Reclamă

Demi Moore impresionează la 58 de ani. Dovada că vârsta este doar un număr

Demi Moore impresionează la 58 de ani și este una dintre cele mai admirate actrițe. Acesta a fost întotdeauna apreciată pentru felul în care arată și pentru că a reușit să sfideze trecerea timpului.

Publicat: 26 ianuarie 2021, 17:30 / Actualizat: 11 februarie 2021, 19:08

Demi este una dintre vedetele care își ține mereu fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața sa. Indiferent de context, chiar dacă sunt apariții pe covorul roșu sau imagini din viața personală, actrița arată impecabil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până în acest moment, Demi Moore a declarat în nenumărate rânduri că mereu a avut grijă de felul în care arată. Actrița a spus că la un moment dat totul se transformase într-o obsesie.

Am încercat să-mi domin corpul, ceea ce am și făcut și am reușit să-l schimb de mai multe ori. Nu a durat niciodată prea mult și mi-a adus doar fericire și rezultate de moment.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Tot actrița a dezvăluit pentru DailyMail că kilogramele în minus pentru perioade scurte nu au rezolvat nimic de fapt. Ironia face ca în momentul în care actrița abandona ideea de a-și domina trupul, atunci căpăta forma pe care și-o dorea. Totul se întâmpla atunci când renunța să-și mai controleze forma corpului.

De multe ori s-a scris în presă că actrița a vizitat cabinetele medicilor esteticieni. În presă s-a vehiculat suma de 200 000 de lire și era vorba de peste 40 de intervenții. Demi Moore nu a recunoscut niciodată aceste zvonuri. Mereu a afirmat că felul în care arată se datorează stilului de viață sănătos pe care îl are, actrița fiind vegetariană de mai mulți ani. Rezultatele eforturilor ei se văd, iar Demi Moore impresionează la 58 de ani cu silueta sa.

Demi Moore impresionează la 58 de ani

Reclamă

Pe data de 11 noiembrie, Demi Moore a împlinit vârsta de 58 de ani. Aniversarea și-a sărbătorit-o pe platourile de filmare ale producției Please Baby Please. Printre persoanele care au fost alături de ea s-au numărat colegii săi Karim Saleh și Andrea Riseborough. „Mulțumesc tuturor pentru că mă faceți să mă simt atât de specială azi”, a scris actrița.

Cele trei fiice ale sale nu au lăsat să treacă ziua mamei lor fără să-i facă o urare în mod public. Chiar și fostul soț, Bruce Willis a publicat un Instastory cu actuala sa soție. Amândoi i-au urat la mulți ani citind din cartea scrisă de Demi, Inside Out.

Viața amoroasă a lui Demi Moore

Demi Moore are trei căsnicii eșuate la activ. Prima căsătorie a fost cu Freddy Moore, atunci când avea numai 18 ani. De acesta a divorțat după 4 ani pentru Emilio Estevez, cu care s-a și logodit, scrie People.com.

Nici relația cu Emilio nu a fost una stabilă. Demi s-a îndrăgostit apoi de Bruce Willis. Timp de 11 ani a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de el. Cei doi actori au împreună trei fete, dar cu toate acestea în anul 2010 au ajuns la divorț.

Mai apoi, Demi părea că și-a găsit liniștea în brațele lui Ashton Kutcher. Cu el s-a și căsătorit rapid, deși nimeni nu le dădea nicio șansă din cauza diferenței de vârstă. După numai 2 ani de relație, cei doi s-au despărțit, Demi cerând divorțul din cauza infidelităților actorului.

Demi Moore impresionează la 58 de ani. Obsesia ei pentru un corp și un chip perfect a ajutat-o să obțină forma fizică pentru care este invidiată acum.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×