Reclamă

Imagini rare cu fiul lui Kim Kardashian. Cum a fost fotografiat Saint alături de mama sa la un meci de fotbal

Kim Kardashian a avut o apariție uluitoare când a participat la meciul de fotbal Los Angeles Rams vs Dallas Cowboys. Evenimentul sportiv a avut loc pe Stadionul SoFi. Cu această ocazie au apărut imagini rare cu fiul lui Kim Kardashian. Între timp, fostul ei soț, Kanye West a fost implicat într-o altă controversă care i-a închis conturile de Twitter și Instagram.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 15 octombrie 2022, 7:47 / Actualizat: 15 octombrie 2022, 8:47

Vedeta de reality, în vârstă de 41 de ani, a fost însoțită de fiul ei de șase ani, Saint. Cei doi au urmărit cu bucurie împreună meciul de fotbal. Mulți au fost uimiți să vadă cât de mult a crescut băiețelul. Acesta apare rar în public, comparativ cu sora sa, North.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imagini rare cu fiul lui Kim Kardashian

Diva a fost îmbrăcată din cap până în picioare cu piese Balenciaga. Fiul ei și-a arătat susținerea pentru LA Rams purtând culoarea albastră a echipei.

Mama a patru copii, Saint, Chicago, Psalm și North, pe care îi are cu fostul ei soț, Kanye, a îmbrăcat o ținută de lux pentru a participa la meci, scrie DailyMail.

Aceasta a optat pentru o pereche de colanți Balenciaga care i-a pus silueta în valoare. Aceștia aveau o dungă gri, împreună cu logo-ul mărcii imprimat pe talie. Piesa de îmbrăcăminte, care are un preț de aproximativ 795 de dolari, i-a pus în valoare noile forme ale trupului, după slăbirea dramatică.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Kim Kardashian, în haine negre, sport, pe terenul de fotbal
Kim Kardashian a avut o apariție uluitoare când a participat la meciul de fotbal Los Angeles Rams vs Dallas Cowboys / Profimedia Images

Kim a combinat pantalonii cu o cămașă cu mâneci lungi. De asemenea, a adăugat un sutien sport Balenciaga deasupra pentru un plus eleganță. Sutienul sport poate fi achiziționat la 650 de dolari.

Pentru un plus de culoare, personalitatea TV a purtat o geantă de mână Balenciaga de un albastru vibrant, din piele crocodil, în valoare de de 3000 de dolari, arătându-și și sprijinul pentru LA Rams.

Reclamă

Pentru a-și accesoriza look-ul, Kim a purtat și o pereche de ochelari de soare mari, negri. La capitolul încălțăminte, diva a ales o pereche de botine negre cu toc înalt.

Cum arată acum Saint și cât a crescut

Fiul ei, Saint, părea să fie plin de energie în timp ce a îmbrăcat un tricou albastru imprimat pentru a-i sprijini pe cei de la LA Rams. Băiețelul a purtat de asemenea un colier din zale mari, tot albastru.

La scurt timp după lovitura de start, Kim și Saint au fost fotografiați stând în tribune și susținându-și echipa. Fondatorul SKIMS a fost văzută filmându-l pe fiul ei în timp ce acesta sărea entuziasmat în sus și în jos când LA Rams marcau sau aveau o pasă reușită.

După meci, Kim l-a dus pe Saint pe teren pentru a face câteva fotografii memorabile. Aceasta a putut fi văzută îngenunchind pe gazon pentru a obține unghiuri perfecte pentru fotografii.

Duo-ul mamă-fiu s-a bucurat de o ieșire relaxantă de duminică pentru a urmări sportul îndrăgit. Kim a publicat, de asemenea, fotografii și videoclipuri pe contul ei de Instagram. Fanii s-au bucurat de imagini rare cu fiul ei.

Ieșirea lui Kim și a fiului ei la meciul de fotbal a avut loc la scurt timp după ce Kanye, cunoscut și sub numele de Ye, a fost criticat pentru recentul său tweet antisemit împotriva comunității evreiești.

Kanye a fost interzis pe Twitter și Instagram

Atât Twitter, cât și Instagram se confruntă cu critici uriașe din cauza reticenței lor aparente de a șterge comentariile antisemite. West a fost interzis să posteze pe contul său de Twitter după amenințările urâte, la doar câteva ore după ce a fost restricționat și pe Instagram.

Într-o postare, care a fost eliminată de Twitter, Kanye a scris: „Îmi este puțin somn în seara asta. Dar când mă trezesc, mă duc la moarte”.

El a adăugat: „Lucru amuzant este că de fapt nu pot fi antisemit pentru că oamenii de culoare sunt de fapt evrei. Voi v-ați jucat cu mine și ați încercat să înfruntați oricine se opune agendei voastre”.

Comediantul Sarah Silverman și starul Frozen, Josh Gad, au denunțat izbucnirea pe Twitter a lui Kanye West.

Silverman, în vârstă de 51 de ani, a postat pe Twitter: „Kanye i-a amenințat pe evrei ieri pe Twitter și nici măcar nu este în tendințe. De ce în mare parte numai evreii vorbesc împotriva urii evreilor? Tăcerea este importantă”.

La câteva ore după postare, West a fost blocat pe Twitter. Celebrități și politicieni evrei l-au condamnat pentru cuvintele din mediul online.

Reclamă

Un purtător de cuvânt Twitter a spus despre remarca lui West: „Contul în cauză a fost blocat din cauza unei încălcări a politicilor Twitter”. Aceasta înseamnă că rapper-ul nu va putea posta.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×