Reclamă

Cele mai geloase zodii. Cum reacționează când sunt deranjate

Dacă te afli printre cele mai geloase zodii, gradul de intensitate cu care trăiești sentimentul geloziei este chiar mai mare. Vestea bună pentru tine este că îți poți canaliza această energie spre rezultate pozitive.

Adelina Miron
Adelina Miron
Publicat: 21 ianuarie 2021, 16:35 / Actualizat: 29 martie 2021, 17:00

Sentimentul care te neliniștește când iubitul tău urmărește cu privirea alte femei pe stradă. Gândul care te frământă când colegul tău primește toate laudele pentru proiectul la care ați lucrat împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ambele sunt manifestări ale geloziei, influențată și de semnul zodiacal sub care te afli, scrie Pure Wow.

Cum reacționează cele mai geloase zodii

Gelozia poate fi constructivă. Acest sentiment mistuitor poate deveni constructiv atunci când energia îți este canalizată către scopuri bune.

Redirecționează-ți gelozia de la ceea ce fac ceilalți către ceea ce poți face tu.

Astfel poti genera o schimbare cu un rezultat pozitiv în viața ta sau în rândul comunității. În momentul în care devii unica ta competiție vei lucra în fiecare zi pentru a te dezvolta.

Reclamă

Pești (21 Martie – 19 Aprilie)

Motivată și competitivă, îi invidiezi pe oamenii care sunt cu un pas înaintea ta în îndeplinirea propriilor obiective. Persoanele aflate sub semnul zodiacal al peștilor țintesc către performanță și perfecțiune. Viața este o cursă sub presiunea dorinței de a îndeplini cât mai multe dintre scopurile propuse. Zodie de foc, peștii sunt puternic mânați de sentimente și de instinct. Aceștia fac parte din categoria cu cele mai geloase zodii.

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)

Reclamă

Puternic atașați de persoanele apropiate din viața lor, orice prezență exterioară care are potențialul de a fisura aceste relații le activează racilor latura defensivă. Siguranța și stabilitatea sunt constantele vieții tale. Gelozia nu face decât să te îndepărteze de atingerea acestei stări de confort dacă nu îți comunici sentimentele.

Acceptă-ți sinele temător și încearcă să identifici adevăratele motive din spatele nesiguranței. Odată ce îți recunoști slăbiciunile vei deveni mai puternică și vei putea să îți fortifici relațiile personale.

Leu (23 Iulie – 22 August)

Leilor le place lumina reflectoarelor și își alimentează stima de sine prin recunoașterea venită din partea celorlalți. Sentimentul geloziei poate fi ținut în frâu atâta timp cât te simți apreciată pentru ceea ce faci. Nesiguranța te cuprinde atunci când atenția se direcționează către realizările altei persoane.

Caută validarea în cercul de apropiați

În acest caz, gelozia nu este un sentiment constructiv și nu te va ajuta să progresezi. Îți poți lua doza de validare din cercul apropiaților care îți cunosc cel mai bine capacitățile și potențialul. Aprecierile prietenilor sau ale familiei sunt uneori mai valoroase și mai sincere decât cele venite din partea necunoscuților.

Scorpion (22 Octombrie – 21 Noiembrie)

Imaginația scorpionilor le poate fi cel mai mare atuu, dar și cel mai mare defect atunci când sentimentele copleșesc capacitatea de raționare. Ești interesată de înțelesul ascuns din spatele gesturilor și cuvintelor și poți să devii paranoică și geloasă atunci când uiți că tot ceea ce îți imaginezi se întâmplă doar în mintea ta. În astfel de momente nu uita să revii cu picioarele pe pământ și să apelezi la rațiune.

Folosește-ți imaginația pentru a construi scenarii pozitive. Pune binele înaintea răului, fără să îți creezi așteptări uriașe. Întreabă atunci când trebuie să îți clarifici o situație. Nu fabrica scenarii sau răspunsuri pe baza instinctelor pentru că te-ar putea îndepărta de explicația adevărată a lucrurilor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
JLo, fotografiată în timp ce deschide ușa unui studio de dans
Divertisment
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație. Acum, ea părea destul de abătută, iar gesturile ei către...
3
Kristen Stewart, într-o ținută din sacou și fustă, pe covorul roșu
Divertisment
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York. Ea și-a etalat silueta într-unul dintre cele mai sexy look-uri de până...
4
Kate Middleton, într-o ținută de culoare negră, cu o pălărie cu boruri mari
Divertisment
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public. Cel mai recent a făcut-o Kate Middleton
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public a fost dezvăluit. Se știe că membrii regali au anumite obiceiuri și tradiții pe care le respectă și cu greu li se...
5
Porții de plăcintă cu brânză și urzici pe o farfurie, alături de roșii proaspete, urzici și o sticlă cu ulei
Rețete
Plăcintă cu brânză și urzici. Rețeta vedetă a primăverii
Dacă îți plac urzicile și ți-ai propus să le incluzi în cât mai multe preparate culinare, încercă și rețeta de plăcintă cu brânză și urzici. Este una dintre rețetele vedetă ale primăverii. Poți prepara...
PARTENERI
×