Reclamă

Rihanna a devenit cea mai tânără femeie miliardar din SUA. Artista și-a câștigat statutul prin forțe proprii, potrivit Forbes

Rihanna a devenit cea mai tânără femeie miliardar din SUA. Cântăreață și femeie de afaceri, Rihanna are acum o avere netă de peste un miliard de dolari, potrivit Forbesc. Tot publicația mai scris că banii sunt obținuți prin forțe proprii.

Publicat: 7 iulie 2022, 12:46

Potrivit Forbes, Rihanna este acum oficial cel mai tânăr miliardar din SUA. Pentru lista anuală a celor mai bogate femei din țară, care și-au construit averea prin forțe proprii, Forbes a numit fondatorul Fenty Beauty cea mai tânără femeie miliardar. Acesta e un titlu acordat anterior vedetei de reality și femeii de afaceri Kylie Jenner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rihanna a devenit cea mai tânără femeie miliardar

Jenner, pe atunci în vârstă de 21 de ani, a fost desemnată cel mai tânăr miliardar în 2019. Ea l-a depășit pe fondatorul Facebook Mark Zuckerberg, care a câștigat titlul la 23 de ani. Forbes a revocat ulterior acel titlu. Publicația a scris un articol în care susținea că vedeta de reality denaturase informații privind documentele financiare.

La acea vreme, Jenner și avocatul ei au susținut că retragerea lui Forbes era nepotrivită. Ei au spus că declarațiile publicației despre finanțele lui Jenner, precum și cele ale companiei sale, Kylie Cosmetics, erau false.

Forbes și-a susținut informațiile, spunând pentru E! News în mai 2020 că „ancheta sa raportată pe larg a fost declanșată de documente noi depuse care au scos la iveală discrepanțe flagrante între informațiile furnizate în mod privat jurnaliștilor și informațiile furnizate public acționarilor”.

„Reporterii noștri au observat inexactitățile și au petrecut luni de zile dezvăluind faptele”, a precizat atunci publicația.

Reclamă

Cu o avere netă de 1,4 miliarde de dolari, potrivit Forbes, Rihanna și-a câștigat titlul prin forțele proprii. Piese ca „Umbrella”, „Disturbia” și „Rude Boy” au fost în top Billboard. Multe alte proiecte antreprenoriale au clasat-o pe primul loc în SUA în topul miliardarilor.

Vezi mai multe imagini cu Rihanna în GALERIA FOTO!

Reclamă

Ce afaceri are Rihanna

Artista de 34 de ani este CEO și coproprietar, împreună cu conglomeratul de produse de lux LVMH, al liniei sale de cosmetice Fenty Beauty. O linie cu peste 40 de nuanțe de fond de ten au fost lansate în 2017 pentru a se alinia cu o mare varietate de nuanțe ale pielii. Astăzi, marca are 50 de nuanțe care depășește limitele. Este adesea lăudată pentru că a revoluționat industria frumuseții și a acoperit lipsa de multă vreme de produse incluzive și diverse printre mărcile existente anterior.

Brandul deține, de asemenea, câteva alte produse de machiaj, inclusiv rujuri și pudre de iluminare.

Rihanna deține, de asemenea, un pachet de 30% din linia ei de lenjerie Savage x Fenty. Această afacere a acumulat 550 de milioane de dolari în venituri în 2020, potrivit Forbes. De asemenea, compania „a fost evaluată la 1 miliard de dolari în februarie 2021”.

În plus, Rihanna este femeia din spatele Fenty Skin, un brand pe care l-a lansat în 2020. Separată de Fenty Beauty, eticheta se concentrează exclusiv pe elementele esențiale de îngrijire a pielii, cum ar fi produse de curățare a feței, protecție solară, seruri și multe altele.

Cântăreața „Diamonds” a lansat și o linie de modă Fenty în 2019 cu corporația-mamă LVMH. Cu toate acestea, a fost anunțat în 2021 că ambele părți au decis de comun acord să-și încheie parteneriatul și să închidă afacerea.

Ce spune Rihanna despre banii săi

Cântăreața a fost de-a lungul timpului implicată în mai multe evenimente caritabile. În 2012, ea a înființat Fundația Clara Lionel, o organizație nonprofit care spune că „sprijină și finanțează proiecte de reziliență și justiție climatică în SUA și Caraibe”, potrivit site-ului său.

„Banii mei nu sunt pentru mine. Am întotdeauna gândul că pot ajuta pe altcineva”, a declarat Rihanna pentru New York Times într-un interviu din 2019.

„Lumea te poate face cu adevărat să crezi că lucrurile greșite sunt prioritare și te face să ratezi cu adevărat miezul vieții, ce înseamnă să fii în viață.”

Pe lângă toate afacerile ei, tânăra de 34 de ani a devenit recent mamă și a născut primul copil cu iubitul și rapperul A$AP Rocky în luna mai. Ea a anunțat sarcina la sfârșitul lunii ianuarie.

Pe lângă Rihanna, sora lui Jenner, Kim Kardashian, în vârstă de 41 de ani, se află pe locul 16 pe lista Forbes a celor mai bogate femei din SUA. Ea are o avere netă de 1,8 miliarde de dolari. Jenner, în vârstă de douăzeci și patru de ani, a ajuns și ea pe lista din acest an. Cu o avere netă de 600 de milioane de dolari, mogulul a ajuns în top 50, pe locul 41.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×