Reclamă

Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2021. Gemenii se simt îngrădiți. Află ce îți rezervă astrele

S-au schimbat atât de multe în ultimul timp, încât nici nu mai știi de unde să începi. Nu te descuraja, fiecare dintre nativi trece prin propria etapă de transformări la un moment dat. Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2021 spune că cel mai bine este să dai dovadă de bunătate și compasiune.

Publicat: 28 martie 2021, 9:09

Capricornii se află în mijlocul unei transformări imense, care va avea efecte asupra relației în care se află. Săgetătorii simt nevoia de relaxare, dar nu trebuie să uite un lucru important: dacă veți rămâne împreună, cu siguranță se găsește o modalitate să rezolvați rapid tensiunile acumulate de-a lungul timpului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2021

Gemenii sunt îngrădiți de propriile reguli. Nativii acestei zodii au învățat în ultimul timp să se bucure de micile plăceri ale vieții.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscopul dragostei pentru Berbec

Există termene de respectat, vase de spălat și o casă de îngrijit. Poate parea că nu vorbim despre lucruri romantice, dar ele se pot transforma în gesturi de iubire atât de mult cât le permiți tu. Găsește un echilibru între job și relația de cuplu dacă vrei ca lucrurile să funcționeze bine. Ai grijă ca în fiecare zi să petreci suficient timp cu partenerul astfel încât să nu se mai simtă pe locul doi în prioritățile tale de zi cu zi. Trebuie să fii recunoscătoare acum și pentru tot restul lunii că lucrurile ar fi putut fi mult mai rele dacă nu îl aveai alături.

Reclamă

Horoscopul dragostei pentru Taur

Relația ta este din ce în ce mai volatilă. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să renunți la prieteni, familie sau activități care îți fac plăcere pentru a sta mereu cu partenerul. Încearcă să-l implici cât mai mult în rutina ta zilnică. Se va simți dorit. Învață să îi observi emoțiile. Găsește o modalitate să faci față frustrărilor sale, evită cearta și treci la pasul următor: găsește soluția. Ai încredere că lucrurile se vor aranja.

Horoscopul dragostei pentru Gemeni

Reclamă

Nu înțelegi de ce partenerul se plânge constant de viața voastră de cuplu? Ai avut parte de cea mai creativă perioadă a vieții tale, iar în ultimul timp ai descoperit aspecte pe care nu le știai despre tine. Echilibrul și armonia pe care le simți acum trebuie să aibă efecte și asupra relației în care te afli. Timpul petrecut cu partenerul va vindeca cu siguranță rănile trecutului și vă aduce mai aproape decât v-ați simțit vreodată, spune horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2021.

Horoscopul dragostei pentru Rac

Nativii Rac trebuie să se regăsească și să redescopere acel spațiu al iubirii necondiționate. Lucrurile stau din ce în ce mai bine în relația ta și tot așa vor rămâne și în perioada următoare. Soarta este în mâinile voastre și trebuie să considerați relația o prioritate. Nu te mai pune pe tine mereu pe primul loc. Trebuie ca fiecare dintre voi să aibă din ce în ce mai mare încredere îl el.

Horoscopul dragostei pentru Leu

E posibil să observi multă agitație în jurul tău în ultimul timp, dar nu uita să fii romantică pentru cel de lângă tine. În perioada următoare trebuie să stai cât mai mult departe de zgomot și agitație pentru a-l cunoaște mai bine pe iubitul tău. E posibil ca relația voastră să intre într-o nouă etapă. Consideră dragostea ca pe o formă de artă și dă grâu liber imaginației. Fă toate lucrurile pe care nu ai avut timp să le faci înainte pentru partener. Nu e timpul pierdut nici pentru mici surprize sau gesturi care să vă amintească de sentimentele reale pe care le aveți unul pentru celălalt.

Horoscopul dragostei pentru Fecioară

Etichetele sunt pentru ambalaje, nu pentru oameni. Îți place unde te afli, iar în următoare perioadă nu vrei să mai dai nimănui explicații despre statusul relației în care ești implicată. Trebuie să ai mereu în vedere că nu există două zile la fel și trebuie să profiți de timpul petrecut împreună așa cum simți. Lucrul cel mai important este că vă aveți unul pe altul și asta contează cel mai mult.

Horoscopul dragostei pentru Balanță

Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2021 spune că în următoare perioadă nu trebuie să-ți faci griji cu privire la distanță. Partenerul este mereu lângă tine, iar acest lucru îți permite să te simți în siguranță. Chiar dacă ești destul de melancolică luna aceasta, a venit vremea să stai cât mai mult timp în compania persoanei iubite. Ești mai hotărâtă ca oricând să faci ca lucrurile să funcționeze între voi. Pui în practică idei care și pe tine te iau prin surprindere. Dacă ești singură, atunci trebuie să știi că luna aprilie este despre găsirea jumătății tale pentru mult timp de acum înainte.

Horoscopul dragostei pentru Scorpion

Chiar dacă nu simți nevoia să ieși prea mult din casă, în aprilie vei afla multe detalii pe care nu le știai despre tine. Vei redescoperi pacea interioară , iar acest lucru te va ajuta să accesezi lumi pe care nu le cunoșteai. În această perioadă de echilibru îți vei întâlni sufletul pereche. Cel mai important lucru este că această persoană devine rapid partenerul iubitor și protector de care ai avut nevoie mereu.

Horoscopul dragostei pentru Săgetător

Ciclu vieții este despre lucruri care se schimbă, se transformă și evoluează. Având în vedere că te afi în mijlocul unei perioade de tranziție, te vei simți destul de confuză. Acest lucru te va împiedica să relaționezi cu partenerul așa cum îți dorești, dar nu te panica. Trebuie să-ți găsești liniștea. Dacă trebuie să fiți împreună, sigur există o modalitate de a rezolva lucrurile.

Horoscopul dragostei pentru Capricorn

S-au schimbat atât de multe în ultimele săptămâni încât nici nu știi de unde să începi. Având în vedere că te afli în mijlocul unei transformări masive, e firesc să simți că nu poți relaționa cu partenerul așa cum erai obișnuită. Încearcă să îți dai seama ce te deranjează de fapt și doar așa vei redescopei calea către inima lui. Doar așa vă veți bucura din nou de șansa de a construi relația solidă la care visați de ceva timp, spune horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2021.

Horoscopul dragostei pentru Vărsător

Trebuie să-ți dai seama de sentimentele reale pe care le ai față de partener înainte ca lucrurile să se înrăutățească. Negarea parea calea cea mai ușoară a divergențelor, dar nu este și cea care te poate ajuta pe termen lung. Trebuie doar să dai frîu liber sentimentelor și să eliberezi dragostea pe care o porți în sufletul tău, fără să te gândești la consecințe. Cel mai bine este să fii recunoscătoare pentru fiecare experiență pe care viața o trimite.

Horoscopul dragostei pentru Pești

Statul împreună poate părea dificil în această perioadă. Nu trebuie să faci gesturi mărețe zi de zi pentru ca dragostea voastră să reziste. Dragostea înseamnă gesturi mici pe care le faceți unul față de celălalt atunci când lucrurile nu stau tocmai bine. Dragostea înseamnă respect și afecțiune, devotament și fericire. Găsește noi modalități de a arăta iubirea și de a-l aprecia pe iubit în aceste perioade grele.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×