Reclamă

Rihanna a ieșit în oraș cu A$AP Rocky. Artista a sărbătorit aniversarea iubitului într-o rochie neagră, cu șliț pe coapsă

Rihanna a ieșit în oraș cu A$AP Rocky. Artista a sărbătorit aniversarea iubitului într-o rochie neagră, cu șliț pe coapsă. Cei doi au luat cina pentru a sărbători cea de-a 34-a aniversare a rapper-ului.

Publicat: 4 octombrie 2022, 13:23

Cântăreața, care a dus pe lume primul copil alături de partenerul ei în luna mai, s-a îmbrăcat pentru această ocazie într-o rochie neagră, cu șliț adânc pe coapsă. Artista a atras toate privirile în timp ce părăsea petrecerea de la Olivetta din Los Angeles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rihanna a ieșit în oraș cu A$AP Rocky

Rihanna și-a arătat noua siluetă în rochia îndrăzneață. Chiar dacă nu mai are formele de altă dată, artista nu se sfiește să poarte haine extrem de sexy sau chiar transparente. Decolteul adânc a scos și el în evidență bustul generos al divei, iar fotografii au încercat să o surprindă din toate unghiurile, scrie DailyMail.

Ea a combinat rochia cu tocuri Jimmy Choo x Mugler și un colier de argint, în timp ce iubitul ei era elegant într-un costum complet negru.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Rihanna, coafată elegant, într-o rochie lungă, neagră
Rihanna și-a arătat noua siluetă în rochia îndrăzneață / Profimedia Images
Reclamă

Personalul a fost văzut cărând cu grijă un tort uriaș în formă de mașină în restaurant. Un alt angajat s-a ocupat de un buchet imens de baloane multicolore. Se pare că artista s-a ocupat până la cel mai mic detaliu de petrecerea iubitului ei.

A fost o săptămână plină pentru vedetă. Ea a anunțat că va cânta la spectacolul Super Bowl LVII pe 12 februarie. Cântăreața a confirmat că este cap de afiș al show-ului. Ea a postat o fotografie cu ea ținând o minge de fotbal prin intermediul feed-ului ei de Instagram.

Tânăra de 34 de ani și echipa ei de creație se gândesc la o listă de aproape 50 de nume posibile care să se alăture ei pe scena de pe stadionul State Farm din Arizona pentru setul ei de 15 minute, conform TMZ. Ce a spus fondatorul Roc Nation, Jay-Z, despre artistă:

Reclamă

„Rihanna este un talent generațional, o femeie cu începuturi umile, care a depășit așteptările la fiecare pas. O persoană născută pe mica insulă Barbados care a devenit unul dintre cei mai proeminenți artiști vreodată. Self-made în afaceri și divertisment.”

Rihanna, pași înainte în carieră

Recent, Rihanna a fost văzută îndreptându-se spre un studio de înregistrări din Manhattan cu Rocky. S-a scris că cei doi lucrează împreună la al nouălea ei album de studio amânat de foarte multe ori.

Rihanna și partenerul ei au pornit împreună în călătoria lor de a fi părinți în luna mai a acestui an. Cei doi încă nu au dezvăluit numele sau chipul copilului.

O persoană din interior a spus pentru People: „Băiețelul lor este sănătos, iar Rihanna este pur și simplu uimită de el”, adăugând: „Rihanna abia se lasă departe de el. Este o mamă fantastică.”

Înainte de a naște, hitmaker-ul care conduce imperiul ei de frumusețe Fenty, a prezis că va fi o „mamă psiho”. La începutul acestui an, Rihanna a sugerat că următorul ei album mult așteptat va fi „complet diferit de modul în care a vrut ea să-l scoată”.

Pe coperta ediției Vogue din mai 2022, cântăreața a spus că reinventarea proiectului a „scapat mult de presiune” și „i se potrivește mult mai bine”, la șase ani de la lansarea ultimului ei album „Anti”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×