Reclamă

Rihanna este însărcinată. Artista va avea un copil cu iubitul ei, A$AP Rocky

Rihanna este însărcinată, iar acestea sunt de departe cele mai frumoase poze cu artista de până acum. Vedeta a fost fotografiată în New York alături de iubitul ei, A$AP Rocky. Cei doi se țin de mână și par cei mai fericiți oameni de pe pământ.

Publicat: 31 ianuarie 2022, 17:59

Cântăreața în vârstă de 33 de ani va deveni mămică în curând. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu rapper-ul A$AP Rocky, iar cei doi par mai fericiți ca niciodată. Deși sunt extrem de discreți cu viața persoanlă, Rihana și A$AP Rock au făcut o ședință foto în New York.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rihanna este însărcinată

Rihanna și-a arătat pentru prima dată burtica de gravidă într-o geacă lungă roz, pe care a lăsat-o descheiată. În partea de jos a purtat o pereche de jeanși deschiși la culoare. Pentru a-și completa look-ul a purtat mai multe coliere, mai lungi sau mai scurte, care au oferit un pic de glamour burticii de gravidă, scrie People.

Vezi mai multe imagini cu cei doi în GALERIA FOTO!

https://twitter.com/NowHipHopNews_/status/1488177911286935554

Imaginile cu cei doi viitori părinți au fost realizate în orașul natal al lui A$AP Rocky, Harlem. Într-una dintre imagini se poate vedea cum rapper-ul își sărută cu grijă iubita pe frunte. Artiștii se bucură de o plimbare în natură.

Reclamă

În luna mai a anului 2020, A$AP Rocky a acordat un interviu pentru GQ. Acesta a vorbit despre relația pe care o are cu artista internațională. Acesta a numit-o pe Rihanna „dragostea vieții mele”.

Atunci când a fost întrebat cum se simte în relația de cuplu, acesta a spus că mult mai bine. Fanii s-au întrebat de ce, iar el a spus că e datorită faptului că și-a găsit femeia ideală.

Tot atunci, rapper-ul a spus că își dorește cât mai curând o familie a lui. El crede că se va descurca foarte bine în rolul de tată, iar copilul o să fie extrem de fericit.

Reclamă

Cum a început povestea de dragoste dintre cei doi

People a confirmat în luna noiembrie a anului 2020 că cei doi se întâlnesc de ceva timp, după mai mulți ani în care au fost doar prieteni. Zvonuri despre o posibilă relație de iubire între ei au început încă de acum trei ani, de când Rihanna s-a despărțit de Hassan Jameel.

Rihanna și A$AP Rocky au colaborat și pe plan profesional. Din interviurile acordate pentru a-și promova produsele de înfrumusețare, se pare că cei doi se completează chiar și pe acest plan. Rihanna a spus în ultimul timp că și-a dat că viața este prea scurtă și că vrea să trăiască fiecare clipă la intensitate maximă.

Rapper-ul este și cel care a confirmat relația cu Rihanna. Prima sa declarație cu privire la relația lor a fost complet neașteptată pentru fanii artistului. Se pare că A$AP Rocky este complet îndrăgostit de iubita sa: „Cred că știi atunci când o întâlnești, iar ea este cu siguranță aleasa”, a declarat el, cucerit de frumoasa artistă.

Rihanna nu a ieșit cu nicio declarație publică despre relația pe care o are cu A$AP Rocky, dar fotografiile pe care le au și faptul că petrec mult timp, nu face decât să confirme spusele rapper-ului despre relația lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×