Reclamă

Kim și Khloe Kardashian au pozat împreună la CFDA Fashion Awards. Vedetele au purtat două ținute mulate

Kim și Khloe Kardashian au pozat împreună la CFDA Fashion Awards. Cele două surori s-au întâlnit pe covorul roșu și au celebrat împreună reușita lui Kim.Vedeta de de 42 de ani a fost onorată la premiile anuale de modă pentru linia sa de îmbrăcăminte modelatoare.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 8 noiembrie 2022, 11:32 / Actualizat: 8 noiembrie 2022, 14:00

Fosta soție a lui Kanye West se bucură de un real succes. Vedeta s-a folosit de premiul pe care l-a câștigat pentru a atrage atenția tuturor designerilor din întreaga lume să fie incluzivi cu toate formele și tipurile de siluetă din întreaga lume. Vedeta s-a bucurat de premiul pe care l-a primit și a celebrat acest moment important din cariera sa alături de una dintre surorile sale preferate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim și Khloe Kardashian au pozat împreună la CFDA Fashion Awards

Kim și Khloe Kardashian au o relație foarte strânsă. Cele două vedete au colaborat de-a lungul timpului la mai multe proiecte împreună. Anul acesta Khloe a ajutat-o pe Kim să-și promoveze linia de haine pe care o deține.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kim și Khloe Kardashian au pozat împreună la CFDA Fashion Awards și au purtat două rochii mulate
Kim și Khloe Kardashian au colaborat de-a lungul timpului la realizarea mai multor proiecte de fashion / Profimedia Images

În urma eforturilor pe care le-a depus, Kim a ajuns să fie recompensată cu un premiu important la Gala Council of Fashion Designers of America. Diva a apărut pe covorul roșu într-o rochie atipică. Vedeta a ales să poarte o ținută dintr-un material care a imitat plasticul.

Reclamă

Rochia mulată i-a scos în evidență silueta de invidiat. Kim a pierdut mai multe kilograme în ultimele luni. Sora sa, Khloe Kardashian, nu s-a lăsat mai prejos. Diva a apărut într-o rochie mulată cu un decupaj în zona bustului.

Ținuta îndrăzneață i-a lăsat silueta de invidiat la vedere, dar și o parte din bustul generos. Khloe și Kim Kardashian au pozat împreună la CFDA Fashion Awards și le-au mulțumit celor prezenți pentru susținerea pe care le-au acordat-o de-a lungul timpului.

Printre invitații de la eveniment s-au aflat doar nume mari din industria de fashion și modeling. Gigi Hadid, Irina Shayk, Amanda Seyfried, Cher, Vera Wang și Katie Holmes sunt doar câteva dintre vedetele care au participat la marele eveniment.

Reclamă

Recent Kim a luat parte la o altă gală importantă. Diva a fost surprinsă pe covorul roșu la gala LACMA Art+Film 2022.

Kim Kardashian îi este recunoscătoare familiei sale

Kim Kardashian s-a aflat printre fericiții câștigători de la CFDA Fashion Awards. Vedeta s-a bucurat să o aibă pe sora sa aproape. Aceasta a demonstrat din nou cât de importantă este familia pentru ea. Recent a distribuit o fotografie emoționantă de familie pe rețelele sociale.

Imaginea o surprinde pe Kim alături de fratele său, Rob Kardashian, dar și de mama sa, Kris Jenner. Conform publicației PageSix, fotografia ar fi fost făcută anul trecut la aniversarea lui Kris Jenner. Kim le-a mulțumit mereu mamei și surorilor sale pentru sprijinul acordat.

Vedeta a sărbătorit anul acesta cea de-a 42-a aniversare alături de cele mai importante persoane din viața sa. Pe rețelele sociale a postat mesajul ”dragoste”, fiind ceea ce o înconjoară pe Kim în această perioadă.

În ciuda faptului că a divorțat de Kanye și a pus punct relației cu Pete Davidson, diva se bucură să se afle în permanență în compania oamenilor dragi.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×