Reclamă

Tot ce trebuie să știi despre zodia Leu: trăsături și personalitate

Leii sunt stelele zodiacului, asta dacă sunt lăudați și ridicați în slăvi. Sunt îndrăzneți, independenți și siguri de sine atunci când au validare din partea celor din jur. Dacă le neglijezi personalitatea și tot ceea ce aduc cu sine, ai grijă, își vor arăta puterea și nu te vor lăsa până nu suferi așa cum suferă și ei. Află tot ce trebuie să știi despre zodia Leu, de la trăsături până la personalitate.

Publicat: 21 ianuarie 2022, 9:16

Nativi din zodia Leu se consideră cei mai puternici, doar atunci când sunt lăudați, validați și ridicați în slăvi, mai ales de către persoanele apropiate. Dacă leii simt că nu pot avea nici măcar un cuvânt de îmbărbătare, atunci se lasă trași în jos foarte ușor. Ai grijă, să nu neglijezi aceste creaturi fragile, altfel le vei vedea căzând pe podea până când vor auzi un nou cuvânt de iubire din partea celorlalți.

Tot ce trebuie să știi despre zodia Leu

Nativii din zodia Leu sunt foarte ambițioși și puternici, atunci când sunt înconjurați de oameni . Sunt întotdeauna pregătiți să dea tot ce au mai bun, însă dacă nu văd niciun cuvânt de laudă mai ales din partea celor dragi, dramatizează până în punctul în care sunt lăsați singuri să revină cu picioarele pe pământ, iar acest lucru îi poate aduce într-o stare depresivă, scrie Purewow.com.

Află tot ce trebuie să știi despre zodia Leu, de la trăsături și până la personalitate.

Elementul zodiei Leu: Focul

Semnele de foc sunt Berbec, Leu și Săgetător. Acești nativi ai zodiacului sunt creativitatea și puterea nemăsurată. Focul este semnul distinctiv pentru acest nativ, orice ar face trebuie să privească spre lumină pentru a-și lua energia. Cei care s-au născut sub acest semn zodiacal tind să fie orientați spre reușite, putere decizională și încredere, atunci când sunt împinși de la spate pentru a vedea că pot face orice pe cont propriu.

Reclamă

Calitate: Fix

Forțele de neoprit ale universului sunt în fiecare sezon : Taur, Leo, Scorpion și . Toate semne zodiacale sunt ferme atunci când își doresc ceva și rezistă oricărei întâmplări neașteptate. Acești nativi pot lega prietenii chiar de la grădiniță și până la maturitate. Pot asculta aceeași muzică la nesfârșit fără să se plictisească.

Planeta conducătoare: Soarele

Reclamă

Forța soarelui îi ajută întotdeauna pe nativii Lei să împrăștie lumină peste tot în jur. De aceea trebuie să ne uităm la acest semn pentru a ne înțelege ego-ul de care dăm dovadă de cele mai multe ori. Cât despre personalitatea puternică, aceasta este strâns legată de planeta conducătoare. Deși poate suna ciudat, oricâtă protecție am folosi împotriva soarelui, acesta ne va încălzi întotdeauna, dat fiind faptul că face parte din viața noastră. Astfel, leii nu vor trece niciodată neobservați.

Simbol: leul

Mergând prin vastul lui regat, treaba leului este să conducă haita cu mândrie și să fie șeful tuturor. Leul are puterea decizională, este loial, curajos și dacă nu ești atent, poate intra în conflicte puternice.

Trăsături specifice pentru zodia Leu

Pentru zodia Leu este foarte importantă energia oamenilor de lângă ei. Nu uită niciodată să-i recompenseze pe cei care i-au fost alături, dar să se și răzbune pe cei care nu l-au ajutat. Sunt triști și depresivi atunci când sunt singuri, dar bucuroși și puternici atunci când se află în haită.

Cele mai bune trăsături:

Leii sunt creativi și energici atunci când sunt lăudați. Se privesc întotdeauna în oglindă și își găsesc curajul atunci când le trebuie. Pot să scrie cântece care să-ți facă inima să bată indiferent în ce situație te-ai afla, pot să te îmbărbăteze oricât de trist ai fi. Un nativ în zodia Leu care este mulțumit de sine, poate împrăștia bucurie celor din jur, fără prea mare greutate și fără a cere ceva în schimb.

