Reclamă

Rihanna a adoptat un trend nou. Cum a ieșit cântăreața la întâlnire cu A$AP Rocky

Artista internațională a fost mult mai atentă cu vestimentația sa de când a devenit mamă. De data aceasta Rihanna a adoptat un trend nou. Diva a mers la o întâlnire romantică alături de partenerul său. Proaspăta mămică se bucură de timpul petrecut în compania lui A$AP Rocky.

Publicat: 21 august 2022, 6:32

RiRi și partenerul său au fost surprinși de paparazzi în timp ce părăseau un restaurant de lux din New York. Se pare că vedeta a luat câteva kilograme în plus de când a devenit mamă. Rihanna nu pare să se concentreze la fel de mult asupra siluetei sale, însă continuă să-și aleagă cu mare atenție ținutele pe care le afișează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rihanna a adoptat un trend nou

De-a lungul sarcinii, Rihanna a dovedit că nu ține cont de trenduri. Vedeta nu a luat în seamă părerile celor din jur și și-a expus burtica cu fiecare ocazie. Pe parcursul celor nouă luni a purtat o mulțime de ținute excentrice, iar fanii s-au bucurat să o vadă mai încrezătoare ca niciodată.

Vezi mai multe imagini cu Rihanna în Galeria Foto!

Rihanna a adoptat un trend nou și a purtat cizme până la genunchi
Rihanna a fost văzută tot mai des în public / Profimedia Images

După naștere, RiRi a stat o perioadă ferită de privirile curioșilor. Aceasta este o persoană discretă și preferă să nu-și expună viața privată. Însă după ce s-a adaptat cu noul rol de mamă, Rihanna a fost văzută tot mai des în public.

Reclamă

De cele mai multe ori aceasta iese la întâlnire cu iubitul său, A$AP Rocky. Rihanna și A$AP Rocky încearcă să fie doi părinți moderni. Aceștia se implică împreună în creșterea copilului, dar au grijă sp nu uite de timpul de calitate pe care îl petrec împreună.

La întâlnirea romantică, RiRi a avut o apariție surprinzătoare. Rihanna a adoptat un trend nou și a purtat o pereche excentrică de cizme. Cizmele înalte i-au acoperit vedetei picioarele în întregime. La acestea a asortat o fustă din blugi și un tricou alb.

Vedeta pare că a luat câteva kilograme în plus, însă nu pare deranjată de acest aspect. A$AP Rocky a fost tot timpul alături de iubita sa pe care a condus-o spre mașină, încercând să evite prezența fotografilor. 

Reclamă

Cum arată viața artistei de când a devenit mamă

Viața Rihannei s-a schimbat complet de când a devenit mamă. Vedeta are un program mult mai aglomerat și este foarte atentă cu timpul său. Aceasta conduce câteva afaceri de success, iar între timp a devenit cea mai tânără femeie miliardar.

RiRi și iubitul său se implică împreună în creșterea copilului. Cei doi nu doresc să-și afișeze fiul public. Până la  acest moment nu există nicio imagine cu micuțul pe internet. Apropiații artistei au fost cei care au oferit informații din viața sa private. Se pare că RiRi este extrem de grijulie cu micuțul său.

”Rihanna este foarte protective când vine vorba de copilul ei. Doar un grup bine selectat de apropiați l-au văzut pe băiețel. Cu mici excepții, RiRi nu a distribuit niciodată vești din viața sa intimă pe rețelele sociale. Este într-un continuu proces de învățare.”

”În fiecare zi este o mama tot mai bună pentru fiul ei. Aceasta e cea mai important perioadă din viața Rihannei, iar ea a luat întotdeauna lucrurile foarte n serios”.

Rihanna este implicată în creșterea copilului și își asumă fiecare responsabilitate. Partenerul său îi st alături și o ajută în creșterea copilului pe care îl au împreună. Deși nu s-au căsătorit, RiRi și Rocky sunt extrem de fericiți împreună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×