Reclamă

Totul despre zodiile de foc: caracteristici, compatibilități, comportament în dragoste

Zodiile de foc sunt unele dintre cele mai pătimașe și luptătoare zodii. Femeile născute sub elementul focului sunt pasionale, ambițioase și extrem de dinamice în relațiile cu ceilalți. Deși temperamentul lor vulcanic nu este înteles întotdeauna așa cum trebuie, nativii din zodiile de foc reușesc mereu să se facă remarcați.

Publicat: 22 iunie 2021, 8:46

Femeile din aceaste zodii sunt determinate să-și realizeze toate visurile indiferent de cât de multe sacrificii vor fi nevoite să facă. Toate zodiile guvernate de acest element se află sub prtecția unorá dintre cele mai mărețe planete. Totodată, zodiile de foc au un simț extrem de dezvoltat al proprietății și se implică în tot ceea ce le-ar putea ajuta la atingerea unor țeluri bine stabilite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodiile de foc și semnificația acestui element

La fel ca elementul de care sunt patronate, aceste zodii sunt surprinzătoare și greu de ținut sub control. Focul este de cele mai multe ori instabil, magic și poate manifesta puteri incredibile dacă este alimentat așa cum trebuie. La fel se întâmplă și în cazul zodiilor de foc.

Relațiile dintre zodiile patronate de acest element se descriu destul de ușor în raport cu celelalte trei elemente. Focul nu se poate îmbina cu pământul, apa îl poate stinge, în timp ce aerul o să-l întrețină constant.

Nativii zodiilor de foc sunt persoane foarte vesele și capabile să-și urmărească visurile până la sfârșit. Oamenii recunosc imediat o zdie de foc, datorită ambiției de care dă dovadă, dar și a energiei pe care o stăpânesc.

Scopul principal al acestor zodii este să atingă culmile succesului, indiferent de cum și-l definesc. Zodiile de foc pot fi atât sufletiste și calde, cât și foarte temperamentale și vulcanice. Totuși, femeile din această zodie sunt cele care întrețin relațiile de cuplu și le duc întotdeauna la următorul nivel. Femeile din această zodie sunt hotărâte și implicate, iar familia devine un element central pentru ele.

Reclamă

Berbec

Femeile din zodia Berbecului nu stau foarte mult pe gânduri atunci când vine vorba de a lua decizii importante. Sunt genul de persoane care nu se tem să acționeze și să-și asume responsabilitățiile pentru deciziile luate.

Femeile născute sub această zodie sunt sarea și piperul într-o relație de cuplu. Sunt copilăroase și le place să se afle în centrul atenței, dar în același timp sunt ambițioase și determinate să obțină tot ceea ce și-au propus. Dezvoltarea personală, realizările pe plan profesional și emoținal, sunt doar câteva dintre lucrurile pentru care aceste femei sunt dispuse să lupte.

Reclamă

În plus, nativii din zodia Berbecului sunt foarte ambițioși și prietenoși. Sunt întotdeauna gata să-și surprindă plăcut oamenii importanți din viața lor și să le fie alături la nevoie. Uneori, acești nativi devin nerăbdători, lucru care-i poate da înapoi din a obține ceea ce vor.

Dacă este un lucru la care trebuie să lucreze, acela este răbdarea. Totuși, Berbecii fac parte din zodiile de foc extrem de determinate și muncitoare. Marte, planeta lor guvernantă le va oferii întotdeuna forța și hotărârea de care au nevoie pentru a se face afirmați.

Leu

Dacă este un lucru pe care nativii din această zodie îl adoră, atunci acela este atenția. Femeile din zodia Leu iubesc să fie în centrul atenției, să creeze o impresie bună și să sară în ajutorul celorlalți. Atunci când nu reușesc să obțină ceea ce și-au propus se supără pe moment, însă imediat își reorganizează agenda și se pună pe treabă.

Sunt persoane extrem de curajoase, protectoare și loiale. Deși uneori impulsivitatea le trădează personalitatea, oamenii nu se pot abține din a-i aprecia. Scopul principal al acestor nativi este să devină cât mai influenți și mai puternici. Leii sunt zodiile de foc cu cea mai mare forță interioară. Femeile Leu își doresc să devină cele mai bune în ceea ce fac și nu vor lăsa nimic să le stea în cale.

Totuși, unele calități se pot transforma cu ușurință în defecte. Leii sunt foarte secretoși și uneori devin enigmatici și greu de înțeles. Totodată, aceștia trebuie să învețe să fie mai atenți la nevoile celor din jur și să fie răbdători când vine vorba de relația de cuplu. Leii sunt guvernați de către Soare și vor avea întotdeuna puterea pentru a merge mai departe indiferetn de situațiile care le apar în cale.

