Reclamă

Cum se relaxează fiecare zodie, atunci când este stresată

Cum se relaxează fiecare zodie atunci când este stresată depinde de caracteristicile fiecărui semn zodiacal în parte. Stresul este copleșitor. Te face să te simți anxioasă, frustrată, supărată, sau chiar nervoasă. Parcă nu mai poți să te bucuri de nimic.

Publicat: 19 iunie 2021, 7:00 / Actualizat: 19 iunie 2021, 9:32

Tot ceea ce trebuie să faci ca să te eliberezi este să lași totul deoparte și să te relaxezi pentru cinci minute. Fiecare dintre noi are propriul mod de a se relaxa.

Cum se relaxează fiecare zodie

Unii ascultă muzică, alții citesc, în timp ce unii nativi rezolvă probleme de matematică! Nici chiar așa. Să aflăm împreună cum se relaxează fiecare zodie atunci când este stresată.

Berbec

Berbecii caută modalități de a fi calmi atunci când sunt stresați. Preferă să mediteze într-un colț liniștit al camerei lor sau să iasă afară la o plimbare de cinci minute într-un parc din apropierea casei.

Ei crează, de asemenea, playlist-uri cu muzica preferată sau petrec mult timp pe Pinterest.

Reclamă

Taur

Taurul tinde să fie practic. Prin urmare, îi place să întreprindă acțiuni care să o facă să se simtă bine. Cel mai tare se relaxează când își prepară o băutură caldă și se afundă în așternuturi pentru a citi întrega azi. Confortabil și subtil.

Gemeni

Reclamă

Pentru a scăpa de stres, Gemenii tind să petreacă mult timp în parc. Acestei zodii îi face plăcere să se simtă aproape de natură. De asemenea, Gemenii își pot reduce stresul jucând un joc de societate, cum ar fi sudoku, puzzle, etc. Acest lucru stimulează mental nervii creierului și ajută la ameliorarea stresului.

Rac

Racii sunt ființe extrem de sentimentale. Prin urmare, atunci când sunt stresate, femeilor Rac le place să gătească o masă gustoasă pentru ele însele. De asemenea, le place să petreacă timp acasă pentru a-și ameliora stresul. De multe ori le puteți găsi răsfățându-se cu mâncare și filme pentru a se simți mai bine.

Leu

Leului îi place puterea. De aceea, preferă să facă cumpărături online. Acest lucru le va conferi un sentiment de autoritate. De asemenea, s-ar putea să organizeze o zi de spa cu familia sau prietenii, care să le ușureze stresul. Leoaicele se pot relaxa însă și în mijlocul unei petreceri sau a unei adunări sociale.

Fecioara

Fecioarelor le place să planifice pentru a nu pierde controlul. Prin urmare, pentru a scăpa de stres își pot pune în ordine rafturile, dulapul sau cămările, doar pentru a simți că au totul sub control. De asemenea, Fecioarele pot viziona emisiunile preferate în repetate rânduri, în timp ce își răsfață papilele gustative cu dulciuri.

Balanță

Balanțele au cel mai tare mod de a combate stresul. Pur și simplu își vor face o mască de față, o baie cu bule și un masaj grozav. Aceste trei lucruri sunt modalitatea lor de a reduce stresul. De asemenea, ele pot încerca să se detașeze de lucrurile care le provoacă stres și să nu se îngrijoreze în privința rezultatului.

Scorpion

Scorpionilor le place să fie aproape de apă atunci când sunt stresați. Un loc lângă apă este tot ceea ce au nevoie pentru a-și ameliora stresul. De asemenea, femeile Scorpion adorsă să joacă cuvinte încrucișate, jocuri video și puzzle-uri pentru a-și distrage atenția.

Săgetător

Săgetătorii sunt tot timpul „rătăcitori”. Le place să se mute dintr-un loc în altul. Ei ar putea programa o plimbare cu bicicleta sau o activitate aventuroasă pentru a reduce stresul.

Capricorn

Capricornul este un semn de pământ și îi place să fie aproape de natură. Ca să scape de stres, femeia Capricorn s-ar putea să-și ia liber pentru a se relaxa în natură sau să petreacă timp singură acasă. Capricornii agreează, de asemenea, activitățile precum grădinăritul.

Vărsător

Vărsătorii caută confort emoțional din partea prietenilor atunci când sunt stresați. Acest lucru le conferă posibilitatea de a menține calmul chiar și în perioadele stresante. De asemenea, femeile Vărsător pot apela la activități precum meditația, yoga, pentru a se relaxa.

Pești

Peștii sunt foarte intuitivi și empatici față de ceilalți, prin urmare, se așteaptă la același lucru de la cei din jur. Cu toate acestea, atunci când nativele din zodia Peștilor sunt stresate își lasă mintea să rătăcească și să viseze cu ochii deschiși. De asemenea, muzica preferată le va ajuta să se relaxeze și să uite de probleme, informează presa de specialitate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat pentru a ilustra una dintre cele patru zodii care sunt atente la curățenie
Horoscop
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată obsesie pentru ordine și disciplină. Pentru ei o locuință dezorganizată devine un adevărat coșmar, mai ales dacă lucrurile nu sunt...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iunie 2023. Berbecii, Leii și Săgetătorii vor fi apreciați la locul de muncă
Horoscopul lunii iunie 2023 aduce noi schimbări pe plan profesional și sentimental pentru majoritatea semnelor zodiacale. Semnele solare și tranziturile planetelor îți vor arăta calea cea bună pentru a ieși din situații dificile și...
3
O femeie îmbrăcată în zână care stă singură într-o pădure
Horoscop
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei înșiși și pe obiectivele lor și nu simt nevoia să fie în centrul atenției. E de înțeles că...
4
Jennifer Lopez a purtat ochelari de soare în timpul sesiunii de cumpărături
Divertisment
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Ce relație are artista cu fosta soție a lui Ben Affleck
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Vedeta latino are o relație bună cu fosta soție a lui Ben Affleck. JLo a dus-o pe Emme acasă la...
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023 aduce noi strategii de evaluare a vieții nativilor din zodiac. Cei mai mulți își doresc liniște și stabilitate și vor încerca să-și cultive aceste planuri. Se...
PARTENERI
×