Reclamă

Ținutele vedetelor la MTV EMAs 2022. Cum au fost fotografiate celebritățile pe covorul roșu

Premiile MTV Europe Music 2022 au avut loc pe data de 14 noiembrie, iar unele dintre cele mai apreciate vedete s-au reunit pe covorul roșu. Evenimentul a avut loc la PSD Bank Dome din Dusseldorf, Germania. Aceasta este a șasea oară când premiile sunt găzduite în Germania. Emisia premiilor a fost transmisă în direct și a putut fi urmărită de spectatorii din întreaga lume. Ținutele vedetelor de la MTV EMAs 2022 au impresionat și de această dată.

Publicat: 14 noiembrie 2022, 10:18

Celebritățile s-au întrecut în creativitate pe covorul roșu. Acestea au ales să poarte ținute excentrice, dar care să le pună în valoare siluetele de invidiat. Printre celebritățile care au atras atenția asupra lor se numără Bebe Rexha, Ava Max și Taylor Swift.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ținutele vedetelor la MTV EMAs 2022

Anul acesta au fost premiați artiștii cu cele mai bune interpretări și cele mai bune cântece lansate. La categoria ”Cel mai bun cântec al anului”, câștigătoare a fost Nicki Minaj cu piesa Super Freaky Girl. Taylor Swift a plecat acasă cu premiul pentru ”Cel mai bun artist al anului, dar și cu premiul pentru ”Cel mai bun videoclip al anului”, primit pentru versiunea de 10 minute a melodiei sale, All Too Well.

Harry Styles a primit și el un premiu la categoria ”Cel mai bun sow live”. Pe lângă distincțiile cu care s-au ales, vedetele au fost apreciate i pentru ținutele lor.

Rita Ora

Rita Ora a făcut senzație la MTV EMAs 2022 cu ținutele sale. Vedeta a fost gazda evenimentului. Alături de ea s-a aflat și Taika Waititi, soțul acesteia. Diva a schimbat opt ținute pe tot parcursul serii. Prima apariție a acesteia pe covorul roșu a fost într-un costum transparent.

Reclamă
Rita Ora într-o ținută cu imprimeu floral la MTV EMAs 2022
Rita Ora și-a făcut apariția într-o ținută elegantă / Profimedia Images

Entuziasmată de eveniment, Rita a pozat încrezătoare și s-a grăbit să-i invite pe marii câștigători ai serii pe scenă.

Vezi în Galeria Foto toate cele opt ținute extravagante ale divei internaționale.

Reclamă

Taylor Swift

Taylor Swift a avut o apariție elegantă. Diva a apărut într-un body negru la care a fost atașat o plasă cu pietre într-o nuanță de smarald. Ținuta atrăgătoare a lăsat la vedere silueta de invidiat a cântăreței. Taylor s-a afla printre fericiții câștigători ai serii.

Taylor Swift într-o rochie transparentă în timp ce pozează pe covorul roșu la MTV EMAs 2022
Taylor Swift a ales o rochie elegantă la premiile MTV EMAs 2022 / Profimedia Images

Diva s-a bucurat de reușitele sale alături de celelalte vedete aflate în culise. Diva a schimbat două ținute pe tot parcursul serii, exceptând ținutele pe care le-a purtat în timpul interpretărilor de pe scenă. Recent, artista s-a aflat în conflict cu fanii săi. Aceasta a fost nevoită să șteargă o scenă din videoclipul piesei Anti-Hero.

Bebe Rexha

Bebe Rexha a ales o ținută excentrică pentru gala de anul acesta. Cântăreața s-a aflat într-un costum albastru din catifea.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Bebe Rexha într-o rochie albastră la evenimentul MTV EMAs 2022
Bebe Rexha a ales o ținută extravagantă / Profimedia Images

Aceasta nu s-a lăsat intimidată de privirile curioșilor și a pozat plină de încredere. Printre ținutele vedetelor de  la MTV EMAs 2022 care au fost complet ieșit din comun s-a numărat și ținuta aleasă de Rexha.

Ava Max

Ava Max  a optat pentru un look simplu, dar elegant. Cântăreața a ales o rochie cu trenă, care i-a lăsat la vedere o parte din abdomen. Artista a făcut un adevărat show pe scena de la MTV EMAs 2022. Aceasta a urcat pe scenă, acolo unde a schimbat ținute de pe covorul roșu cu una mult mai sexy.

Ava MAx într-o rochie cu trenă la MTV EMAs 2022
Ava Max a optat pentru o rochie elegantă / Profimedia Images

Riccardo Simonetti

Riccardo Simonetti a simțit nevoia să se camufleze din cap până-n picioare. Artistul a apărut într-un costum alb cu imprimeu de dolari.

Riccardo Simonetti într-un costum cu imprimeu de dolari la MTV EMAs 2022
Riccardo Simonetti a simțit nevoia să se camufleze din cap până-n picioare / Profimedia Images

Piesa de rezistență a fost reprezentată de pălăria sa cu franjuri. Fanii și-au dat seama cu greu cine a pășit pe covorul roșu, tocmai din cauza pălăriei. Riccardo a vrut să-i surprindă publicul cu o alegere atipică.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×