Reclamă

Ținute care au scris istorie la Met Gala de-a lungul timpului. Cum s-au prezentat vedetele pe covorul roșu

An de an cele mai mari vedete își etalează stilul vestimentar pe covorul roșu în cadrul unuia dintre cele mai așteptate evenimente. Deși pandemia a îngreunat organizarea evenimentului, vedetele nu s-au lăsat oprite de acest lucru și au pozat întotdeauna pline de încredere. Ți-am pregătit o listă cu ținute care au scris istorie la Met Gala de-a lungul timpului.

Publicat: 2 mai 2022, 11:43 / Actualizat: 3 mai 2022, 12:00

Met Gala este un eveniment care rămâne în istorie pentru ținutele impresionante în care vedetele se afișează. Evenimentul reprezintă una din cele mai importante nopți din lumea modei și a industriei fashion. Celebritățile internaționale pozează îmbrăcate în haine care sunt duse la următorul nivel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ținute care au scris istorie la Met Gala de-a lungul timpului

Creativitatea, unicitatea și încrederea sunt doar câteva din elementele care stau la baza unei ținute de succes. În cadrul evenimentului Met Gala, vedetele internaționale pășesc pe covorul roșu purtând ținute nonconformiste care reușesc într-un fel sau altul să transmită un mesaj. Tematica fiecărei ediții este transmisă în prealabil, iar designerii colaborează cu celebritățile pentru a crea unele din cele mai impresionante ținute din istorie. 

Kim Kardashian

Kim Kardashian va rămâne în istorie cu ținuta pe care a purtat-o pe covorul roșu la evenimentul Met Gala din anul 2021. Vedeta a apărut într-o creație semnată de Balenciaga, iar fanii au fost complet uimiți de alegerea sa.

Vezi mai multe imagini cu ținutele de la Met Gala în Galeria Foto!

Reclamă
Kim Kardashian într-o ținută neagră care îi acoperă complet trupul și fața la Met Gala 2021
Kim Kardashian a avut o apariție surprinzătoare pe covorul roșu / Profimedia Images

Conform publicației TMZ, Kanye West  a fst cel care a încurajat-o pe vedetă să înceapă o colaborare cu brand-ul celebru.

Pe tot parcursul evenimentului, Kim nu a putut vedea și respira în mod corespunzător. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a se putea deplasa pe covorul roșu. Deși a avut chipul complet acoperit, Kim nu a renunțat o clipă la machiajul care a consacrat-o.

Reclamă

Lil Nas X

Lil Nas X a purtat una din principalele ținute care au scris istorie la Met Gala de-a lungul timpului. Acesta a pășit pe covorul roșu într-o robă care l-a acoperit în întregime. Pe măsură ce a avansat mai mult, artistul a început să renunțe la haine.

Artistul Lin Nas X în trei ținute diferite, aurii, pe care le-a purtat pe covorul roșu la Met Gala 2021
Artistul Lil Nas X și-a luat prin surprindere admiratorii și a schimbat trei ținute pe covorul roșu în anul 2021 / Getty Images

Sub mantia aurie, Lil a purtat o armură aurie. Rapperul a demonstrat că stilul și eleganța se află în ochii privitorului, iar la final a renunțat la armura aurie pentru a se poza într-un costum acoperit în întregime cu pietre și paiete.

Rihanna și A$AP Rocky

Rihanna și iubitul său au făcut senzație pe covorul roșu. Cei doi au fost surprinși tot timpul unul lângă altul și au încercat să-și asorteze ținutele. Rocky a optat pentru o haină care imita o pătură colorată în carouri, în timp ce RiRi a optat pentru o rochie care imita o pătură mare neagră. Ținute nonconformiste, care se înscriu pe lista celor care au scris istorie la Met Gala de-a lungul timpului.

Rihanna și A$AP Rocky pe covorul roșu la Met Gala 2021 în timp ce poartă o rochie neagră, iar Asap poartă o pătură colorată
Rihanna și A$AP Rocky au făcut senzație pe covorul roșu / Profimedia Images

Beyoncé

La puțin timp după ce a lansat albumul Lemonade, Beyonce a participat la Met Gala 2016. Vedeta s-a afișat atunci pe covorul roșu singură și a strălucit în lumina reflectoarelor. Artista a optat pentru o rochie mulată din latex în culoarea pielii. Cu un machiaj de seară și un zâmbet strălucitor, Beyonce a pozat încrezătoare pentru fotografii prezenți la eveniment.

Beyonce într-o rochie mulată crem în timp ce pozează la Met Gala 2016
Beyonce s-a afișat într-o rochie mulată în anul 2016 / Getty Images

Sarah Jessica Parker și Alexander McQueen

Sarah Jessica Parker și-a făcut apariția le Met Gala alături de regretatul Alexander McQueen în anul 2006. Cei doi au purtat ținute tradiționale, reinterpretate chiar de designer. Actrița a oferit recent un interviu în care a povestit cât de mult a inspirat-o designerul vestimentar.

Sarah Jessica Parker alături de Alexander McQueen în timp ce pozează pe covorul roșu la Met Gala 2006
Sarah Jessica Parker s-a afișat la Met Gala 2006 alături de regretatul designer Alexander McQueen / Getty Images

Actrița spune că a avut foarte multe emoții în seara Galei, dar experiența trăită alături de McQueen este una de-a dreptul memorabilă pentru Parker.

Madonna

Madonna a făcut un adevărat spectacol în anul 2018. Vedeta a interpretat una din melodiile care au consacrat-o, Like a Prayer.

Madonna într-o rochie neagr, în stil gothic, în timp ce pozează pe covorul roșu la Met Gala 2018
Madonna a optat pentru o rochie neagră, în stilul gotic / Getty Images

Pe covorul roșu, diva a ales să poarte o rochie neagră, în stilul gotic. La aceasta a asortat un buchet de trandafiri negri. Imaginea sa a fost completată de o coroană . Pe tot parcursul evenimentului cântăreața a fost admirată și pozată din toate unghiurile pentru ținuta aleasă.

Claire Danes

Claire Dense a purtat una din principalele ținute care au scris istorie la Met Gala de-a lungul timpului. În anul 2016, vedeta a optat pentru o rochie care i-a trimis pe cei mai mulți cu gândul la Prințesa Cenușăreasa.

Claire Dense într-o rochie lungă purtând una din principalele ținute care au scris istoria la Met Gala de-a lungul timpului
Claire Dense a purtat o rochie care i-a trimis pe mulți cu gândul la Prințesa Cenușăreasa / Getty Images

Rochia cu o trenă impresionantă a reușit să atragă privirile tuturor. Adevărata magie intervenea abia în momentul în care vedeta pășea în întuneric. Rochia acesteia a fost iluminată cu sute de leduri cusute manual care au luminat ținuta în întuneric și au oferit un efect spectaculos pe covorul roșu.

Lady Gaga

Lady Gaga și-a lăsat întotdeauna imaginația liberă atunci când a venit vorba de ținutele pe care le-a purtat. În anul 2019, diva a decis să schimbe nici mai mult, nici mai puțin de trei ținute. Aceasta și-a făcut apariția într-o rochie roz, amplă.

Lady Gaga a schimbat trei ținute diferite la Met Gala 2019
Lady Gaga și-a impresionat admiratorii atunci când s-a afișat în trei ținute diferite / Getty Images

Ulterior a renunțat la rochia amplă pentru a poza într-una mulată. În cele din urmă, cântăreața i-a luat pe toți prin surprindere și a rămas în lenjerie neagră. Plină de încredere. Gaga s-a lăsat pozată din toate unghiurile de fotografii prezenți. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×