Reclamă

Tot ce trebuie să știi despre zodia Leu: trăsături și personalitate

Leii sunt stelele zodiacului, asta dacă sunt lăudați și ridicați în slăvi. Sunt îndrăzneți, independenți și siguri de sine atunci când au validare din partea celor din jur. Dacă le neglijezi personalitatea și tot ceea ce aduc cu sine, ai grijă, își vor arăta puterea și nu te vor lăsa până nu suferi așa cum suferă și ei. Află tot ce trebuie să știi despre zodia Leu, de la trăsături până la personalitate.

Publicat: 21 ianuarie 2022, 9:16

Nativi din zodia Leu se consideră cei mai puternici, doar atunci când sunt lăudați, validați și ridicați în slăvi, mai ales de către persoanele apropiate. Dacă leii simt că nu pot avea nici măcar un cuvânt de îmbărbătare, atunci se lasă trași în jos foarte ușor. Ai grijă, să nu neglijezi aceste creaturi fragile, altfel le vei vedea căzând pe podea până când vor auzi un nou cuvânt de iubire din partea celorlalți.

Tot ce trebuie să știi despre zodia Leu

Nativii din zodia Leu sunt foarte ambițioși și puternici, atunci când sunt înconjurați de oameni . Sunt întotdeauna pregătiți să dea tot ce au mai bun, însă dacă nu văd niciun cuvânt de laudă mai ales din partea celor dragi, dramatizează până în punctul în care sunt lăsați singuri să revină cu picioarele pe pământ, iar acest lucru îi poate aduce într-o stare depresivă, scrie Purewow.com.

Află tot ce trebuie să știi despre zodia Leu, de la trăsături și până la personalitate.

Elementul zodiei Leu: Focul

Semnele de foc sunt Berbec, Leu și Săgetător. Acești nativi ai zodiacului sunt creativitatea și puterea nemăsurată. Focul este semnul distinctiv pentru acest nativ, orice ar face trebuie să privească spre lumină pentru a-și lua energia. Cei care s-au născut sub acest semn zodiacal tind să fie orientați spre reușite, putere decizională și încredere, atunci când sunt împinși de la spate pentru a vedea că pot face orice pe cont propriu.

Reclamă

Calitate: Fix

Forțele de neoprit ale universului sunt în fiecare sezon : Taur, Leo, Scorpion și . Toate semne zodiacale sunt ferme atunci când își doresc ceva și rezistă oricărei întâmplări neașteptate. Acești nativi pot lega prietenii chiar de la grădiniță și până la maturitate. Pot asculta aceeași muzică la nesfârșit fără să se plictisească.

Planeta conducătoare: Soarele

Reclamă

Forța soarelui îi ajută întotdeauna pe nativii Lei să împrăștie lumină peste tot în jur. De aceea trebuie să ne uităm la acest semn pentru a ne înțelege ego-ul de care dăm dovadă de cele mai multe ori. Cât despre personalitatea puternică, aceasta este strâns legată de planeta conducătoare. Deși poate suna ciudat, oricâtă protecție am folosi împotriva soarelui, acesta ne va încălzi întotdeauna, dat fiind faptul că face parte din viața noastră. Astfel, leii nu vor trece niciodată neobservați.

Simbol: leul

Mergând prin vastul lui regat, treaba leului este să conducă haita cu mândrie și să fie șeful tuturor. Leul are puterea decizională, este loial, curajos și dacă nu ești atent, poate intra în conflicte puternice.

Trăsături specifice pentru zodia Leu

Pentru zodia Leu este foarte importantă energia oamenilor de lângă ei. Nu uită niciodată să-i recompenseze pe cei care i-au fost alături, dar să se și răzbune pe cei care nu l-au ajutat. Sunt triști și depresivi atunci când sunt singuri, dar bucuroși și puternici atunci când se află în haită.

Cele mai bune trăsături:

Leii sunt creativi și energici atunci când sunt lăudați. Se privesc întotdeauna în oglindă și își găsesc curajul atunci când le trebuie. Pot să scrie cântece care să-ți facă inima să bată indiferent în ce situație te-ai afla, pot să te îmbărbăteze oricât de trist ai fi. Un nativ în zodia Leu care este mulțumit de sine, poate împrăștia bucurie celor din jur, fără prea mare greutate și fără a cere ceva în schimb.

