Reclamă

Rihanna este însărcinată. Artista va avea un copil cu iubitul ei, A$AP Rocky

Rihanna este însărcinată, iar acestea sunt de departe cele mai frumoase poze cu artista de până acum. Vedeta a fost fotografiată în New York alături de iubitul ei, A$AP Rocky. Cei doi se țin de mână și par cei mai fericiți oameni de pe pământ.

Publicat: 31 ianuarie 2022, 17:59

Cântăreața în vârstă de 33 de ani va deveni mămică în curând. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu rapper-ul A$AP Rocky, iar cei doi par mai fericiți ca niciodată. Deși sunt extrem de discreți cu viața persoanlă, Rihana și A$AP Rock au făcut o ședință foto în New York.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rihanna este însărcinată

Rihanna și-a arătat pentru prima dată burtica de gravidă într-o geacă lungă roz, pe care a lăsat-o descheiată. În partea de jos a purtat o pereche de jeanși deschiși la culoare. Pentru a-și completa look-ul a purtat mai multe coliere, mai lungi sau mai scurte, care au oferit un pic de glamour burticii de gravidă, scrie People.

Vezi mai multe imagini cu cei doi în GALERIA FOTO!

https://twitter.com/NowHipHopNews_/status/1488177911286935554

Imaginile cu cei doi viitori părinți au fost realizate în orașul natal al lui A$AP Rocky, Harlem. Într-una dintre imagini se poate vedea cum rapper-ul își sărută cu grijă iubita pe frunte. Artiștii se bucură de o plimbare în natură.

Reclamă

În luna mai a anului 2020, A$AP Rocky a acordat un interviu pentru GQ. Acesta a vorbit despre relația pe care o are cu artista internațională. Acesta a numit-o pe Rihanna „dragostea vieții mele”.

Atunci când a fost întrebat cum se simte în relația de cuplu, acesta a spus că mult mai bine. Fanii s-au întrebat de ce, iar el a spus că e datorită faptului că și-a găsit femeia ideală.

Tot atunci, rapper-ul a spus că își dorește cât mai curând o familie a lui. El crede că se va descurca foarte bine în rolul de tată, iar copilul o să fie extrem de fericit.

Reclamă

Cum a început povestea de dragoste dintre cei doi

People a confirmat în luna noiembrie a anului 2020 că cei doi se întâlnesc de ceva timp, după mai mulți ani în care au fost doar prieteni. Zvonuri despre o posibilă relație de iubire între ei au început încă de acum trei ani, de când Rihanna s-a despărțit de Hassan Jameel.

Rihanna și A$AP Rocky au colaborat și pe plan profesional. Din interviurile acordate pentru a-și promova produsele de înfrumusețare, se pare că cei doi se completează chiar și pe acest plan. Rihanna a spus în ultimul timp că și-a dat că viața este prea scurtă și că vrea să trăiască fiecare clipă la intensitate maximă.

Rapper-ul este și cel care a confirmat relația cu Rihanna. Prima sa declarație cu privire la relația lor a fost complet neașteptată pentru fanii artistului. Se pare că A$AP Rocky este complet îndrăgostit de iubita sa: „Cred că știi atunci când o întâlnești, iar ea este cu siguranță aleasa”, a declarat el, cucerit de frumoasa artistă.

Rihanna nu a ieșit cu nicio declarație publică despre relația pe care o are cu A$AP Rocky, dar fotografiile pe care le au și faptul că petrec mult timp, nu face decât să confirme spusele rapper-ului despre relația lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie frumoasă care se întinde în pat după ce a dormit mai bine pentru că a avut bujori lângă ea
Timp liber
Floarea despre care se spune că te-ar putea ajuta să dormi mai bine. Mulți dintre noi o au deja în grădină
Într-o societate atât de agitată devine din ce în ce mai greu să avem parte de un somn lung și de calitate. Durata și calitatea somnului au un impact major asupra randamentului pe care...
3
Un ghiveci cu floarea flamingo
Timp liber
Cum să ai grijă de floarea flamingo. E superbă, dar are nevoie de atenție specială
Află cum să ai grijă de floarea flamingo. Da, ai citit bine. Există o floare superbă denumită flamingo. Într-adevăr, păsările flamingo și-au câștigat notorietatea datorită aspectului lor deosebit și coloritului penelor. La fel de...
4
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
5
Prăjitură cu brânză și piersici, decorată cu zahăr, pe un platou alb, alături de piersici proaspete
Rețete
Prăjitură cu brânză și piersici. Desert de vară delicios
Această prăjitură cu brânză și piersici combină textura pufoasă a aluatului cu cea cremoasă și aromată de brânză, completată de feliile suculente de piersici. Rezultatul este un desert echilibrat și plăcut, care aduce aminte...
PARTENERI
×