Reclamă

Rihanna a publicat prima poză pe Instagram după ce a anunțat că este însărcinată. Cum arată burtica de gravidă

Rihanna a publicat prima poză pe Instagram după ce a anunțat că este însărcinată. Cântăreața și-a arătat burtica de gravidă într-o postare în mediul online, iar fanii sunt în delir. Imaginile cu vedeta au fost intens apreciate, iar acestea au fost preluate rapid de presa tabloidă.

Publicat: 3 februarie 2022, 12:11

Deși este extrem de discretă cu viața personală, recent cântăreața a publicat pe contul personal de Instagram prima poză cu burtica de gravidă. Fondatoarea Fenty Beauty are 33 de ani și trăiește una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții ei, scrie People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rihanna a publicat prima poză pe Instagram după ce și-a anunțat sarcina

Cântăreața a postat o serie de imagini pe Instagram. A publicat o imagine din intimitate cu burtica ei. A postat de asemenea și imaginile din ședința foto pe care a realizat-o alături de tatăl copilului, A$AP Rocky, atunci când au anunțat că vor deveni părinți.

În prima imagine, Rihanna poartă un tricou de fotbal pe care l-a ridicat pentru a-și arăta burtica de gravidă. Ținuta a fost completată cu o pereche de mănuși portocalii, iar părul a fost lăsat liber pe spate. În ceea ce privește mănușile, acestea sunt aceleași pe care le-a purtat și luna trecută atunci când a fost văzută cu iubitul ei în New York, la un restaurant celebru.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Cântăreața „We Found Love” și iubitul ei rapper au anunțat că vor deveni părinți după ce au realizat o ședință foto în New York. Cei doi sunt împreună din luna noiembrie a anului 2020. Detaliile despre povestea lor de dragoste au fost puține de-a lungul timpului. Când a dezvăluit că este însărcinată, Rihanna și-a expus burtica de gravidă într-o jachetă roz, lungă, descheiată în zona abdomenului. Vedeta a purtat atunci mai multe coliere strălucitoare cu pietre și pandantive mari, care i-au pus în evidență burtica.

Ce spun apropiații celor doi despre povestea lor de dragoste

„Să aibă un bebeluș nu a fost ceva pe care Rihanna s-a axat în ultimul timp. După ce a format un cuplu cu Rocky, această idee a fost din ce în ce mai prezentă. Nu are cum să fie mai fericită de atât și este entuziasmată că va deveni mamă curând. Adoră fiecare schimbare a corpului ei în timpul sarcinii. A celebrat mereu femeile gravide în timpul show-urilor ei pentru Fenty”, a declarat o sursă apropiată celor doi pentru People.

Reclamă

Tot persoana menționată mai sus a spus că rapper-ul a fost atras de ea și a dat dovadă de multe gesturi frumoase față de celebra artistă: „Îi trimite flori care acoperă o cameră întreagă. Se distrează mereu împreună. Glumesc, se bucură de viață și adoră să călătorească împreună. Le place să stea împreună și se simt bine unul în viața celuilalt”.

Zvonuri despre o posibilă relație de iubire între ei au început încă de acum trei ani. Totul s-a întâmplat după ce Rihanna s-a despărțit de Hassan Jameel.

Rihanna și A$AP Rocky au colaborat și pe plan profesional. Din interviurile acordate pentru a-și promova produsele de înfrumusețare, se pare că cei doi se completează chiar și pe acest plan. Rihanna a spus în ultimul timp că și-a dat că viața este prea scurtă și că vrea să trăiască fiecare clipă la intensitate maximă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×