Reclamă

Khloe Kardashian a publicat prima imagine cu băiețelul ei. Cum și-a fotografiat bebelușul la numai câteva luni de la naștere

Khloe Kardashian a publicat prima imagine cu băiețelul ei. La trei luni de la nașterea celui de-al doilea copil, Khloe Kardashian a publicat o poză emoționantă cu cei doi micuți ai săi. Vedeta i-a pregătit de Halloween și a imortalizat momentul.

Publicat: 2 noiembrie 2022, 8:00

Khloe Kardashian le oferă fanilor, în sfârșit, o imagine cu fiului ei, care s-a născut la sfârșitul lunii iulie 2022. Pe 30 otombrie, Khloe a publicat pe Instagram câteva fotografii de la sărbătoarea familiei sale înainte de Halloween, inclusiv o fotografie adorabilă a fiicei ei, True Thompson, de 4 ani. Fetița îl ține în brațe pe fratele ei mai mic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Khloe Kardashian a publicat prima imagine cu băiețelul ei

Deși fața bebelușului nu a fost expusă, aceasta este prima dată când Khloe a făcut publică o imagine cu nou-născutul ei. O a doua fotografie arată piciorul micuțului, care este încălțat cu pantofi sport de brand, scrie hollywoodlife.com.

Frații au fost îmbrăcați de Halloween în personaje simpatice. True a fost deghizată în Owlette, iar fratele ei mai mic în Tigger. „Owlette and Tigger alias True and Baby Brother”, a subtitrat Khloe poza. Ea nu a spus încă numele fiului ei, care s-a născut prin intermediul unei mame surogat.

La începutul acestei săptămâni, Khloe a vorbit despre numele bebelușului ei în timpul unui interviu la The Kelly Clarkson Show. „Fiica mea spune că îl cheamă Snowy”, a dezvăluit Khloe. „Nu este zăpadă, așa că acesta este indiciu. Jur că face lucruri doar ca să mă încurce pe mine. Dar numele lui nu este Snowy”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Cum se descurcă Khloe cu doi copii

True l-a strigat așa pe bebeluș în timpul premierei sezonului 2 din The Kardashians. Khloe îl ținea în brațe pe copilul nou-născut în timpul unui apel prin FaceTime, iar True l-a numit „Snowy” la telefon. La acea vreme, fanii se întrebau dacă Snowy era numele celui de-al doilea copil al lui Kylie Jenner, care s-a născut în februarie 2022.

Reclamă

Kylie a dezvăluit inițial că numele fiului ei este Wolf, dar mai târziu au spus că ea și Travis Scott au decis să-l schimbe. Încă nu au făcut declarații despre noul nume al bebelușului.

Fanii Kardashians erau siguri că True și-a confundat fratele cu vărul în timpul apelului FaceTime cu Khloe și s-au întrebat dacă a menționat „Snowy”, deoarece acesta era de fapt numele bebelușului lui Kylie. Familia nu a abordat acest subiect în mod direct, dar se pare că Snowy este de fapt doar numele de alint al lui True pentru fratele ei.

Khloe și Tristan au avut mai multe neînțelegeri de-a lungul timpului. Chiar dacă au apelat la terapie de cuplu, se pare că lucrurile nu au mers prea bine între ei. Bărbatul i-a fost infidel partenerei sale. Tristan a avut un copil cu Marlee Nichols în timp ce se afla într-o relație cu Khloe.

Fiica lui Kris Jenner nu a putut trece niciodată peste acest incident. În toată această perioadă în care era înșelată, Khloe a decis că își dorește un al doilea copil cu Tristan. Cei doi au apelat la o mamă surogat. După ce a aflat că este înșelată, blondina i-a spus adio partenerului și a decis să crească singură copilul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×