Reclamă

Kim Kardashian a apărut fără machiaj. Vedeta a purtat o ținută bizară care a atras atenția tuturor

Kim Kardashian a apărut fără machiaj. Vedeta a purtat o ținută bizară care a atras atenția tuturor. În imaginile publicate, antreprenoarea a vrut să le arate fanilor cum arată cu adevărat pielea ei.

Publicat: 7 octombrie 2022, 11:29

Într-o ținută bizară și complet nemachiată, Kim Kardashian și-a arătat adevărata siluetă într-o ședință foto unică. Vedeta de reality a pozat în fața unui fundal complet alb și pe o movilă de pământ în timp ce purta o ținută care părea a fi făcută din curele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian a apărut fără machiaj

Fanii au fost captivați de fotografia fără machiaj pe care Kim, în vârstă de 41 de ani, a publicat-o într-o serie pe contul ei de Instagram. Vedeta se uita direct în cameră și își purta părul blond într-un coc neted.

Kim a avut o expresie solemnă pe față, iar brațele le-a avut tot timpul pe lângă corp. Miliardarul SKKN nu părea să poarte machiaj, expunându-și toate defectele și nu numai.

Fanii au avut multe de spus și despre celelalte poze din colecție, în special despre cele care părau realizate direct pe pământ. Kim poate fi văzută întinsă pe ceea ce pare a fi pământ, cu mâinile mânjite cu noroi.

Reclamă

În rochia ei neconvențională, mama a patru copii și-a evidențiat fizicul zvelt. În acea imagine, precum și în alta, Kim a completat ținuta cu o pereche de ochelari de soare mari și tocuri.

A doua imagine este un prim-plan cu Kim stând în noroi. A treia o arată fără ochelarii de soare pentru a afișa un aspect natural.

Dacă ar fi să ne luam după legenda fotografiei, se pare că totul face parte din noua colecție Balenciaga prezentată la Săptămâna Modei de la Paris.

Reclamă

Kim Kardashian nu mai are niciun iubit

Dacă ar fi să ne luam după cele mai recente apariții ale sale, se pare că vedeta a lăsat deoparte viața amoroasă. Se concentrează mult pe proiectele din carieră. Potrivit presei tabloide, se pare că vedeta de reality nu e pregătită pentru o nouă relație. În ultimul timp a trecut printr-un divorț tumultos și o relație care se pare că nu i-a adus împlinire.

„Nu caut nimic”, a spus ea în timpul unui podcast la care a participat recent. „Cred că chiar trebuie să fiu singură și să mă concentrez să termin școala și pe copiii mei”. Kardashian a promovat examenul de avocatura în decembrie 2021, după trei încercări eșuate.

Kardashian a avut înainte de Pete Davidson o căsnicie cu CEO-ul Yeezy, Kanye West. Cu toate acestea, vedeta de reality a cerut divorțul de West, în vârstă de 45 de ani, în februarie 2021. Ei au avut o relație de 7 ani și au împreună patru copii. Kim și Kanye au obținut divorțul în luna martie, iar de atunci comunicarea lor s-a limitat la educația copiilor. În timp ce Kanye o acuză mereu că este prea permisivă cu cei mici, Kim se pare că vrea să-i aducă în lumina reflectoarelor, mai ales pe Norh West.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×