Reclamă

Leni Klum a vorbit despre campania cu mama sa. Adolescenta de 18 ani a pozat alături de Heidi Klum în lenjerie intimă

Leni Klum a vorbit despre campania cu mama sa. Adolescenta de 18 ani a pozat alături de Heidi Klum în lenjerie intimă pentru un brand celebru. Imaginile cu cele două au făcut înconjurul lumii la momentul la care a fost lansată campania. Leni a simțit nevoie să lămurească experiența din punctul său de vedere.

Publicat: 7 noiembrie 2022, 6:00

Heidi Klum a fost intens criticată după apariția imaginilor alături de fiica sa. Milioane de femei au judecat-o pe divă pentru faptul că a ales să pozeze în lenjerie intimă împreună cu adolescenta de doar 18 ani. Se pare că aceste comentarii au ajuns în cele din urmă și la Leni. Adolescenta a participat la un interviu sincer și a mărturisit modul în care s-a simțit la ședință, dar și ulterior.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leni Klum a vorbit despre campania cu mama sa

Leni Klum este o tânără asumată și pregătită pentru cariera de model. Aceasta i-a călcat pe urme mamei sale. Experiența își spune deja cuvântul asupra adolescentei de doar 18 ani. Într-un interviu recent, Leni a povestit despre comentariile din mediul online.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Leni Klum, în lenjerie intimă, alături de mama sa
Heidi Klum și fiica ei, Leni, în vârstă de 18 ani, tocmai și-au adus relația dintre mamă și fiică la un alt nivel / Profimedia Images

Diva a vrut să le arate fanilor care este adevărul din spatele campaniei pe care a realizat-o cu mama sa. Leni spune că este foarte mândră de munca pe care a depus-o alături de Heidi.

Reclamă

”Sunt ami mult decât fericită cu modu în care a ieșit campania. Am o mamă grozavă. Consider că pozele arată grozav, iar noi am avut parte de timp de calitate. M-am distrat pe tot parcursul ședinței.”

Fanii modelului nu au fost de aceeași părere. Mulți au fost de părere că imaginile sunt ”ciudate” și ”nepotrivite”. Întrebată ce părere are despre comentariile negative, Leni a răspuns fără ezitare:

”Nu mă uit la aceste comentarii, sincer. Nu vreau să le citesc. Nu am nevoie să-mi concentrez atenția asupra lucrurilor negative. Dacă nu le dau atenție, atunci ele nu sunt acolo pentru mine. Am avut parte de amintiri grozave, o zi minunate, fotografii superbe, alături de persoana pe care o iubesc cel mai mult”

Reclamă

”Mama mea este o inspirație pentru mine, o iubesc. Ea îmi oferă cele mai bune sfaturi. Iubesc tot ce ține de ea, de munca pe care a făcut-o, de lucrurile pe care le pot învăța din experiența sa. Ador să luăm parte la sesiuni foto împreună.”

Ce spune Heidi Klum despre fiica sa

În urma campaniei pe care au desfășurat-o împreună, în mediul online au început să circule o mulțime de comentarii negative. În timp ce multe persoane au catalogat ședința foto ca fiind ”nepotrivită”, au existat și eprsoane care le-au felicitat pe cele două pentru relația deosebită pe care o au.

Heidi este o mamă implicată și încearcă să-i fie alături fiicei sale. Leni a ales să-i calce pe urme și să se avânte în indutria modelingului. De altfel, adolescenta a participat deja la nenumărate prezentări de modă și a semnat contracte cu mai multe branduri celebre.

Heidi nu poate fi mai mândră de fiica sa. Modelul spune că și-ar fi dorit să aibă curajul și maturitatea fiicei sale la vârsta sa. Modelul susține că Leni știe foarte bine cum să-și negocieze contractele și la ce anume să fie atentă.

Vedeta de 49 de ani, care a avut o apariție surprinzătoare de Halloween, a declarat într-un interviu că are încredere deplină în alegerile pe care Leni le face pentru cariera ei. Heidi o susține pe Leni și îi este alături indiferent de proiectele în care alege să se implice.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×