Reclamă

Vedete care nu își folosesc numele reale. Ce scrie în certificatul lor de naștere

Brad Pitt, Rihanna și Miley Cyrus nu sunt cine crezi tu că sunt. Fac parte din lista celebrităților care au fost destinate să devină nume mari în momentul în care părinții le-au scos certificatul de naștere. Cu toate acestea, ei fac parte și din categoria de vedete care nu își folosesc numele reale.

Publicat: 1 ianuarie 2022, 7:30

După cum se dovedește, unele dintre cele mai apreciate nume din showbiz nu s-au născut cu biletul de aur către categoria de vedete.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În schimb, și-au deschis propriile căi, adoptând adesea un nume de scenă care să le deschidă oportunitățile spre succes.

Vedete care nu își folosesc numele reale

Iată în continuare, câteva dintre cele mai cunoscute celebrități care folosesc de fapt pseudonime. Află și detalii despre când și de ce au ales să renunțe la numele lor reale, scrie Harpersbazaar.com.

Meghan Markle

Nume real: Rachel Meghan Markle

Reclamă

Acum se știe că adevăratul prenume al lui Meghan Markle este Rachel. Numele ei de naștere nu prea mai contează, deoarece acum este Ducesă.

Irina Shayk

Nume real: Irina Shaykhlislamov

Reclamă

Numele real al Irinei Shayk este Shaykhlislamov, după cum a relatat Observer după ce jurnaliștii publicației au văzut actul de proprietate al apartamentului ei din Manhattan.

Brad Pitt

Nume real: William Bradley Pitt

În ciuda faptului că își folosește al doilea nume în viața profesională, Page Six relatează că actorul se prezintă sub numele său, William, când cochetează cu femei.

Gigi Hadid

Nume real: Jelena Noura Hadid

Fanii adevărați știu că supermodelul de renume mondial folosește un pseudonim. Nume ei real e Jelena, pronunțat Yelena. Hadid a fost numită Gigi de la început, dar numai de familia ei apropiată. „Mama mea a fost numită așa în copilărie de mama ei când era mai mică. Numai prin casă”, a spus Gigi într-un interviu din 2015. „Îmi spuneau așa în casă când eram mai mică, cam așa cum o strigau părinții pe mama.”

Apoi, în școală, când Jelena a devenit confuză, Gigi a devenit Gigi cu normă întreagă. „În clasa întâi sau a doua, era o fată pe nume Helena. Profesorul care trebuia să ne strige numele ne-a încurcat așa că a întrebat-o pe mama mea: „Dacă ar fi nevoie să o strig altfel pe Jelenei, cum aș putea să o fac? Iar mama a spus Gigi și așa a rămas”.

Lady Gaga

Nume real: Stefani Joanne Angelina Germanotta

Înainte de a deveni o vedetă pop internațională, Germanotta și-a adoptat numele de scenă, acum faimos, inspirat de piesa Queen din 1984 „Radio Ga Ga”. Gaga și-a păstrat și numele de scenă pentru toate proiectele sale de actorie. Și ea se află pe lista de vedete care nu își folosesc numele reale.

Rihanna

Nume real: Robyn Rihanna Fenty

Din punct de vedere muzical, cântăreața „Wild Thoughts” a folosit întotdeauna al doilea prenume, Rihanna. Artista a spus însă pentru Rolling Stone că prietenii și familia ei încă îi spun Robyn, mai ales când vor să-i atragă atenția: „Sunt în dubii când aud că mă strigă oamenii Rihanna, Rihanna, Rihanna. Când aud Robyn, sunt atentă”.

Miley Cyrus

Nume real: Destiny Hope Cyrus

Titlul de scenă al lui Miley Cyrus s-a dezvoltat dintr-o poreclă din copilărie. Se pare că, în copilărie, Destiny Hope zâmbea mereu, așa că familia ei a numit-o Smiley, care a evoluat în Miley. Apoi, în 2008, cântăreața și-a schimbat legal numele.

Reese Witherspoon

Nume real: Laura Jeanne Reese Witherspoon

La începutul carierei sale, atunci Laura Jeanne a adoptat numele de fată al mamei sale ca prenume. Actrița intră fără doar și poate pe lista de vedete care nu își folosesc numele reale.

Halsey

Nume real: Ashley Frangipane

Deși fanii au speculat de mult că Halsey și-a creat numele de scenă ca o anagramă a prenumelui ei, Ashley, ea a fost de fapt inspirată de o stradă din Brooklyn. Într-un interviu pentru Vevo, cântăreața a dezvăluit că un prieten de-ai ei locuia pe strada Halsey și și-a petrecut acolo weekendurile departe de orașul natal din New Jersey, făcând muzică.

Demi Moore

Nume real: Deme Gene Guynes

Majoritatea oamenilor nu știu că Demi Moore s-a căsătorit cu muzicianul rock Freddy Moore când avea doar 17 ani și i-a luat numele de familie. Căsnicia a durat patru ani și jumătate, dar actrița a decis să-și păstreze numele de familie ca nume de scenă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×