Reclamă

Machine Gun Kelly e de nerecunoscut la Jimmy Kimmel Live. Cântărețul e complet transformat

Machine Gun Kelly e de nerecunoscut la emsiunea Jimmy Kimmel Live. Logodnicul actriței Megan Fox a acceptat provocarea de a se transforma într-un reporter și a lua admiratorilor săi interviuri de pe stradă. Imaginile care au început să circule pe internet au dovedit că acesta are aptitudinile necesare pentru a începe o carieră în actorie.

Publicat: 31 martie 2022, 7:01 / Actualizat: 1 aprilie 2022, 11:09

Cântărețul în vârstă de 31 de ani a fost surprins de fotografi într-o parcare cu puțin timp înainte ca acesta să înceapă filmările pentru emisiunea Jimmy Kimmel Live. Artistul a ales să poarte un pulover negru cu flori colorate și fluturi. Părul său roz a putut fi observat imediat de admiratorii săi, devenind deja semnătura sa în ceea ce privește stilul pe care îl adoptă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Machine Gun Kelly e de nerecunoscut la Jimmy Kimmel Live

Megan Fox și Machine Gun Kelly sunt de nedespărțit. Cu toate acestea, artistul a fost invitat singur pentru a participa la Jimmy Kimmel Live. Cântărețul a profitat de ocazie și a avut parte de câteva experiențe de neuitat. Colson Baker, pe numele său real, a fost nevoit să renunțe la identitatea sa și să se transforme într-un reporter de teren.

Vezi mai multe imagini cu Machine Gun Kelly în Galeria Foto!

Artistului i s-a oferit un microfon și a fost invitat să iasă pe stradă pentru a lua interviuri fanilor săi. Pentru ca transformarea sa să fie completă acesta a purtat un costum crem la care a asortat o cravată și un ecuson pe care scria mesajul ”PRESS”.

Reclamă

Astfel, fanii au putut să-l identifice pe acesta ca fiind un reporter adevărat. Machine Gun Kelly e de nerecunoscut la emsiunea Jimmy Kimmel Live.

Acesta a purtat o perucă pentru a-și ascunde părul roz și o mustață falsă. Singurul lucru care i-ar fi putut dejuca adevărata identitate a fost manichiura.

Artistul este recunoscut pentru faptul că își face unghiile în culori puternice. În timp ce acesta s-a aflat la filmări, Megan Fox a fost surprinsă de fotografi având grijă de cei trei copii ai săi.

Reclamă

Ce a făcut Megan Fox în lipsa lui Machine Gun Kelly

În timp ce Machine Gun Kelly a fost ocupat cu filmările, logodnica sa a profitat de timpul liber pentru a ieși în oraș cu cei trei copiii ai săi. Vedeta are alături de fostul soț, Brian Austin Green. Noah Shannon Green (9 ani), Bodhi Ransom Green (8 ani) și Journey River Green (5 ani) au mers la înghețată alături de Fox.

Actrița a optat pentru o ținută casual pentru a trece cu ușor neobservată. Băieții actriței au fost și ei surprinși de fotografi în timp ce mergeau în fața acesteia. Vedeta și-a încurajat copiii de-a lungul timpului să adopte imaginea în care se simt confortabil, acesta este și motivul pentru care micuții au fost de multe ori surprinși cu părul lung sau purtând roz.

Noah a ales să poarte o pereche de pantaloni scurți și un tricou roz. Acesta s-a asortat cu ținuta mamei sale. Bodhi a optat  pentru un tricou negru cu trupa Led Zeppelin în timp ce Journey a preferat o ținută casual.

Logodnica artistului Machine Gun Kelly nu a ținut cont de prezența fotografilor. Aceasta și-a dorit să aibă parte de momente frumoase alături de copiii săi. De-a lungul timpului, fotografii i-au surprins pe Fox și Kelly în compania copiilor. Logodnicul vedetei a declarat în mai multe interviuri că iubește copiii ș adoră să-și petreacă timpul cu ei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×