Săgetător

Dintre zodiile de foc, Săgetătorii sunt nativii cu cea mai puternică dorință de libertate. Sunt extrem de loiali în relațiile de cuplu, dar în același timp își doresc să li se respecte libertatea și nevoia de a călători sau de a visa. Cea mai mare dorință a femeilor Săgetător este să se realizeze pe plan perofesional și financiar. Aceste femei nu sunt deloc superficiale, ba chiar vor da dovadă de multă empatie și înțelegere față de problemele celor din jur.

Femeile Săgetător sunt optimiste, generoase, blânde și foarte pasionale. Sunt întotdeuna în căutarea de lucruri și persoane noi și simt nevoia de socializare și de afi în contact cu ceilalți. Unul dintre principalele defecte care caracterizează aceste zodii este impulsivitatea. Atunci când au o zi proastă, au tendința să fie impulsivi și arțăgoși.

Pe plan emoțional, femeile din această zodie sunt foarte echilibrate și calculate. Ele își doresc o relație stabilă și lucrează întotdeuna alături de partener pentru a-și consolida legăturile. În general, aceste femei sunt fidele și nu se abat de la principiile pe care și le-au setat în viață.

Totuși, femeile Săgetător ar trebui să învețe să mai lase de la ele. De multe ori ajung la discuții nedorite din cauza micilor episoade în care orgoliul le iese la suprafață. Jupiter este planeta guvernantă a acestor nativi, ceea ce înseamnă că vor avea parte de-a lungul vieții de trăiri intense, iubiri pătimașe și amintiri de neuitat.

Calitățile zodiilor de foc

Nativii din zodiac Berbecului se bucură de câteva calități reprezentative și foarte deosebite. Aceștia sunt foarte ambițioși, perseverenți și determinați să obțină ceea ce-și doresc. În plus dau dovadă de o extraordinară încredere de sine, sunt stăpâni pe situație și știu întotdeuna cum să gestioneze situațiile neprevăzute sau momentele tensionate.

Leii, au parte și ei de calități la fel de importante care vin din partea elementului lor de foc. Aceștia sunt recunoscuți în zodiac pentru entuziasmul și curajul de care dau dovadă. Femeiile Leu nu se tem să preia inițiativa și să ducă la bun sfârșit ce și-au propus. Acestea dau dovadă de multă forță interioară și de dibăcie în situațiile stresante. Mai mult, se știe deja că ele sunt zodiile de foc care dau dovadă de cea mai mare determinate pentru a atinge culmile succesului.

Săgetătorii, spre deosebire de celelalte zodii dau dovadă de alte patru calități definitorii. Femeile Săgetător sunt dinamice în orice fel de situație. Sunt îndrăznețe și au întotdeauna încredere în froțele proprii. Acestea nu se tem să se facă remarcate și să-și atingă obiectivele indiferent de metodele folosite. Dau dovadă de multă încredere de sine, dar mai ales de rapiditate. Femeile Săgetător nu stau foarte mult pe gânduri atunci când îți doresc ceva și acționează imediat în consecință.

Defectele zodiilor de foc

În ciuda aprecierii de care se bucură din partea celor din jur, zodiile de foc au uneori și câteva defecte care nu pot trece neobservate. Femeile Berbec, de exemplu, sunt de multe ori foarte încăpățânate și egoiste. Acest lucru le poate pune piedici atât în viața personală, de cuplu, cât și în cea profesională. Mai mult, nativii din zodia Berbecului au tendința să fie dominanți și impulsivi, ceea ce le poate crea dificultăți de înțelegere cu partenerul. Aceste zodii, trebuie să învețe să fie mai răbdătoare și mai deschise la nevoile celor din jur.

Nici Leii nu stau mai bine la capitolul defecte. Aceștia sunt extrem de nesăbuiți uneori și dau dovadă de o remarcabilă lipsă de control. Emoțiile mult prea puternice, îi pun în situația dificilă de a-și gestiona cu încredere cuvintele și reacțiile. De asemenea, femeile din zodia Leului ar trebui să reunțe la vanitate și să fie mai deschise la plăcerea lucrurilor mărunte.

Ultimul defect care le poate pune bețe în roate este reprezentat de dominație. Nevoia acestor nativi de a domina orice situație sau persoană, poate să-i îndepărteze treptat de către cei pe care îi iubesc cu adevărat. În plus, femeile Leu sunt destul de geloase, însă gelozia lor vine de cele mai multe ori din nesiguranța trimisă de partener atunci când atenția sa este întreptată către altă femeie.

