Reclamă

Rihanna a apărut pe coperta revistei Vogue. Artista și-a afișat încrezătoare burtica de gravidă

Rihanna a apărut pe coperta revistei Vogue într-o ținută îndrăzneață. Vedeta internațională spune că își dorește să redefinească moda pentru graviduțe. De când și-a anunțat sarcina, aceasta a apărut într-o mulțime de ținute vestimentare excentrice.

Publicat: 17 aprilie 2022, 6:04

Rihanna a demonstrat că moda este un aspect foarte important din viața sa. În ciuda faptului că a fost criticată de cei din jur pentru alegerile pe care le-a făcut, vedeta nu a renunțat o clipă la hainele care o fac să se simtă bine. Chiar dacă trupul său trece prin mai multe transformări, aceasta este decisă să continue în aceeași notă de originalitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rihanna a apărut pe coperta revistei Vogue

Într-un interviu sincer și plin de căldură, Rihanna le-a dezvăluit fanilor de ce în ultimele luni a ales să-și expună copet burtica de gravidă. În timp ce uele femei încearcă din răsputeri să-și ascundă sarcina, Rihanna se mândrește cu faptul că urmează să devină mamă pentru prima dată.

Vezi mai multe imagini cu Rihanna în Galeria Foto!

Artista nu s-a temut să spună lucrurilor pe nume și să demonstreze că nimic nu este imposibil și că poți fi un adevărat icon al modei, chiar și atunci când aștepți un copil.

Reclamă

”Când am aflat că sunt însărcinată mi-am spus că nu  să merg niciodată sp cupăr haine de gravidă. Îmi pare rău, dar mi se pare foarte amuzant să te îmbraci și am propriul meu stil. N-am să las acest lucru să dispară pentru că trupul meu trce în prezent printr-o schimbare.”

Pentru coperta revistei, vedeta a purtat un costum de dantelă roșie la care a asortat o pereche de tocuri înalte. Imaginea a fost realizată de Annie Leibovitz care s-a asigurat să o surprindă pe vidă din cele mai bune unghiuri.

Fotografiile au fost realizate în camera unui hotel parizian, scrie publicația CNN.com. Numărul revistei Vogue vine la mai puțin de trei luni de când Rihanna a făcut publice primele imagini cu burtica de gravidă. La acel moment, diva s-a pozat alături de iubitul său ASAP Rocky.

Reclamă

Ce spune Rihanna despre transformările prin care a trecut corpul său în ultima perioadă

Rihanna nu doar că a apărut pe coperta revistei Vogue, aceasta a oferit și câteva informații cu privire la schimbările pe care le-a suferit silueta sa în ultima perioadă. Burtica sa este tot mai mare pe zi ce trece, iar admiratorii se bucură să vadă că artista nu se ferește să împărtășească acest lucru cu ei. Mai mult RiRi este de părere că trupul său ”face lucruri incredible”.

”Corpul meu se transformă și face lucruri minunate, incredibile. Nu o să ascund acest lucru și nu o să-mi fie rușine cu trupul meu. Am să celebrez fiecare zi din această perioadă. De ce ar trebui să-mi ascund sarcina?”

Întrebată dacă va continua să-și afișeze coprul pe măsură ce sarcina avansează, aceasta a răspuns cu zâmbetul pe buze că nu va încerca o clipă să se ascundă. Deși nu a plănuit să aibă un copil în acest moment, vedeta spune că este fericită că acest lucru s-a întâmplat.

De altfel, vedeta spune că s-a apropiat mult mai mult de Rocky în ultimele luni. Rihanna a declarat că ”poate face totul în viață atât timp cât îl are pe Rocky alături”. Iubitul vedetei nu a făcut nicio declarație recentă cu privire la sarcina iubitei sale. Mai mult, cei doi au avut grijă să ascundă data la care artista ar urma să aducă pe lume copilul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×