Reclamă

Rihanna a purtat o fustă mulată. Cântăreața a ieșit la întâlnire cu A$AP Rocky

Rihanna a purtat o fustă mulată de piele. Vedeta a ieșit la întâlnire alături de partenerul său. De data aceasta, fotografii nu au surprins-o alături de copilul ei. Diva este foarte precaută când vine vorba de familia sa.

Publicat: 28 august 2022, 6:43

Rihanna a demonstrat din nou că este o împătimită a modei. Artista nu ține cont de părerile celor din jur și alege ținute îndrăznețe. De această dată a fost dornică să-și lase la vedere picioarele lungi. În ciuda faptului că a luat câteva kilograme în plus, ea continuă să aleagă cu încredere hainele mulate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rihanna a purtat o fustă mulată la întâlnirea cu A$AP Rocky

Nimic nu este prea mult când vine vorba de Rihanna. Artista știe cum să impresioneze și nu ratează nicio ocazie pentru a-și pune în valoare silueta. RiRi se bucură de imaginea sa, indiferent de kilogramele pe care le vede pe cântar.

Vezi mai multe imagini cu Rihanna și iubitul ei în Galeria Foto!

Rihanna a purtat o fustă mulată și a fost surprinsă alături de A$AP Rocky
Rihanna și A$AP Rocky au ieșit la întâlnire la un restaurant de lux / Profimedia Images

Diva a întors toate privirile atunci când a ieșit la întâlnire la brațul iubitului său. În ciuda programului încărcat, aceasta își face tot timp pentru partenerul ei. De data aceasta, Rihanna a purtat o fustă mulată de piele. Fusta scurtă i-a lăsat la vedere picioarele lungi.

Reclamă

RiRi a asorta și o cămașă pe care a ales să o lase desfăcută în zona bustului. Paparazzi i-au surprins sutienul negru din dantelă, dar și un lănțic din aur. Ținuta ei a fost completată de o pereche de tocuri și o pereche de ochelari de soare.

Rocky s-a asigurat că își ține iubita la braț și o ajute să se ferească de aparatele de fotografiat ale curioșilor.

Acesta îi este tot timpul alături vedetei și se implică în creșterea copilului pe care îl au împreună. Apropiații Rihannei spun că aceasta este foarte selectivă când vine vorba de oamenii care au voie să stea în preajma bebelușului său.

Reclamă

Diva nu a publicat nicio imagine cu copilul ei și încearcă să-l țină cât mai ascuns. Primele imagini cu ea și bebelușul au fost surprinse recent, într-un aeroport. Copilul a fost foarte bine acoperit pentru a nu putea fi fotografiat de curioși.

Cum se descurcă Rihanna și A$AP Rocky în rolul de părinți

Rihanna și Rocky au adus pe lume primul copil în luna mai a anului acesta. Miliardara a devenit mama unui băiețel și de atunci a apărut tot mai rar în public.

Apropiații vedetei spun că RiRi își ia foarte în serios rolul de mamă. Acesta este și motivul pentru care preferă să pună cariera pe locul doi. Nu doar Rihanna este preocupată de grija copilului. Rocky se implică în mod egal în îngrijirea fiului său.

Pe tot parcursul sarcinii, Rocky i-a fost alături partenerei sale și a însoțit-o la fiecare eveniment. Cuplul este tot mai puternic, în ciuda faptului că cei doi refuză să se căsătorească în acest moment. Apropiații celor doi spun că tot ceea ce fac, o fac pentru copilul lor.

”Rareori pleacă de lângă fiul lor. Sunt în general privați cu viața lor și a bebelușului. Sunt niște părinți îngrijorați pentru siguranța copilului și își doresc să-l țină cât mai departe de ochii publicului. Amândoi se simt binecuvântați că au acest copil în viața lor și nu ar putea fi mai fericiți”.

Rihanna a declarat într-un interviu din trecut că rolul de mamă a făcut-o să privească viața cu alți ochi. Diva îi este recunoscătoare mamei sale pntru felul în care a crescut-o și își dorește să fie, la rândul său, cât mai aproape de fiul ei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×