Fox nu a pus niciodată accentul pe părerile celor din jur / Profimedia Images

Actrița și logodnicul său au ales să se costumeze în personaje desprinse din lumea magică a elifilor. În urmă cu doar două zile, Machine Gun Kelly s-a costumat într-un preot, iar iubita sa a apărut într-un costum sexy din piele. De data aceasta Fox a optat pentru o imagine inocentă.

Reclamă

Diva a ales să poarte o fustă albă, lungă, cu crăpătură pe picior. Megan a renunțat la lenjerie intimă din dorința de a nu strica imaginea costumului, însă acest lucru a pus-o și mai mult în dificultate. Megan Fox a avut parte de un accident vestimentar.

În timp ce mergea fusta i-a fost suflată de vânt și a lăsat la vedere părțile intime. Vedeta a încercat repede să se acopere, însă fotografii au reușit să surprindă imediat momentul.

Fotografia cu Fox face acum înconjurul internetului. Fanii vedetei așteaptă cu nerăbdare ca aceasta să posteze noi imagini pe rețelele sociale, acolo unde își ține comunitatea la curent cu tot ceea ce face.

Reclamă

Megan Fox își dorește o familie mai mare

Megan Fox și Machine Gun Kelly trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi îndrăgostiți sunt logodiți, iar actrița pare că are planuri mari pentru viitorul său. Fox și Kelly au anunțat că au o relație la începutul anului 2020.

Cei doi s-au întâlnit în 2019, pe platourile de filmare ale producției Midnight in the Switchgrass. Machin Gun Kelly este pentru prima dată logodit, Fox a mai fost căsătorită anterior. Amândoi au copii din relațiile anterioare. Fox are trei băieți din căsnicia sa cu Brian Austin Green. Kelly ale la rândul său o fetiță din relația cu Emma Cannon.

Recent Fox a declarat că își dorește un copil alături de logodnicul său. Fostul soț al vedetei, Brian Austin Green, a făcut mai multe declarații publice privind afirmația fostei sale soții. Acesta o susține pe Fox în alegerea sa de a-și mări familia cu Kelly. Fox spune că iubește copii.

Fiul cel mai mare al vedetei, Noah, are deja 10 ani. Bodhi și Journey, ceilalți doi băieți ai actriței, au 8, respectiv 6 ani. În ciuda faptului că Megan și fostul partener nu mai sunt împreună, ea a continuat să se implice în viața copiilor săi.

Diva este surprinsă deseori în compania acestora. Actrița spune că este pregătită să fie din nou mamă și își dorește acest lucru alături de logodnicul său, Machine Gun Kelly.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×