Reclamă

Cele mai frumoase ținute de la LACMA Art+Film Gala 2022. Cum s-au îmbrăcat vedetele pe covorul roșu

Cele mai frumoase ținute de la LACMA Art+Film Gala 2022 au fost purtate de unele dintre cele mai cunoscute vedete de la Hollywood. Oamenii de seamă di intrusia modei, artei, filmului și divertismentului s-au reunit pe covorul roșu pentru cea de-a unsprezecea gală anuală. Aceasta s-a ținut în onoarea artistei Helen Pashgian.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 7 noiembrie 2022, 12:10 / Actualizat: 7 noiembrie 2022, 13:17

Evenimentul de anul acesta a fost coordonat de regizorul coreean Park Chan-wook, administratorul LACMA, Eva Chow și de actorul Leonardo DiCaprio. Pe covorul roșu au fost invitați cei mai de seamă artiști de peste ocean. Fanii au putut admira ținute extraordinare în care celebritățile au ales să-și etaleze formele de invidiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai frumoase ținute de la LACMA Art+Film Gala 2022

Toate încasările care se fac în urma galei anuale ART+Film sunt destinate susținerii inițiativelor desfășurate de LACMA. Printre acestea se numără expoziții, achiziții de programe educaționale, proiecții și alte clase speciale care susțin intersecția dintre artă și film.

Gala ART+Film a fost realizată cu ajutorul sponsorilor de lungă durată pe care organizatorii au reușit să-i atragă de-a lungul timpului. Vedetele s-au întrecut pe ele atunci când și-au făcut apariția în ținutele extravagante. Kim Kardashian s-a aflat printre vedetele care au ales să poarte ținute atipice.

Kim Kardashian

Kim Kardashian a purtat una din cele mai frumoase ținute de la LACMA Art+Film Gala 2022, dar și una dintre cele mai incomode. Vedeta internațională și-a făcut apariția într-o rochie mulată din iele. Diva s-a putut mișca cu mare dificultate pe covorul roșu.

Reclamă
Kim Kardashian într-o rochie neagră mulată din piele
Kim Kardashian a purtat una din cele mai frumoase ținute de la LACMA Art+Film Gala 2022 / Profimedia Images

Dacă momentul de respiro au fost o adevărată eliberare pentru Kim, lucrurile au stat complet diferit atunci când a fost invitată în interior.

Paparazii au încercat să o pozeze din toate unghiurile, însă diva nu a lăsat o secundă să se interpreteze faptul că s-ar simți incomod.

Reclamă

Salma Hayek

Salma Hayek a avut o apariție străluctitoare alături de soțul său. Actrița internațională a ales să poarte o rochie cu paiete și cu un decolteu adânc. Vedeta a fost însoțită de Francois-Henri Pinault.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Salma Hayek alături de soțul său, Francois-Henri Pinault, la LACMA Art+Film Gala 2022
Salma Hayek a avut o apariție străluctitoare alături de soțul său / Profimedia Images

Cuplul celebru s-a bucurat de atenția pe care a primit-o din partea fotografilor. Salma a ales să asorteze și o pereche de mănuși cu paiete. Soțul său s-a îmbrăcat într-un costum elegant.

Billie Eilish și Jesse Rutherford

Billie Eilish a venit însoțită de iubitul său, Jesse Rutherford. Ținuta divei le-a amintit fanilor de o altă alegere asemănătoare pe care a făcut-o Rihanna pe covorul roșu la Met Gala.

Billie Eilish a purtat una din cele mai frumoase ți extravagante ținute de la LACMA Art+Film Gala 2022
Billie Eilish a venit însoțită de iubitul său, Jesse Rutherford / Profimedia Images

Billie și Jesse au ales să poarte ținute semnate de casa de modă Gucci. Cei doi îndrăgostiți au fost de nedespărțit pe covorul roșu.

Kendall Jenner

Kendall Jenner a purtat o ținută complet diferită de ceea ce s-au obișnuit fanii să vadă în garderoba sa. Vedeta internațională a ales să poarte o rochie transparentă în partea de sus care s-a continuat cu o fustă argintie în partea de jos.

Kendall Jenner într-o rochie transparentă la LACMA Art+Film Gala 2022
Diva și-a lăsat la vedere silueta de invidiat / Profimedia Images

Diva și-a lăsat la vedere silueta de invidiat. Coafura a fost una simplă, în timp ce machiajul a ales să fie de seară. Kendall și-a expus bustul generos în creația inedită pe care a ales să o poarte.

Addison Rae

Addison Rae dovedește că este o femeie sigură pe frumusețea sa. Vedeta a ales să poarte o rochie cu un decolteu amplu și paiete. Aceasta a pozat plină de încredere pe covorul roșu și le-a zâmbit fotografilor prezenți.

Addison Rae într-una din cele mai frumoase ținute de la LACMA Art+Film Gala 2022
Addison Rae dovedește că este o femeie sigură pe frumusețea sa / Profimedia Images

În ciuda faptului c a venit singură, Addison pare că s-a distrat alături de ceilalți invitați. Diva a purtat una din cele mai frumoase ținute de la LACMA Art+Film Gala 2022.

Paris Hilton și Carter Reum

Paris Hilton și-a expus silueta de invidiat într-o rochie cu un decupaj superb. Diva internațională a venit însoțită de soțul său, Carter Reum. Cei doi s-au ținut în brațe și au pozat împreună.

Paris Hilton într-o rochie neagră cu decolteu alături de Carter Reum la LACMA Art+Film Gala 2022
Paris Hilton și-a expus silueta de invidiat într-o rochie cu un decupaj superb / Profimedia Images

Paris a ales o rochie neagră, iar soțul său un costum elegant. Deși aparițiile lor împreună sunt destul de rare, vedeta s-a bucurat să-l aibă alături pe cel pe care îl iubește.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×