Reclamă

Rihanna și A$AP Rocky au luat cina în New York. Cum arată cei doi îndrăgostiți după ce au devenit părinți

Rihanna și A$AP Rocky au luat cina împreună în New York. Paparazzi i-au urmărit la fiecare pas și au încercat să-i fotografieze din toate unghiurile. Imaginile cu cei doi îndrăgostiți au apărut la aproape două luni după ce au devenit părinți.

Publicat: 27 iulie 2022, 7:10

Rihanna și iubitul său au decis să-și lase bebelușul acasă și să se bucure de timpul pe care îl pot petrece singuri. Artista internațională a fost văzută tot mai rar în public. Aceasta își concentrează toată atenția asupra noului născut și nu își dorește să îl prezinte comunității sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rihanna și A$AP Rocky au luat cina în New York

Apropiații vedetei spun că aceasta este foarte atentă când vine vorba de bebelușul său. Cântăreața nu-și dorește să-l expună mediului online, după cum declară sursele vedetei pentru publicația Hollywoodlife. Rihanna și A$AP Rocky sunt în general foarte discreți și încearcă să nu atragă foarte mult atenția atunci când ies în oraș.

Vezi mai multe imagini cu Rihanna și iubitul său în Galeria Foto!

Rihanna și A$AP Rocky au luat cina în New York la un restaurant de lux
Rihanna și iubitul său au decis să-și lase bebelușul acasă și să se bucure de timpul pe care îl pot petrece singuri / Profimedia Images

De data aceasta fotografii i-au surprins în timp ce părăseau un hotel din New York. Se pare că cei doi părinți își doresc să petreacă puțin timp singuri, departe de noul născut. Cântăreața în vârstă de 34 de ani a ales o ținută sexy care să-i pună în evidență silueta.

Reclamă

Aceasta a optat pentru un corset albastru la care a adăugat o pereche de pantaloni într-o nuanță asemănătoare și o pereche de tocuri. Peste întreaga ținută a ales să asorteze un palton lung din piele. Iubitul său i-a fost tot timpul alături și a încercat să o ferească de luminile aparatelor de fotografiat ale curioșilor.

Cei doi și-au făcut loc printre fotografi și au mers să se bucure de o cină romantică împreună. Fotografiile cu cei doi îndrăgostiți la întâlnire apar la aproape două luni după ce au deveni părinți. Conform publicației Hollywoodlife, Rihanna și iubitul său sunt părinții unui băiețel.

Acesta este primul copil al cuplului. Rămâne de văzut dacă artista va decide să-l prezinte curând pe micuțul său comunității de fani din mediul online.

Reclamă

Cum s-a schimbat viața artistei de când a devenit mamă

Rihanna și A$AP Rocky au fost fotografiați după ce au luat cina împreună în New York. Cei doi nu au mai fost văzuți la fel de des în public. Dacă înainte de a deveni părinți erau tot tipul în atenția fotografilor, acum lucrurile s-au schimbat pentru cei doi părinți.

Aceștia se ocupă împreună de îngrijirea copilului lor și își doresc să petreacă timpul alături de micuțul lor. Apropiații artistei spun că Rihanna ”încă învață cum să fie o mamă”.

”Rihanna este foarte protectivă când vine vorba de copilul său. Doar un grup bine selectat de apropiați l-au întâlnit pe micuț. Cu mici excepții, Rihanna nu a distribuit niciodată vești din viața intimă pe rețelele sociale. În prezent se află într-un proces de învățare.”

”În fiecare zi devine o mamă tot mai bună pentru fiul său. Acesta este cea mai importantă perioadă din viața sa, iar Rihanna ia întotdeauna astfel de lucruri foarte în serios”.

Se pare că perioada în care a fost însărcinată a făcut-o pe Rihanna să-și schimbe gusturile și în materie de haine. O sursă apropiată a vedetei spune că aceasta lucrează la o colecție de haine specială pentru viitoarele mămici.

Cântăreața își dorește să facă experiența aceasta mult mai ușoară pentru femeile din lumea întreagă, spun apropiații săi. Recent vedeta a aflat și că a devenit cea mai tânără femeie miliardar. Cu toate acestea, diva nu a făcut nicio declarație privind noul său statut.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×