Săgetătorii sunt și ei nesăbuiți, însă nu acesta este cel mai mare defect al lor. Deși tupeul poate fi considerat în multe cazuri o calitate, când vine vorba de Săgetători lucrurile stau fix invers. Acești nativi ar trebui să-și regleze temperamentul și tupeul și să învețe să fie mai modești față de ceillalți. Impulsivitatea și încăpățânarea sunt alte două defecte care le pot aduce discuții inutile în relația de cuplu. Săgetătorii ar trebui să renunțe din când în cand la orgoliu și să deschidă ochii la sentimentele celor din jur.

Compatibilitatea cu celelalte zodii și dinamica relațiilor de cuplu

Deși nativii din zodia focului vor fi prieteni între ei, uneori vor observa că fac o pereche mai bună cu zodii guvernate de alte elemente. Când vine vorba de dragoste, zodiile de foc se simt atrase de nativi care sunt guvernați de același element, sau de zodiile de aer.

Leii și Berbecii se vor înțelege cel mai bine, mai ales dacă femeia Leu este dominantă, iar bărbatul Berbec acceptă toate inițiativele sale. În sens invers, o femeie născută sub zodia Berbecului, se va simți protejată alături de bărbatul Leu.

Leii și Săgetătorii sunt o altă pereche care se completează reciproc. O legătură între femeia Leu și bărbatul Săgetător poate să fie pe viață. Femeia Săgetător alături de un bărbat Leu va avea parte de o relație aventuroasă și pasională.

Combinația dintre Leu – Leu este una dintre cele mai fericite. Femeia Leu alături de un bărbat din aceeași zodie se va simți protejată, admirată și susținută. Cei doi pot avea parte cu ușurință de o căsnicie de lungă durată.

Relațiile cu zodiile de aer stau și mai bine pentru zodiile de foc. Combinația dintre aceste elemente este de multe ori una pasională și plină de momente de neuitat.

Femeia Leu se potrivește cel mai bine cu bărbatul născut sub zodia Balanței. Aceasta va reuși să găsească echilibrul alături de acest bărbat, dar și maturitatea de care are nevoie într-un partener.

Femeile Săgetător fac cea mai bună echipă cu nativii din zodia Gemenilor. Femeia Săgetător area cea mai multă nevoie de pasiunea și independența pe care bărbatul Gemeni i-o poate oferi.

Femeia Berbec alături de bărbatul Vărsător se va simți extrem de iubită. Acesta îi va orefi toată atenția și înțelegerea de care are nevoie. Relația dintre cei doi este de cele mai multe ori pasională.

Zodiile de foc și cariera

Când vine vorba de cariera zodiilor de foc, lucrurile stau cât de poate de bine. Pe plan profesional se remarcă întotdeuna determinarea, perseverența și devotamentul față de ceea ce-și doresc cu adevărat.

Zodiile de foc vor căuta întotdeauna o carieră într-un domeniu care să le ofere posibilitatea de a urca într-o ierarhie. Aceștia își doresc o carieră mai mult pentru puterea și responsabilitatea pe care funcția le-o oferă. Banii sunt și ei un stimulent imporntant, însă, nu primordial în orientarea zodiilor de foc.

Totuși, zodiile de foc sunt cunoscute pentru faptul că le place să aibă mulți bani și să-și permită să plece în tot felul de aventuri și locuri exotice. Femeile din zodia de foc nu sunt împătimite după a avea cât mai multe obiecte materiale, ci mai degrabă să obțină experiențe de neuitat. Pentru a avea parte de un buget cât mai calculat, ele au nevoie alături de un bărbat care să le ofere echilibru în ceea ce privește cheltuielile impulsive.

Zodiile de foc și sănătatea

Nativii din zodiile de foc sunt întototdeauna energici și plini de viață. De regulă, dorm destul de puțin și au grijă să introducă mișcarea în orice activitate pe care o desfășoară. Acești nativi sunt mari amatori de călătorii și aventuri și nu se sperie să încerce lucruri noi.

Femeile guvernate de elementul focului sunt înzestrate cu multă vitalitate, dar și cu un sistem imunitar puternic. Totuși, entuziasmul le poate distrage atenșia și se pot accidenta atunci când nu rămân conectați la mometul prezent.

Se spune că nativii din zodia de foc sunt și extremi de lacomi și pofticioși, așa că ar fi bine să fie atenți la numprul de kilograme pe care le-ar putea acumula în timp. Cele mai des întâlnite boli printre acești nativi sunt cele ce țin de accidentele cardiovasculare.

Mulți dintre ei pot să sufere de boli cronice sau de diabet din cauza stilului de viață extrem de haotic pe care îl duc. Femeile din zodiile de foc trebuie să fie în permanență la felul în care își gestionează timpul și emoțiile.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×