Reclamă

Vedeta care te reprezintă în funcție de zodia ta. Află ce îți spun astrele

Vei afla care este vedeta care te reprezintă în funcție de zodia ta și astfel vei descoperi că măcar una dintre calități este la fel ca cea a celebrităților. Puteți împărtăși aceleași trăsături și predispoziții specifice semnelor zodiacale, însă la sfârșitul zilei fiecare persoană este diferită. Societatea este pregătită să dea o șansă vedetelor pe care le idolatrizează și cei mai mulți dintre fani se bucură când află coincidențe legate zodii.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 18 august 2022, 8:25

În ciuda păturii sociale din care vin, oamenii în realitate sunt toți asemănători. Atât prin caracter, cât și prin zodia în care s-au născut, vedetele preferă cu siguranță aceleași lucruri ca și noi. Lăsând la o parte viața luxoasă și strălucitoare, cele mai multe dintre staruri preferă să mănânce pizza sau să-și verifice horoscopul din când în când. Cel mai probabil, aceleași probleme în relații le vei întâmpina și tu dacă ajungi să citești acest horoscop.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta care te reprezintă în funcție de zodia ta

Chiar dacă se află pe un piedestal de unde nu putem să le atingem, și vedetele au aceleași probleme ca și noi. Comportamentele inexplicabile, stările de spirit și sentimentele de fericire, toate pot face parte din viața oricui, indiferent unde s-ar afla pe lume. Odată ce vom afla anumite particularități, vom vedea ce anumite putem îmbunătăți în felul nostru de a fi.

Berbec: Reese Witherspoon ( 22 martie 1976)

Vedeta care te reprezintă în funcție de zodia ta este Reese Witherspoon. Este un conducător în adevăratul sens al cuvântului. Reușește de fiecare dată să atragă atenția asupra sa. Atât prin frumusețe cât și prin felul de a fi, întoarce fiecare cap atunci când pășește.

Toate semnele de foc sunt încrezătoare în forțele proprii și își doresc atenție. Ambițioasă și asertivă, ne arată acest lucru cu fiecare apariție. Nativii Berbeci sunt nerăbdători și încăpățânați, dar reușesc întotdeauna să realizeze tot ceea ce își propun, atât pe plan personal, cât și profesional, arată Astrology.com.

Reclamă

Taur: Adele ( 5 mai 1988)

Deși pare puțin probabil, chiar și Adele se încadrează în acest horoscop. Cu toate că vocea sa pare din altă lume, comportamentul este asemănător unui om de rând. Zodia Taur este controlată de planeta Venus, planeta dragostei și pasiunii.

Este de asemenea un semn fix, ceea ce face ca acest nativ să fie extrem de încăpățânat și gata să intre în acțiune. Adele se încadrează perfect acestor caracteristici. Se poate concentra pe o perioadă mai lungă de timp asupra a aceea ce are de făcut, fără a fi deranjată. Reușește să-și controleze fiecare impuls creativ și dorință de asumare.

Reclamă

Gemeni: Amy Schumer ( 1 iunie 1981)

Mult mai multe staruri poartă asupra sa calitățile și defectele nativului Gemeni. Printre acestea se numără și Amy Schumer care posedă perfect fiecare indiciu.

Este extrem de analitică, filosofică și de neoprit. Toate sentimentele pe care nu le exprimă la prima vedere, lasă urme în arta sa pe viitor. Puțini sunt cei cunoscuți care au reușit într-adevăr să scoată la iveală adevăratele trăsături ale Gemenilor, arată Yourtango.com. Este o combinație între adevăratul geniu și persoana care pare că nu știe ceea ce face cu adevărat.

Rac: Selena Gomez ( 22 iulie 1992)

De când a apărut pentru prima oară în fața publicului, Selena Gomez s-a schimbat considerabil. De la o tânără plină de viață și dornică să-și arate calitățile tuturor, la o femeie în toată puterea cuvântului a reușit să-și lase amprenta în lumea muzicii.

Reușește de fiecare dată să se facă iubită și are foarte multe calități ce o recomandă drept iubita perfectă. Pentru o caracterizare ca la carte, am putea spune chiar că Selena este perfectă în imperfecțiunea sa, ceea ce descrie perfect nativul Rac.

Învăluită în mister, nu lasă niciodată la vedere ceea ce ar putea părea de neexplicat. Racii sunt cunoscuți ca fiind dornici de a învăța lecții din lumea spirituală. De asemenea, sunt foarte generoși și țin la semenii lor.

Leu: Kylie Jenner ( 10 august 1997)

Doar un nativ Leu ar putea împrăștia o astfel de veste în lumea întreagă. Chiar dacă nimeni nu știe adevărata veste, toată lumea vorbește despre faptul că frumoasa Kylie Jenner este însărcinată. Aceasta este adevărata putere a nativului Leu.

Sunt regii regatului, conducătorii zodiacului. Sunt caracterizați ca fiind plini de sine și obsedați de ceea ce li se întâmplă din cauza celor din jur. Adoră să primească complimente și recunoaștere. Acest lucru este rezultatul unu ego extrem de fragil. Kylie este exemplu perfect de Leu ce a crescut în lumina reflectoarelor. Întreaga sa viață se bazează pe ceea ce știe să arată în fața televizoarelor.

