Reclamă

Cele mai intuitive zodii. Nativii înzestrați cu o intuiție debordantă

Cu toții suntem intuitivi într-o oarecare măsură, însă unii oameni parcă ar avea cu adevărat un al șaselea simț. Dacă această „putere” ar avea legătură cu momentul nașterii, atunci care ar fi cele mai intuitive zodii?

Publicat: 2 aprilie 2021, 7:19

Ai avut vreodată „senzația” că urmează să se întâmple ceva? Sau pur și simplu că o anumită persoană te suge de energie? Dacă rareori te înșeli, atunci ai putea fi înzestrată cu puterea intuiției.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiecare dintre noi acționează intuitiv mai mult decât își dă seama. Cu toate acestea, există indivizi care par să se fi născut în mod natural astfel.

Acestea sunt cele mai intuitive zodii

De fiecare dată când logica noastră eșuează, intră în plan intuiția ca să salveze situația. Reușind să facă asta într-un mod inconfundabil de fiecare dată.

Atunci când vine vorba de semne zodiacale, trei dintre ele sunt cu adevărat înzestrate cu o intuiție debordantă. Conform astrologiei, totul ar fi scris în stele. Modul în care stelele se aliniază la nașterea fiecăruia dintre noi are un impact major asupra vieții noastre.

Din momentul în care ne naștem, de-a lungul vieții, evenimentele din viața noastră continuă să fie dirijate de stele. Acesta este motivul pentru care persoanele care împart același semn zodiacal par să aibă extrem de multe lucruri în comun. Iată care sunt cele mai intuitive semne zodiacale.

Reclamă

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Femeia Rac se simte cel mai confortabil acasă. Este o persoană care adoră confortul și care preferă lucrurile familiare. Motiv pentru care remarcă chiar și cea mică schimbare din comportamentul cuiva.

Ai avut o perioadă proastă? Te temi de ceva anume? Racul te va citi ca pe o carte, nu degeaba este una dintre cele mai intuitive zodii. Nu te stresa însă să îți ascunzi emoțiile în fața sensibilului Rac, reprezentantele acestei zodii fiind recunoscute drept bune ascultătoare, mereu alături de prietenii lor.

Reclamă

Pești (19 februarie – 20 martie)

Această zodie de apă este extrem de empatică, așa că emoțiile nu trec neobservate în fața lor. Peștii vor realiza că se petrece ceva în sufletul tău dinainte ca tu să îți dai seama. Semn al apei, nativul din zodia Pești este de asemenea condus de planeta Neptun, planeta fanteziei, așa că adeseori se întâmplă ca ele să aibă vise premonitorii cu mult înainte ca ceva să se întâmple.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Femeile Scorpion sunt secretoase și misterioase atunci când vine vorba de viața lor privată, informează Pure Wow.

Scorpionii se pricep însă să descopere cele mai adânci și întunecate secrete ale celorlalți. Parcă prind vibrațiile, așa că de multe ori pot presimți problemele cu mult înainte ca acestea sa iasă la suprafață. Gândește-te însă bine dacă îi vei mărturisi prietenei tale Scorpion că te-ai împăcat cu iubitul… din nou. S-ar putea să nu se abțină să-ți dezvăluie niște adevăruri pentru care nu ești încă pregătit.

De asemenea, nu te obosi să minți un Scorpion, au o memorie foarte bună și vor fi pe fază când te vei da singură de gol; chiar ar putea fi una dintre cele mai intuitive zodii. În acest caz, sinceritatea poate fi singura ta armă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×