Reclamă

Brad Pitt a fost fotografiat cu Nicole Poturalski. Ce scrie presa internațională despre celebrul actor și modelul german

Brad Pitt a fost fotografiat cu Nicole Poturalski, iar imaginile cu cei doi fac înconjurul tabloidelor. Potrivit presei internaționale, cei doi s-au întâlnit și au plecat să facă o plimbare împreună. Se pare că cei doi au fost destul de afectuoși unul cu celălalt.

Publicat: 15 decembrie 2021, 7:55

Aceste informații vin la puțin timp după ce în presă a apărut informația că Shiloh este singura dintre copiii actorului care vrea să se întâlnească cu tatăl său. Reamintim că Angelina Jolie și Brad Pitt sunt în plin proces de custodie pentru copii. Procesul durează de mai mulți ani, dar cei doi nu au ajuns la o înțelegere până în acest moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brad Pitt a fost fotografiat cu Nicole Poturalski

Potrivit surselor presei tabloide internaționale, acum actorul are alte preocupări. Brad Pitt se comportă ca un „adolescent îndrăgostit” în timp ce se plimbă alături de modelul german Nicole Poturalski.

Cei doi au fost fotografiați chiar înainte de a urca la bordul unui avion privat pentru o escapadă la Paris. Brad și Nicole își doresc discreție. Vor petrece câteva zile la castelul pe care actorul îl deține în sudul Franței. Sursa a mai spus pentru Ok! că cei doi „se sărutau și Brad era foarte atent la ea”.

Vezi imagini cu tânăra care i-a furat inima lui Brad Pitt în GALERIA FOTO!

Reclamă

Deși se aflau într-un loc public, cei doi nu au fost deloc deranjați de privirile celor din jur: „Ea este o adevărată frumusețe. Și, evident, mult mai tânără decât el”.

Se speculează că cei doi au o relație. Se știu însă foarte puține informații despre modelul care pare că i-a furat inima lui Brad Pitt după despărțirea de Angelina Jolie. Locul în care cei doi vor petrece momente de neuitat împreună se află pe în sudul Franței. E vorba despre castelul pe care actorul l-a deținut împreună cu Angelina Jolie. Cei doi foști soți l-au cumpărat în anul 2012 pentru suma de 67 de milioane de dolari. Tot acolo și-au făcut și nunta în 2014.

Locuința are 35 de camere, un centru spa, cazi cu hidromasaj, home theatre și chiar o piscină interioară, scrie geo.tv.

Reclamă

Brad Pitt vrea să se lanseze în industria muzicală

Actorul în vârstă de 57 de ani a făcut echipă cu producătorul, Damien Quintard, pentru a redeschide Studiourile Miraval. E vorba despre legendara unitate de înregistrări situată la Château Miraval din Correns, Franța, care a găzduit evenimente pentru Pink Floyd, Sting and the Cranberries.

Studioul de muzică, care a fost construit în 1977 de proprietarul de atunci al Château Miraval, Jacques Loussier, a rămas în mare parte nefolosit timp de două decenii, până când Pitt și Quintard au decis să renoveze spațiul pentru muzicieni pentru a realiza noi înregistrări.

Într-un comunicat de presă, Quintard a spus că a avut chimie cu Pitt când cei doi s-au întâlnit la Paris.

„A fost un moment intens în care doar am vorbit și am vorbit despre sunetul muzicii. Am fost uimit de cât de sensibil și de precis a fost el în analiza sa asupra muzicii.”

Noul studio va avea o mare parte din echipamentul său de înregistrare original integrat într-un cadru modern. Inclusiv un birou proiectat personal de Pitt și Quintard. De asemenea, locația va avea mai multe cabine de înregistrare, stații de lucru pentru editare audio și video, echipamente muzicale și sintetizatoare, dar și un mezanin cu vedere la întregul studio.

Potrivit lui Quintard, noul studio este într-adevăr un spațiu în care poți produce orice, de la pop și rock, la hip-hop și discuri clasice. Un turn care poate găzdui muzicieni este conectat la studio, astfel încât artiștii să nu fie niciodată departe de munca lor și să poată petrece săptămâni întregi pe proprietate înregistrând adevărate capodopere. Alte facilități disponibile includ acces la piscina proprietății și catering de la bucătarii Château Miraval.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×