Reclamă

Kim Kardashian a publicat fotografii de la ziua ei de naștere. Vedeta a trecut cu surorile sale: „Dragoste”

Kim Kardashian a publicat fotografii de la ziua ei de naștere. Vedeta și-a sărbătorit cea de-a 42-a aniversare cu o cină generoasă alături de familie și prieteni.

Publicat: 26 octombrie 2022, 11:31

Kim Kardashian și-a aniversat cea de-a 42-a zi de naștere în lux și eleganță. Vedeta Kardashians, a cărei zi de naștere a fost vinerea trecută, a postat un carusel de imagini pe Instagram de la cina în onoarea ei. Kim a găzduit întâlnirea de ziua ei, conform TMZ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian a publicat fotografii de la ziua ei

Dragostea din familie a fost pe deplin afișată în prima fotografie când a pozat cu toate surorile ei: Kendall Jenner, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian și Kylie Jenner.

În fotografie, celebrele surori au zâmbit pentru cameră în timp ce Khloé, în vârstă de 38 de ani, o ținea pe Kourtney în brațe, scrie People.

Kim a purtat un sutien negru și pantaloni asortați cu talie înaltă. Peste a îmbrăcat o rochie din dantelă fără bretele. Kourtney și Kylie, în vârstă de 25 de ani, purtau ambele rochii negre scurte. Kylie și-a completat look-ul cu o jachetă bomber din piele neagră. Kourtney a optat pentru un trenci negru.

Kendall, în vârstă de 26 de ani, și-a păstrat aspectul simplu cu o rochie visinie cu bretele subțiri. Khloé a îmbrăcat o rochie mini.

Reclamă

Într-o altă fotografie, Kim a zâmbit în timp ce stătea alături de un tort generos cu detalii florale. Prietena ei din copilărie, Allison Statter, i-a fost și ea alături. De asemenea, Tracy Romulus, Chief Brand Officer KKW Brands, Poosh Chief Content Officer Sarah Howard și prietena de multă vreme Stephanie Shepherd, s-au aflat și ei pe lista de invitați.

Kim a pozat alături de Olivia Pierson și Natalie Halcro. A făcut o poză și cu gemenele Malika Haqq și Khadijah Haqq McCray, precum și una cu Simon Huck.

Reclamă

Află mai multe despre Kim Kardashian de aici. Ai detalii pe care le-a păstrat foarte bine ascunse.

Planurile lui Kim au fost cu totul altele

Kris Jenner a făcut un cameo în caruselul IG în care a fost văzută râzând într-o poză cu Kylie și Kim. Au încheiat postarea cu o fotografie a mesei pline de lumânări.

„Dragoste de ziua de naștere”, a subtitrat Kim momentul memorabil. Pare că Kim s-a bucurat de ziua ei specială, chiar dacă lucrurile nu au mers așa cum era planificat.

În story-ul ei de pe Instagram dinainte de aniversare, mogul SKIMS a spus că ea și un grup de prieteni aveau de gând să ia masa la Carbone. Mai apo urma să petreacă la casa lui Usher din Las Vegas în weekend. Din păcate, Kim și-a schimbat planurile din cauza condițiilor meteo periculoase din oraș. Erau anunțate rafale de vânt de 60 mph.

În alte postări Kim a dezvăluit apoi că ea și echipa ei, printre care și mama Kris și sora Khloé, au luat masa la un restaurant In-N-Out Burger din Los Angeles.

Kim are o relație foarte strânsă cu familia ei. Acesta se consultă mereu cu mama sa și cu surorile în toate deciziile importante. Acest lucru a fost adesea evidențiat și în reality show-ul pe care îl au împreună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×