Reclamă

Rihanna a ieșit la cină cu Gigi Hadid în New York. Cele două au fost fotografiate în ținute mulate

Rihanna a ieșit la cină cu Gigi Hadid în New York. Cele două și-au etalat ambele ținute de lux alb-negru când au vizitat sâmbătă seara restaurantul elegant Caviar Russe.

Publicat: 7 noiembrie 2022, 10:59

Rihanna, 34 de ani, și Gigi Hadid, 27 de ani, au atras toate privirile când au ieșit în oraș. Cântăreața și modelul s-au bucurat de o cină împreună la Caviar Russe din New York. Au arătat cât se poate de elegant. RiRi a purtat un top cu nasturi, cu colanți asortați și cizme cu vârf ascuțit. Gigi a purtat un crop top alb pe sub o jachetă lungă de piele neagră, pantaloni negri și cizme verde lime.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rihanna a ieșit la cină cu Gigi Hadid în New York

Ambele și-au accesorizat ținuta cu ochelari de soare și bijuterii. Rihanna, care avea părul lasat liber pe spate, avea un colier simplu la gât în timp ce ținea în mână o poșetă neagră. Gigi a avut părul prins sus. Modelul a adăugat două coliere și cercei din aur în timp ce purta o poșetă albă. Aceasta din urmă a făcut semn cu mâna fotografilor în timp ce a zâmbit în fața camerelor.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Rihanna, într-o ținută all black, pe stradă
Rihanna a ieșit la cină cu Gigi Hadid în New York / Profimedia Images

Cina vine după ce Gigi a ținut prima pagină a ziarelor pentru că se zvonește că are o relație cu Leonardo DiCaprio. Se pare că modelul și actorul au început să se cunoască. Cu toate acesta, ea nu i l-a prezentat fiicei ei Khai, în vârstă de 2 ani. Micuța este fiica modelului din relația cu fostul ei partener, Zayn Malik.

Reclamă
Gigi Hadid, cu bustul la vedere, pe stradă
Gigi a avut părul prins sus / Profimedia Images

Cum e viața lui Gigi Hadid în ultimul timp

„Gigi încă îl cunoaște pe Leo. Să-l prezinte fiicei ei nu este ceva ce ia în considerare în acest moment”, a declarat recent o sursă pentru HollywoodLife.

Reclamă

„De fapt, nici măcar nu este în atenția ei”, au adăugat ei. „Gigi are o carieră în plină desfășurare, dar a fi o mamă bună pentru Khai este pe primul loc pentru ea. Deși Gigi este din nou singură, nu este de acord să-i prezinte fetiței pe toți cei pe care îi întâlnește”.

„Gigi simte că ar trebui să aibă o relație foarte serioasă cu cineva înainte de a lua în considerare să aducă pe cineva în preajma fiicei ei”, a continuat sursa. „Este extrem de protectoare față de Khai. A fi mamă a schimbat complet perspectiva lui Gigi când vine vorba de întâlniri. Nu mai este vorba doar despre ea. Ea are un copil și acel copil vine înaintea oricui în ochii ei”.

Cum e viața Rihannei după ce a devenit mamă

Între timp, ca și Gigi, Rihanna, care a publicat des fotografii cu ea pe Instagram, s-a concentrat și ea pe a fi mamă. Cântăreața a dus pe lume un băiețel. A$AP Rocky și artista au lucrat la echilibrarea dintre rolul de părinți și cariera ei de succes ca muzician și femeie de afaceri.

„Secretul ca Rihanna să poată echilibra totul este echipa grozavă pe care o are în spate în toate domeniile. În ea intră și Rocky. El este MVP-ul ei”, a declarat tot pentru HollywoodLife o persoană apropiată artistei.

„El este un tată și un partener atât de uimitor pentru ea. El este cheia în a o ajuta să facă totul”, au continuat ei. „Și ea a construit, de asemenea, o echipă foarte strânsă de oameni în jurul ei, în care are încredere, pentru a o ajuta să țină sub control fiecare aspect al vieții sale profesionale, astfel încât să își poată dedica cea mai mare parte a timpului pentru a duce totul la bun sfârșit”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×