Reclamă

Brian Austin Green este fericit alături de Sharna Burgess. Cei doi vor deveni părinți în curând

Brian Austin Green este fericit alături de Sharna Burgess. Actorul este deja tată a trei copii cu fosta sa parteneră, Megan Fox, precum și un fiu de 19 ani dintr-o relație anterioară. Cu toate acestea, el și-a refăcut viața alături de Sharna și va deveni din nou tată.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 mai 2022, 7:12

Brian Austin Green așteaptă cu nerăbdare să redevină tată. Acesta a fost fotografiat recent pe stradă în Malibu cu actuala sa iubită. Cei doi au fost fotografiați în ipostaze tandre. Se pare că dansatoarea îl face fericit pe fostul partener al lui Megan Fox, iar cei doi se bucură în fiecare clipă de relația lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brian Austin Green este fericit alături de Sharna Burgess

Actorul și iubita Sharna Burgess așteaptă primul lor copil împreună. Cei doi au dat marea veste prin intermediul unor fotografii făcute în Hawaii. În poze, Burgess și-a lăsat burtica de gravidă la vedere. Atât Brian, cât și Sharna, sunt mai fericiți ca niciodată pentru ceea ce trăiesc de când sunt împreună.

„Brian nu s-a așteptat niciodată să fie tată din nou. Este încântat”, a spus o sursă apropiată lui Green pentru People. „Sharna îl face foarte fericit. Relația lor este distractivă.”

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Brian Austin Green, l aplimbare cu iubita gravidă
Brian Austin Green așteaptă cu nerăbdare să redevină tată / Profimedia Images
Reclamă

Starul Beverly Hills, 90210 este deja tatăl copiilor Journey River în vârstă de 5 ani, Bodhi Ransom, de 7 ani și Noah Shannon, de 9 ani, cu fosta sa parteneră, Megan Fox. Acesta mai are un fiu, pe Kassius, în vârstă de 19 ani, dintr-o relație anterioară.

„Sharna a fost întotdeauna foarte bună cu băieții săi”, adaugă sursa pentru People.

„Nu a fost niciodată o problemă pentru ea că avea deja copii. Ea a făcut cu adevărat efort să-i cunoască”.

Reclamă

Cum și-a continuat Megan Fox viața după divorț

Cei doi au început să se întâlnească la cinci luni după ce Green și-a confirmat despărțirea de Fox după aproape 10 ani de căsătorie în mai 2020.

Vestea despre sarcina lui Sharna vine la o lună după ce Fox și-a anunțat logodna cu Machine Gun Kelly, cu care se întâlnește de aproape doi ani.

„Megan este fericită că Brian a trecut mai departe”, a spus o sursă apropiată lui Fox tot pentru People. „Știe că va fi grozav cu noul său copil. El este un tată minunat pentru băieții lor”.

Actrița Transformers a cerut oficial divorțul de Green cu o zi înainte de Ziua Recunoștinței în 2020 și la trei zile după ce și-a făcut debutul pe covorul roșu cu Kelly la American Music Awards.

Machine Gun Kelly a stârnit speculații că Megan Fox este însărcinată, deoarece a dedicat un cântec logodnicei sale și „copilului lor nenăscut”. Muzicianul în vârstă de 32 de ani, pe numele real Colson Baker a făcut aceste afirmații la Billboard Music Awards 2022. Machine Gun Kelly a spus pe scenă: „Am scris acest cântec pentru soția mea. Și acesta este pentru copilul nostru nenăscut”.

Vorbele artistului au stârnit confuzie, iar un membru al publicului a spus pentru E! News: „Oamenii din audiență s-au întors unii către alții și au spus: „.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×