Cele mai rele trăsături:

Leii merg și în haită, dar uneori le place să acționeze și singuri, așa că atunci când sunt capabili să rezolve o sarcină pe cont propriu și tu le invadezi calea, ai grijă . Pot începe orice afacere singuri, însă pe parcurs au nevoie de ajutor. Uneori sunt în stare să-l ceară, alteori nu, însă ai grijă când le propui ceva, pentru că s-ar putea să te trezești atacat fără să știi de unde. Leii nu cer ajutorul nimănui, asta pentru că le este rușine. Cu toate acestea, vor să aibă întotdeauna o mână dreaptă care să le fie alături. Dacă îi critici, s-ar putea să ai parte de reacții la care nu te așteptai. Leii vor să facă totul în echipă, însă atunci când nu au cu cine, se descurcă în orice situație. 

Ca prieteni:

Dacă apreciezi onestitatea, să aduci un prieten leu în grupul tău este cea mai mare realizare. Aceștia te vor ajuta în orice problemă, fie personală sau profesională. Îți vor spune verde în față tot ce cred, indiferent dacă e vorba despre prietena de care trebuia să te desparți de multă vreme, sau de salariul pe  care îl voiai de la început la locul de muncă. Acest nativ va fi acolo atunci când vei avea nevoie de ajutor, doar caută persoanele potrivite.

Ca părinți:

Copiii acestor nativi sunt centrul universului lor. Aceștia îi vor răsfăța pe cei mici, indiferent de situație, însă vor avea și o mână de fier atunci când va fi nevoie. Nativii din zodia Leu vor petrece timp de calitate alături de puii lor și îi vor ajuta atât la teme, cât și la joaca de zi cu zi.  Familia este cea mai importantă sursă de mândrie pentru un nativ Leu și vor face tot ce le stă în putință pentru a-și construi un cuib solid și sigur.

Ca parteneri de cuplu:

Leii tind să facă totul la superlativ atunci când se află într-o relație. Îți vor aduce luna de pec er și te vor acoperi cu diamante pe care nu le-ai văzut niciodată până acum. Nativii din zodia Leu își doresc atenția nestrămutată a partenerului și de aceea vor face tot ce le stă în putință pentru a o avea. Leii sunt romantici și vor căuta un partener asemănător pe care să-l răsfețe în fiecare zi. Odată ce acești nativi vor fi siguri că nu își pierd timpul, vor dedica orice minut din viață fericirii celuilalt.

Trăsături secrete:

Leii se ascund sub o carapace pe care puțini o văd, atunci când viața îi lovește din plin. Își ascund dezamăgirea atunci când pierd din vedere anumite puncta și nu se lasă doborâți atât de ușor. Râd atunci când prietenii nu îi apreciază pentru eforturile depuse și nu înțeleg de ce nu sunt apreciați. Sub masca pe care o arată tuturor, nativii Lei sunt sensibili și plini de compasiune, însă te vor introduce cu greu în lumea lor, dacă nu le arăți că pot avea încredere în tine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată frumoasă brunetă îmbrăcată cu o rochie roșie lungă se află pe gheață
Horoscop
Zodii ghinioniste în ziua de 25 mai 2022. Trei nativi se vor confrunta cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în ziua de 25 mai 2022 sunt Taurii, Gemenii și Fecioarele. Acești nativi vor avea parte de momente decisive la locul de muncă, dar și de critici din partea celor...
2
Angelina o ține în brațe pe Vivienne, la balconul unei camere, pe când fata era mică
Divertisment
Vivienne Jolie-Pitt seamănă perfect cu sora sa, Shiloh. Diferența de vârstă dintre cele două este de 2 ani
Vivienne Jolie-Pitt seamănă perfect cu sora sa, Shiloh. Vivienne și fratele ei geamăn, Knox, au fost fotografiați recent în timp ce își cumpărau înghețată în Los Angeles. Actrița a încercat mereu să-și țină copiii...
3
Două pahare și o sticlă cu socată, alături de o lămâie feliată și flori de soc
Rețete
Socată. Băutură răcoritoare tradițională românească
Luna mai este luna florilor, iar florile de soc se numără printre ele, fiind considerate unele dintre cele mai aromate. Nu ezita să profiți de proprietățile acestora, incluzându-le și în preparatele culinare. Începe cu...
4
O femeie care spală la chiuvetă o pensulă de machiaj
Sănătate
5 obiceiuri care dezvăluie multe despre igiena ta. Ce nu e recomandat să faci
Igiena ta are foarte mult de-a face cu sănătatea și bunăstarea. Dacă nu știi deja, igiena precară te poate răni în mai multe feluri. Iată o listă cu 5 obiceiuri care dezvăluie multe despre...
5
Porție de cheesecake cu căpșuni pe o farfurie albă
Rețete
Cheesecake cu jeleu de căpșuni, fără coacere
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fără coacere, îți oferim o rețetă de cheesecake cu jeleu de căpșuni, delicios și spectaculos. Deserturile sub formă de cheesecake sunt printre cele mai îndrăgite și...
PARTENERI
×