Reclamă

Demi Moore s-a pozat fără machiaj. Cum arată chipul actriței la 59 de ani

Demi Moore s-a pozat fără machiaj și a postat imaginea pe contul personal de Instagram. Actrița în vârstă de 59 de ani a impresionat publicul cu un ten fără imperfecțiuni. Aceasta spune că vrea să ”îmbătrânească într-un mod frumos”. Fanii au reacționat rapid în secțiunea de comentarii unde și-au arătat aprecierea față de vedeta internațională.

Publicat: 19 decembrie 2021, 7:10

Demi Moore a împărtășit cu fanii săi din mediul online o imagine din viața sa privată. Artista s-a pozat în timp ce se relaxa în cadă. În descrierea fotografiei, Demi le-a mărturisit admiratorilor că se bucură de puțină relaxare prin meditație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Demi Moore s-a pozat fără machiaj

Demi Moore a demonstrat recent că vârsta este doar un număr. Vedeta internațională s-a pozat în timp ce se relaxa în cadă. Imaginea postată pe rețelele sociale a strâns rapid milioane de aprecieri. Fanii au reacționat rapid în secțiunea de comentarii unde au felicitat-o pe actriță pentru tenul său fără cusur.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

La 59 de ani, Demi impresionează cu un chip perfect. Vârsta nu și-a spus deloc cuvântul asupra imaginii vedetei. Descrierea fotografiei a demonstrat că artista se bucură de fiecare moment din viață. ”O baie fierbinte dis de dimineață și puțină meditație.”

Reclamă

Admiratorii actriței au felicitat-o pentru naturalețea de care dă dovadă. O altă personalitate care a ales să-și afișeze chipul fără produse de înfrumusețare este Adele. Cântăreața nu s-a sfiit să le arate fanilor ce se ascunde sub produsele cosmetice.

Demi Moore a adoptat un stil de viață sănătos pentru a-și putea menține frumusețea indiferent de vârstă. Aceasta postează deseori pe rețelele sociale imagini în costum de baie. Pentru fizicul de invidiat, Moore face o serie de exerciții fizice personalizate. Informația a fost oferită chiar de artistă într-un interviu pe care l-a oferit în urmă cu puțin timp. De data aceasta, Demi Moore s-a pozat fără machiaj și a demonstrat că vârsta poate fi uneori doar un număr.

Cum își menține Demi Moore silueta

Reclamă

Demi Moore și-a impresionat admiratorii atunci când s-a pozat fără machiaj. Demi Moore a devenit cunoscută la Hollywood încă din anul 1980. De-a lungul timpului a fost imagine multor branduri de renume și a jucat în filme de succes. Printre acestea se numără Ghost, A Few Good Men și Indecent Proposal. În ciuda timpului care a trecut, vedeta și-a păstrat întotdeauna frumusețea naturală și fizicul de invidiat.

De fiecare dată când are ocazia, vedeta se pozează și postează fotografiile pe contul personal de Instagram. Moore nu se sfiește să le arate fanilor săi imagini din viața sa privată. Actrița este mândră de felul în care arată, dovadă fiind cele mai recente fotografii în care apare fără machiaj.

Aceasta a declarat în mai multe rânduri că își dorește să îmbătrânească frumos. În ciuda vârstei pe care o are, Moore arată impecabil în continuare. După ce a a luat pauză pentru o perioadă de la activitățile fizice Demi Moore le-a mărturisit fanilor că s-a întors în sala de fitness și că are din nou o rutină bine stabilită.

Actrița nu s-a ferit niciodată să le arate fanilor săi cum arată în viața reală. Deși recunoaște că mai are de lucrat la fizicul său, Moore spune că este fericită cu modu în care se simte și arată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×