Reclamă

Demi Moore a atras privirile tuturor. Cum a fost surprinsă actrița alături de fiica sa, Scout Willis

Demi Moore a atras privirile tuturor. Actrița a fost surprinsă la un restaurant de lux din Paris în timp ce urma să ia cina alături de fiica sa, Scout Willis. Cele două au purtat ținute asemănătoare și au impresionat prin eleganță și naturalețe. În vârstă de 30 de ani, Scout Willis, fiica lui Demi Moore îi calcă pe urme mamei sale.

Publicat: 7 octombrie 2021, 7:35

Scout Willis și-a însoțit mama la o cină liniștită în superbul Paris. Mama și fiica seamănă ca două picături de apă, iar oamenii le-au putut deosebi cu greu. Scout și mama sa, Demi Moore, au o relație foarte apropiată. Tânăra în vârstă de 30 de ani îi calcă pe urme actriței și are o carieră de succes în industria filmului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Demi Moore a atras privirile tuturor

Demi Moore i-a impresionat pe cei din jur atunci când și-a făcut apariția la un restaurant din Paris alături de fiica sa, Scout Willis. Actrița în vârstă de 58 de ani a ales o ținută care să-i pună în evidență silueta. Vedeta a optat pentru un costum din două piese și un palton lung pentru a se feri de vremea rece.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Demi Moore a atras privirile tuturor într-o ținută asortată cu un palton lung pe străzile din Paris
Demi Moore i-a impresionat pe cei din jur atunci când și-a făcut apariția la un restaurant din Paris alături de fiica sa, Scout Willis / Profimedia Images

Fiica sa, Scout Willis, i-a urmat exemplul și a optat pentru un palton lung și călduros. Demi Moore a fost cea care a atras privirile tuturor. La 58 de ani, vedeta nu își arată niciodată vârsta. Actrița a ales să poarte un costum elegant din două piese în nuanțe de portocaliu.

Reclamă

La acesta a asorta un palton lung și o pereche de tocuri nude. Alături de ea s-a aflat tot timpul, Scout Willis, cea de-a doua fiică a actriței cu fostul soț, Bruce Willis. Scout a încercat să urmeze exemplul mamei sale și a ales o cămașă lungă elegantă, o pereche de blugi și un palton mare și călduros.

Cele două au fost pozate de fotografii din toate unghiurile, iar fanii nu au putut să nu remarce asemănarea izbitoare dintre cele două. Cele două au o relație foarte apropiată și nu ratează nicio ocazie pentru a petrece mai mult timp împreună.

Cine este și cu ce se ocupă Scout Willis

Reclamă

Demi Moore și fostul său soț, Bruce Willis au împreună trei fiice superbe. Rumer Willis în vârstă de 32 de ani, Scout Willis și Tallulah Willis în vârstă de 27 de ani. Familia artistei a rămas de-a lungul timpului unită, în ciuda faptului că Demi și Bruce Willis au ales să meargă pe drumuri separate.

Demi Moore a atras privirile tuturor atunci când s-a afișat la un restaurant de lux alături de fiica sa. Cele două seamănă ca două picături de apă.

Scout Willis a decis să-i calce pe urme mamei sale și și-a câștigat notorietatea în lumea filmului prin talent și perseverență. Actrița a jucat în filme precum Bandits, Breakfast of Champions și The Scarlet Letter.

Recent, Scout Willis a celebrat alături de familia sa aniversarea a 30 de ani. Mama sa a postat un mesaj emoționant pe contul personal de Instagram, la fel cum au procedat și surorile sale. În fapt. Demi a povestit într-un interviu că pe timpul pandemiei a stat alături de fiicele sale. Familia actriței este extrem de unită, iar fiicele acesteia petrec deseori timpul liber împreună.

Poveștile de dragoste ale actriței Demi Moore

Viața amoroasă a lui Demi Moore a fost plină de suișuri și coborâșuri. Actrița a avut de-a lungul timpului trei căsnicii care au eșuat. Prima sa căsnicie a fost alături de Freddy Moore cu care s-a căsătorit la vârsta de 18 ani. După doar patru ani, cei doi au decis să divorțeze, iar actrița s-a logodit cu Emilio Estevez la scurt timp.

Relația cu Emilio nu a fost de lungă durată. Actrița și-a găsit liniștea și iubirea în brațele lui Bruce Willis alături de care a trăit o frumoasă poveste de iubire pentru 11 ani.

Cei doi au împreună trei fete superbe. După divorțul din 2010, Demi Moore și-a căutat dragostea alături de Ashton Kutcher cu care și-a unit destinele foarte rapid.

Oamenii nu le-au dat nicio șansă din cauza diferenței de vârstă, iar relația lor s-a destrămat după doar doi ani. Cu toate acestea, Demi Moore pare că trăiește cei mai frumoși ani din viața sa alături de fiicele sale pe care le prețuiește enorm.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×