Reclamă

Heidi și Leni Klum au pozat împreună în lenjerie intimă. Mama și fiica „celebrează femeia” într-o campanie a unui brand cunoscut

Heidi și Leni Klum au pozat împreună în lenjerie intimă. Mama și fiica „celebrează femeia” într-o campanie a unui brand cunoscut. Cele două au apărut pentru prima dată împreună într-o ședință foto pentru coperta Vogue Germania în decembrie 2020.

Publicat: 12 octombrie 2022, 16:18

Heidi Klum și fiica ei, Leni, în vârstă de 18 ani, tocmai și-au adus relația dintre mamă și fiică la un alt nivel. Leni a moștenit frumusețea mamei sale și nu avea cum să nu-i calce pe urme celebrului model.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Heidi și Leni Klum au pozat împreună în lenjerie intimă

Pentru o nouă campanie cu un brand italian de articole de lenjerie intimă, cele două și-au îmbrățișat frumusețea naturală în timp ce se sărbătoreau una pe cealaltă.

„O poveste despre încredere în sine, bucurie de viață și dragoste între o mamă și o fiică. Împreună @heidiklum și @leniklum sărbătoresc Arta Lenjeriei Italiane”, a descris brand-ul parteneriatul pe Instagram.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Leni Klum, în lenjerie intimă, alături de mama sa
Heidi Klum și fiica ei, Leni, în vârstă de 18 ani, tocmai și-au adus relația dintre mamă și fiică la un alt nivel / Profimedia Images
Reclamă

Alături de fotografii uimitoare ale celor două care s-au asortat la lenjeria intimă din dantelă alb-negru, campania prezintă un clip sexy, dar jucăuș, cu Klum, 49 de ani, și Leni. Adolescenta este fiica modelului din relația cu fostul ei soț Seal.

„Împreună cu @intimissimiofficial sărbătorim femeile, dragostea și sprijinul dintre o mamă și fiica ei. Cât de încrezătoare, frumoasă și fericită te poate face să te simți”, a scris Klum pe Instagram.

Ea și-a exprimat același sentiment și în 2017 în timp ce vorbea cu People despre persoana care i-a inspirat dragostea pentru lenjerie intimă, propria ei mamă.

Reclamă

„Trebuie să spun că, chiar înainte de asta, cred că și mama mea m-a influențat pentru că era cu adevărat îndrăgostită de lenjeria intimă. Avea întotdeauna o varietate de lucruri grozave, diferite și am văzut asta la ea. Ai un fel de model în mama ta. Cred, de asemenea, că de aceea sunt foarte liberă cu corpul meu. Mă bronzez topless pentru că am văzut-o pe mama făcând asta”, a spus ea atunci.

Între timp, Leni a publicat propria postare scriind: „Veți iubi lenjeria lor la fel de mult ca noi!”

Nu este surprinzător faptul că Leni și-a făcut debutul în modeling la 16 ani, alături de mama ei, care a fost în trecut înger al Victoria’s Secret. Modelul a apărut de asemenea pe coperta ediției Vogue Germania din ianuarie/februarie 2021.

Ce spune Heidi Klum despre fiica sa

„Atât de încântată de prima mea coperta! M-am distrat atât de mult pe platoul @voguegermany, nu puteam visa la un început mai bun! Vă mulțumesc că sunteți alături de mine @heidiklum ❤”, a scris Leni pe Instagram alături de fotografiile de pe copertă, care au fost relizate de Chris Colls.

Fiica lui Heidi Klum, Leni, în vârstă de 16 ani, a debutat în modeling alături de mama pe coperta Vogue Germania. De cele mai multe ori, fotografii au încercat să scoată în evidență cât de mândră era de ea pentru că a devenit o femeie și a mers pe propria cale, mai scrie People.com.

„Întotdeauna știi exact ce vrei și ce nu vrei. Tu nu ești un mini-eu și mă bucur pentru tine că acum poți arăta cine ești TU”, a început Klum scrisoarea, care a fost tradusă din limba germana.

În ciuda faptului că a recunoscut că Leni „nu a avut niciodată posibilitatea să crească normal”, Klum a continuat să scrie: „Dar ce este normal? Să crești cu trei tătici diferiți. Și aș spune: nimic nu ți-a făcut rău. Dimpotrivă: ești o tânără stăpânită, care muncește din greu pentru scopurile ei. Și cu atât mai important. Ești o persoană cu adevărat cool, cu inima în locul potrivit”.

Heidi Klum își susține necondiționat fiica

Klum este, de asemenea, susținătorul numărul unu al Leni când vine vorba de cariera ei universitară din New York.

În august, și-a luat rămas bun de la ea cu o fotografie în timp ce era la prezentarea de modă Victoria’s Secret în timp ce era însărcinată cu Leni.

„Astăzi este pasul tău cel mare. Pleci la facultate. Pare că ieri a fost făcută această fotografie când eram însărcinată în patru luni cu tine. Erai sănătoasă și bine în burtă. 🤰🏼”, a scris Klum.

Ea a încheiat cu o serie de cuvinte încurajatoare: „Uneori mi-aș dori să te pot avea mereu atât de aproape. Știu că acum este timpul să mergi să-ți întinzi aripile și să zbori. Ia zborul, fii în siguranță și strălucește luminos @leniklumul meu”.

Heidi Klum se confruntă cu reacții negative

Supermodelul Heidi Klum se confruntă cu reacții negative pentru ședința foto în lenjerie intimă cu fiica Leni, în vârstă de 18 ani.

Heidi Klum, în vârstă de 49 de ani îi face pe mulți să se simtă ușor neliniștiți. Mulți au spus că nu trebuia să pozeze în lenjerie intimă cu Leni, în vârstă de doar 18 ani. Mulți sunt de părere că nu este deloc potrivit ca adolescenta să fie atât de sumar îmbrăcată. Cu atât mai mult, ei consideră că imaginile nu ar trebui să fie făcute publice.

Heidi se alătură unui număr mare de mame celebrități care au luat decizia de a-și expune fetele. Cindy Crawford a făcut-o cu Kaia. Kate Moss a pozat cu fiica ei model, Lila. Yolanda Hadid iubește să le expună pe Gigi și Bella. În timp ce mulți au criticat pozele și au spus că acestea le transmit o energie negativă, alții le-au apreciat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×