Reclamă

Rihanna a ieșit la întâlnire cu A$AP Rocky. Cei doi s-au aflat în vacanță în Barbados

Rihanna a ieșit la întâlnire cu A$AP Rocky. Vedeta internațională a demontat toate zvonurile privind o posibilă despărțire între ea și iubitul său. Recent, Rocky a fost acuzat că ar fi înșelat-o pe cântăreață. Cele mai recente imagini demonstrează că dragostea lor este mai puternică decât informațiile care circulă pe internet.

Publicat: 23 aprilie 2022, 7:11

Rihanna s-a bucurat să-și petreacă timpul alături de iubitul său în țara sa natală. Cei doi s-au aflat într-o vacanță de lux în Barbados. Artista în vârstă de 34 de ani și rapperul în vârstă de 33 de ani au fost surprinși în timp ce se țineau de mână și se îndreptau către un restaurant. Paparazii au încercat să o pozeze pe vedetă din toate unghiurile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ulterior cei doi s-au întors în Statele Unite ale Americii, acolo unde rapper-ul a fost implicat într-un incident cu poliția. Iubitul Rihannie a fost arestat și eliberat la scurt timp pe cauțiune. Cu toate acestea, diva a fost nevoită să-și anuleze petrecerea pe care ar fi vrut să o pregătească înainte de naștrea bebelușului său.

Rihanna a ieșit la întâlnire cu A$AP Rocky

Rihanna a demonstrat din nou că nu ține cont de nicio regulă atunci când vine vorba de alegerea ținutelor pe care le poartă. În ciuda faptului că burtica sa de gravidă crește tot mai mult, aceasta nu renunță la ținutele mulate. De data aceasta, cântăreața a optat pentru o rochie neagră cu șireturi.

Vezi mai multe imagini cu Rihanna în Galeria Foto!

Rihanna îmbrăcată într-o rochie mulată neagră în timp ce se află la întâlnire cu iubitul său, A$AP Rocky
Rochia purtată de artistă i-a lăsat la vedere zonele intime și colecția impresionantă de tatuaje / Profimedia Images
Reclamă

Artista are propriul stil când vine vorba de  ținutele de graviduță. Pentru publicația Vogue, Rihanna a pozat într-un body din dantelă. În cadrul interviului a povestit și motivele pentru care nu dorește să-și ascundă sarcina.

Rihanna a ieșit la întâlnire cu A$AP Rocky într-un cadru foarte romantic. Vedeta internațională și-a ținut tot timpul iubitul de mână. Paparazzi au fost pe urmele lor la fiecare pas. De altfel, aceștia au sesizat rapid că viitoarea mămică a renunțat la lenjeria intimă.

Rochia purtată de artistă i-a lăsat la vedere zonele intime și colecția impresionantă de tatuaje. Rocky a fost foarte mândru să se afle lângă iubita sa. Pe o pereche de tocuri cui, cântăreața a strălucit întreaga noapte.

Reclamă

Rocky a fost acuzat recent că ar fi înșelta-o pe RiRi cu designerul de pantofi, Amina Muaddi. Designerul de origini românești a decis recent să rupă tăcerea pe rețelele sociale și să ofere propria versiune cu privire la zvonurile care au circulat pe internet.

Ce spune Amina Muaddi despre zvonurile privind despărțirea dintre Rihanna și A$AP Rocky

Presa internațională a vehiculat mai multe zile faptul că rapperul american, A$AP Rocky, ar fi înșelat-o pe RiRi cu designerul de pantofi Amina Muaddi. Zvonurile au plecat inițial de la un cunoscut influencer din mediul online.

Cuplul nu a făcut până în prezent nicio declarație cu privire la cele spuse. De altfel, Rihanna a ieșit la întâlnire cu A$AP Rocky și a demonstrat că relația lor este mai puternică pe zi ce trece. În toată această neînțelegere a fost prinsă și creatoarea de pantofi Amina care a decis că este momentul să spună propria versiune a poveștii sale. De altfel, Amina este o prietenă foarte apropiată din cercul Rihannei.

”Am crezut întotdeauna că minciunile nefondate răspândite pe rețelele sociale nu merită nici un răspuns și nicio clarificare. Inițial mi-am asumat că acest zvon fals, fabricat cu atâta răutate, nu va fi luat în serios. Cu toate acestea, ultimele ore mi-au reamintit că trăim într-o societate în care e ușor să vorbești pe un subiect, chiar dacă nu ai nicio cunoștință din spate. ”

”Ceva ce ar trebui să fie cel mai frumos moment din viața unei persoane este trata cu o asemenea atitudine. Am simți nevoia să vorbesc pentru că aceste zvonuri nu sunt îndreptate doar față de mine, ci și față de o femeie pentru care am o afecțiune nemărginită. În timp ce Rih contnuă să trăiască cea mai frumoasă perioadă din viața sa, eu mă întorc la business-ul meu.”

Amina a publicat mesajul pe rețelele sociale, iar la scurt timp acesta a ajuns să facă înconjurul internetului. Cântăreața nu a făcut încă nicio declarație. Așa cum și-a obișnuit fanii, preferă să rămână rezervată în declarațiile privind viața sa personală.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×