Cele mai rele trăsături:

Leii merg și în haită, dar uneori le place să acționeze și singuri, așa că atunci când sunt capabili să rezolve o sarcină pe cont propriu și tu le invadezi calea, ai grijă . Pot începe orice afacere singuri, însă pe parcurs au nevoie de ajutor. Uneori sunt în stare să-l ceară, alteori nu, însă ai grijă când le propui ceva, pentru că s-ar putea să te trezești atacat fără să știi de unde. Leii nu cer ajutorul nimănui, asta pentru că le este rușine. Cu toate acestea, vor să aibă întotdeauna o mână dreaptă care să le fie alături. Dacă îi critici, s-ar putea să ai parte de reacții la care nu te așteptai. Leii vor să facă totul în echipă, însă atunci când nu au cu cine, se descurcă în orice situație. 

Ca prieteni:

Dacă apreciezi onestitatea, să aduci un prieten leu în grupul tău este cea mai mare realizare. Aceștia te vor ajuta în orice problemă, fie personală sau profesională. Îți vor spune verde în față tot ce cred, indiferent dacă e vorba despre prietena de care trebuia să te desparți de multă vreme, sau de salariul pe  care îl voiai de la început la locul de muncă. Acest nativ va fi acolo atunci când vei avea nevoie de ajutor, doar caută persoanele potrivite.

Ca părinți:

Copiii acestor nativi sunt centrul universului lor. Aceștia îi vor răsfăța pe cei mici, indiferent de situație, însă vor avea și o mână de fier atunci când va fi nevoie. Nativii din zodia Leu vor petrece timp de calitate alături de puii lor și îi vor ajuta atât la teme, cât și la joaca de zi cu zi.  Familia este cea mai importantă sursă de mândrie pentru un nativ Leu și vor face tot ce le stă în putință pentru a-și construi un cuib solid și sigur.

Ca parteneri de cuplu:

Leii tind să facă totul la superlativ atunci când se află într-o relație. Îți vor aduce luna de pec er și te vor acoperi cu diamante pe care nu le-ai văzut niciodată până acum. Nativii din zodia Leu își doresc atenția nestrămutată a partenerului și de aceea vor face tot ce le stă în putință pentru a o avea. Leii sunt romantici și vor căuta un partener asemănător pe care să-l răsfețe în fiecare zi. Odată ce acești nativi vor fi siguri că nu își pierd timpul, vor dedica orice minut din viață fericirii celuilalt.

Trăsături secrete:

Leii se ascund sub o carapace pe care puțini o văd, atunci când viața îi lovește din plin. Își ascund dezamăgirea atunci când pierd din vedere anumite puncta și nu se lasă doborâți atât de ușor. Râd atunci când prietenii nu îi apreciază pentru eforturile depuse și nu înțeleg de ce nu sunt apreciați. Sub masca pe care o arată tuturor, nativii Lei sunt sensibili și plini de compasiune, însă te vor introduce cu greu în lumea lor, dacă nu le arăți că pot avea încredere în tine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat pentru a ilustra una dintre cele patru zodii care sunt atente la curățenie
Horoscop
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată obsesie pentru ordine și disciplină. Pentru ei o locuință dezorganizată devine un adevărat coșmar, mai ales dacă lucrurile nu sunt...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iunie 2023. Berbecii, Leii și Săgetătorii vor fi apreciați la locul de muncă
Horoscopul lunii iunie 2023 aduce noi schimbări pe plan profesional și sentimental pentru majoritatea semnelor zodiacale. Semnele solare și tranziturile planetelor îți vor arăta calea cea bună pentru a ieși din situații dificile și...
3
O femeie îmbrăcată în zână care stă singură într-o pădure
Horoscop
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei înșiși și pe obiectivele lor și nu simt nevoia să fie în centrul atenției. E de înțeles că...
4
Jennifer Lopez a purtat ochelari de soare în timpul sesiunii de cumpărături
Divertisment
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Ce relație are artista cu fosta soție a lui Ben Affleck
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Vedeta latino are o relație bună cu fosta soție a lui Ben Affleck. JLo a dus-o pe Emme acasă la...
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023 aduce noi strategii de evaluare a vieții nativilor din zodiac. Cei mai mulți își doresc liniște și stabilitate și vor încerca să-și cultive aceste planuri. Se...
PARTENERI
×