Reclamă

Rihanna și A$AP Rocky au fost văzuți pentru prima dată alături de copilul lor. Cei doi părinți au zburat cu un avion privat în Los Angeles

Rihanna și A$AP Rocky au fost văzuți pentru prima dată alături de copilul lor. Cei doi îndrăgostiți au coborât dintr-un avion privat după ce au aterizat în Los Angeles. Paparazzi i-au surprins în timp ce coborau micuțul și îl duceau la mașină.

Publicat: 16 august 2022, 11:16 / Actualizat: 17 august 2022, 7:35

Aceasta este prima apariție publică a vedetei alături de fiul său. De când a devenit mamă, Rihanna a stat ascunsă de presă. Ieșirile sale în oraș au fost foarte rare, iar de cele mai multe ori diva a fost văzută în compania partenerului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rihanna și A$AP Rocky au fost văzuți pentru prima dată alături de copilul lor

Artista internațională este foarte discretă când vine vorba de viața sa privată. Aceasta a devenit mamă pe data de 13 mai 2022 și a adus pe lume un băiețel alături de partenerul său. În ciuda faptylui că au trecut deja câteva luni de la naștere, vedeta nu a vrut să se afișeze alături de copil.

Vezi mai multe imagini cu Rihanna și copilul ei în Galeria Foto!

Fiul Rihannei în timp ce este coborât din avion în aeroportul din Los Angeles
Artista internațională este foarte discretă când vine vorba de viața sa privată / Profimedia Images

RiRi l-a ținut ascuns pe fiul ei până în acest moment. De data aceasta fotografii au surprins-o pe divă în timp ce cobora dintr-un avion privat. Rihanna și A$AP Rocky au mers împreună în Los Angeles. Prima care a coborât din avion a fost Rihanna.

Reclamă

Aceasta a purtat o ținută sport și a încercat să se ferească de privirile fotografilor. Vedeta a avut pe umăr și o geantă de călătorie. După ea a urmat un bodyguard. Acesta s-a asigurat că micuțul vedetei este coborât în siguranță din avion și transportat cu grijă la mașină.

Ultima persoană care a mers la mașină a fost chiar iubitul vedetei. A$AP Rocky a părut încântat de excursia de familie pe care au făcut-o.

Copilul vedetei a fost foarte bine acoperit, iar fotografii nu au reușit să-i surprindă chipul. Se pare că Rihanna este în continuare foarte atentă când vine vorba de expunerea publică a fiului ei.

Reclamă

Rihanna este o mamă protectivă

Rihanna a fost văzută de mai multe ori la întâlnire cu iubitul ei. Viața vedetei s-a schimbat complet de când a devenit mamă. În ciuda programului foarte încărcat, diva s-a dedicat în totalitate creșterii fiului ei. Aceasta este atentă cu cariera pe care o are.

De altfel, ea a devenit recent cea mai tânără femeie miliardar. Rihanna nu este singură. Când vine vorba de creșterea copilului ea se poate baza pe Rocky și pe familia sa. Deși nu a publica nicio fotografie cu fiul ei pe internet, fanii așteaptă cu nerăbdare să-l cunoască pe micuț și să-i afle numele.

Apropiații vedetei spun că aceasta este foarte selectivă când vine vorba de oamenii care au voie să-i vadă copilul. RiRi nu-și dorește ca fiul ei să fie întâlnit de admiratori.

”Rihanna este foarte protectivă când vine vorba de copilul ei. Doar un grup bine selectat de oameni au voie să-l vadă pe copil. Cu mici excepții, Rihanna nu a distribuit niciodată vești importante din viața sa pe rețelele sociale. Ea e ia întotdeauna aceste lucruri foarte în serios”.

Rihanna este implicată în creșterea copilului și își asumă în totalitate rolul de mamă. Vedeta spune că a început să o aprecieze pe mama sa și mai mult decât a devenit mamă la rândul său.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×