Află totul despre zodia Leu, de la trăsături și până la personalitate.

Fecioară: Zendaya ( 1 septembrie 1996)

Zendaya poate fi ușor de recunoscut ca fiind o Fecioară veritabilă. Are doar 21 de ani însă planurile sale de viitor sunt atât de bine puse la punct încât ai crede că este vorba despre un adult. De-a lungul timpului a știut să-și ceară drepturile și a reușit de fiecare dată să-și impună punctul de vedere.

Este recunoscută pentru gândirea analitică și atenția la detalii. Poate fi sceptică în anumite privințe, însă acest lucru o poate ajuta pe viitor. Este extrem de muncitoare și se mândrește cu ceea ce reușește să atingă pe forțele proprii.

Reușește de fiecare dată să aibă totul bine pus la punct, de la rochia de pe covorul roșu până la felul în care pășește către ridicarea unui premiu important.

Balanță: Halsey ( 29 septembrie 1994)

Halsey s-a declarat ca fiind bisexuală și bipolară iar acestea le-a pus pe seama zodiei sale. Vreau ca totul în jurul său să se bazeze pe armonie și frumusețe. Este capabilă să facă oamenilor pe plac până într-un punct în care nu mai pot suporta.

În tot ceea ce face este motivată de dragoste. Crede în suflete pereche și într-o viață trăită în liniște. Este extrem de creativă și poate aduce orice proce al unui plan de început spre finalitate fără ca măcar să se chinuie. Reușește să se facă plăcută într-o încăpere acolo unde nu cunoaște pe nimeni.

Scorpion: Lorde ( 7 noiembrie 1996)

Dacă am putea vreodată să spune cum arată un Scorpion veritabil, aceea ar fi Lorde. Reușește de fiecare dată să realizeze ce-și propune fără să se gândească prea mult. Deși se gândesc la propria persoană, nu fac nimic pentru a-i supăra pe ceilalți.

Își dorește ca mintea și spiritul său să fie în armonie și lucrează întotdeauna pentru aceste scopuri finale. Este o sursă inepuizabilă de inspirație, fără a fi delăsătoare. Poate să-și transforme imaginea în moduri surprinzătoare. Alege să arate doar ceea ce își dorește și nu se lasă intimidată de nimeni.

Săgetător: Nicky Minaj ( 8 decembrie 1982)

Semnul distinctiv al nativilor Săgetători este că ei lasă urme pe unde trec. Așa se întâmplă și cu Nicky Minaj. Aceasta își dorește să trăiască în lumina reflectoarelor. Să fie felicitată pentru tot ceea ce a realizat până acum ca fiind cea mai bună femeie rapper a tuturor timpurilor.

Este carismatică și reușește întotdeauna să se facă plăcută în fața celor din jur. Nu doar că este un icon, dar orice vers pe care îl aduce la viață este un hit. Este energică și strălucește de fiecare dată, în orice situație.

Nu vede obstacolele ca pe ceva de netrecut și încearcă întotdeauna să se ridice deasupra așteptărilor celorlalți. Este independentă și talentată, iar aceste calități nu se găsesc atât de ușor în lumea faimoșilor.

Capricorn: Michelle Obama ( 7 ianuarie 1964)

Michelle Obama a fost întotdeauna o femeie cu picioarele pe pământ. Practică și capabilă să-și susțină propriile puncte de vedere, a fost întotdeauna ridicată la standarde înalte. A petrecut 8 ani în cadrul unei funcții pe care nu o dorea cu adevărat, doar din dorința de a demonstra că poate.

Barack Obama a declarat că soția sa nu și-a dorit niciodată o viață în lumina reflectoarelor. Capricornii nu își doresc să fie văzuți, sunt mai mult oamenii din spatele camerelor de filmat. Sunt introvertiți și fac tot așa cum își doresc, altfel ies din zona de confort.

Vărsător: Jennifer Aniston ( 11 februarie 1969)

Jennifer Aniston a reușit întotdeauna să cucerească publicul. Atât prin frumusețe, cât și prin talent a știut întotdeauna cum să-și apropie oamenii dragi. Curioasă, ușor de adaptat în diverse situații dar și foarte deschisă la minte, așa poate fi caracterizată vedetă.

Orice nativ Vărsător poate poseda aceste calități, ceea ce înseamnă că se apropie de viața unei celebrități din punct de vedere astrologic. Rămâne fidelă stilului său și nu încearcă niciodată să-și modifice atât de drastic aparițiile pe covorul roșu sau pe micile ecrane.

Pești: Rihanna ( 20 februarie 1988)

Ultima zodie din horoscop este de cel mai multe ori caracterizată ca fiind ciudată. Cu capul în nori, visătoare, dar cu melodii destul de agresive, așa poate fi descrisă Rihanna, una dintre cele mai bune cântărețe ale tuturor timpurilor.

De cele mai multe ori se arată puternică și sigură pe sine. Reușește să le învețe pe femeile din toată lumea cum să aibă un comportament ce nu poate fi pus la îndoială.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×