Reclamă

Khloe Kardashian a vorbit despre fiul său. Vedeta a adus pe lume cel de-al doilea copil cu ajutorul unei mame surogat

Khloe Kardashian a vorbit despre fiul său. Vedeta a adus pe lume cel de-al doilea copil cu ajutorul unei mame surogat. În ciuda faptului că nu păstrează legătura cu tatăl copilului, Tristan Thompson, Khloe își dorește ca acesta să se implice mai mult în creșterea bebelușului.

Publicat: 1 septembrie 2022, 7:31

Khloe și Tristan au avut mai multe neînțelegeri de-a lungul timpului. Acesta i-a fost infidel partenerei sale și a avut un copil cu Marlee Nichols în timp ce se afla într-o relație cu Khloe. Diva nu a putut trece niciodată peste acest incident. În toată această perioadă în care era înșelată, Khloe a decis că își dorește un al doilea copil cu Tristan. Cei doi au apelat la o mamă surogat. După ce a aflat că este înșelată, blondina i-a spus adio partenerului și a decis să crească singură copilul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Khloe Kardashian a vorbit despre fiul său

Khloe Kardashian a povestit despre cât de mult o încântă rolul de mamă. Aceasta își ia în serios responsabilitățile și se implică în creșterea fiicei și fiului său. Vedeta are împreună cu Tristan Thompson doi copii. Fiica lor, True Thompson, are deja vârsta de patru anișori.

Reclamă

Vezi mai multe imaigni cu Khloe Kardashian și familia sa în Galeria Foto!

”Știu că este un clișeu, dar iubesc tot ce ține de rolul de mamă, atât părțile bune, cât și părțile rele. Sunt speriată, dar îmi iau responsabilitățile în serios. Trebuie să luăm aceste roluri în serios, în special în zilele noastre, cu atât de multă accesibilitate a copiilor la informațiile care sunt expuse peste tot”.

Vedeta spune că cel de-al doilea copil a venit ca o binecuvântare în viața sa. Khloe i-a mulțumit mamei surogat și i-a fost tot timpul recunoscătoare acesteia. Diva încearcă să-și educe copiii cât mai bine.

Deși nu a dezvăluit numele fiului ei și l-a ținut departe de ochii curioșilor, fanii divei așteaptă să vadă primele imagini cu micuțul său.

True Thompson, fiica divei, apare deseori pe rețelele sociale alături de mama sa. Micuța este deja obișnuită cu celebritatea și lumina reflectoarelor.

Reclamă

Ce a declarat Khloe Kardashian după ce a aflat că a fost înșelată

Khloe Kardashian și Tristan Thompson au început să se întâlnească în anul 2016. Cei doi au trăit o poveste de dragoste cu multe suișuri și coborâșuri. Tristan a înșelat-o de mai multe ori pe Khloe, însă diva a trecut de fiecare dată peste infidelitatea partenerului.

Aceasta a încercat să-i ofere lui Tristan cât mai multă libertate în relație. Totuși, vestea că iubitul ei avea deja un copil cu o altă femeie a făcut-o pe Khloe să nu mai poată ierta cu ușurință.

În ciuda faptului că amândoi aveau planuri pentru a aduce pe lume cel de-al doilea copil, Khloe a preferat să-l crească singură pe micuț.

”Cred în continuare că este un bărbat extraordinar. Este și un tată grozav”.

Tristan și-a cerut iertare față de Khoe, însă aceasta nu l-a putut ierta. Vedeta i-a cerut doar să se implice în creșterea băiețelului pe care îl au împreună. În afară de creșterea copiilor, Khloe nu își dorește să aibă o altfel de relație cu fostul partener.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×