Reclamă

Megan Fox a luat prânzul în Los Angeles. Ținuta aleasă de vedetă a atras privirile tuturor

Megan Fox a luat prânzul în Los Angeles alături de prietenii săi. Modelul în vârstă de 35 de ani a ales să poarte o rochie scurtă care să-i evidențieze picioarele lungi și tonifiate. Fotografii au încercat să o surprindă din toate unghiurile. Megan și-a dat seama rapid că este urmărită și a pozat plină de încredere pentru cei prezenți.

Publicat: 3 martie 2022, 7:52

Megan Fox și-a etalat silueta într-o ținută sexy, dar în același timp extrem de elegantă. Diva internațională a optat pentru o rochie într-o nuanță de lila, în timp ce a pășit plină de încredere pe stradă. De data aceasta, bruneta focoasă nu a fost însoțită de iubitul său, Machine Gun Kelly. Aceasta a preferat să iasă în oraș alături de prietenii săi apropiați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Megan Fox a luat prânzul în Los Angeles

Megan Fox a reușit să atragă toate privirile asupra sa cu cea mai recentă apariție pe care a avut. Modelul internațional a fost surprins într-o ținută extrem de elegantă atunci când a ieșit la un prânz relaxant alături de prietenii apropiați. Aceasta a ales o rochie lila care i-a lăsat la vedere picioarele superbe.

Vezi mai multe imagini cu Megan Fox în Galeria Foto!

Megan Fox a luat prânzul în Los Angeles și a purtat o rochie scurtă
Modelul internațional a fost surprins într-o ținută extrem de elegantă / Profimedia Images

La aceasta a ales să asorteze o pereche de sandale cu toc. Accesoriile au lipsit din ținuta brunetei. Părul l-a ondulat și l-a lăsat desprins pe spate. Machiajul de zi i-a accentuat trăsăturile naturale. Megan a profitat de prezența fotografilor și a pozat din cele mai bune unghiuri ale sale.

Reclamă

Diva și-a dat seama rapid că paparazzi au fost pe urmele sale. De când s-a logodit cu Kelly, aceasta a fost urmărită la fiecare pas. Cei doi și-au postat cererea în căsătorie pe conturile personale de Instagram. Ulterior au oferit și câteva interviuri privind povestea din spatele inelului de logodnă.

Kelly a declarat că inelul a fost conceput special pentru brunetă, iar în momentul în care ar încerca să-l dea jos, acesta i-ar produce o mică rană.

Kelly a declarat că ”durerea este dragoste”, însă fanii săi nu au fost deloc de acord cu acest lucru. Cuplul a fost intens criticat de fani de pretutindeni. Declarațiile lor au stârnit multe reacții pe rețelele sociale.

Reclamă

Megan Fox și Machine Gun Kelly au adoptat o pisicuță

Deși Megan Fox a luat prânzul alături de prietenii săi, ea și Machine Gun Kelly trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au decis că este momentul ”să-și mărească familia” și au adoptat o pisicuță. Logodnicul vedetei a fost cel care a postat o serie de imagini pe contul său personal de Instagram.

Alături de fotografiile superbe, Kelly a scris ”cel mai nou membru al familiei.” În imagini apare și Megan în timp ce zâmbește și ține în brațe animăluțul. Adopția pisicuței vine la scurt timp după ce Megan și Kelly și-au anunțat logodna pe rețelele sociale.

Cei doi nu au împreună niciun copil. Cu toate acestea, Megan are trei copi alături de fostul său soț, Brian Austin Green. Noah, Bodhi și Journey sunt tot timpul în sufletul modelului internațional.

Machine Gun Kelly are la rândul său grijă de o fetiță, Casie, pe care o are alături de fosta sa iubită, Emma Cannon. Cuplul nu a făcut nicio declarație privind un nou membru al familie. Deși amândoi au copii din fostele relații, niciunul nu pare că se gândește la bebeluș în această perioadă. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×