Reclamă

Cele mai neinspirate cadouri în funcție de zodie

Nu este întotdeauna o misiune ușoară să alegi cadoul potrivit. Îți dezvăluim care sunt cele mai neinspirate cadouri în funcție de zodie.

Publicat: 5 martie 2021, 7:43

Ca să fii sigură că surpriza va fi pe placul persoanei pe care îți dorești să o faci fericită, încearcă să elimini mai întâi ideile de cadouri cu care sigur ai da greș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Caracteristicile fiecărei zodii în parte îți pot oferit indicii despre personalitatea persoanei căreia trebuie să îi oferit un dar. Pornind de la aceste detalii, te poți organiza mai ușor și sunt șanse mari să găseșți un cadzou original, pe gustul celui care îl va primi.

Cele mai neinspirate cadouri în funcție de zodie

Cum faci acest lucru? Astrele îți vin în ajutor. Iată o listă cu cele mai neinspirate cadouri, în funcție de zodie, potrivit astrologyanswers.com.

Berbec

Dacă ai impresia că un bilet la operă îl va da pe spate pe nativul Berbec, află că lucrurile nu stau chiar așa. Persoanele din această zodie preferă activitățile antrenante și nu vor putea sta pe scaun o seară întreagă.

Reclamă

Încearcă mai degrabă să optezi pentru activități în aer liber, cum ar fi o zi petrecută în parcul de distracții sau o vizită la Zoo. 

Taur

Ce îi enervează la culme pe Tauri? Lucrurile ieftine și vacanțele surpriză. Nu este indicat să le faci un cadou dacă nu ești dispus să scoți mai mulți bani din buzunar și nici să faci o rezervare într-un oraș mare al Europei dacă nu le-ai cerut părerea înainte.

Reclamă

Gusturile rafinate ale nativului Taur nu pot fi satisfăcute atât de ușor. Dacă vrei să îi cumperi un articol vestimentar, alege un material precum mătasea, satinul sau bumbacul. Iar dacă vrei să îi oferi taurului cea mai frumoasă vacanță, lasă-l pe el să planifice totul. „Încăpățânatul” zodiacului vrea să aleagă el destinația, hotelul și cele mai bune restaurante.

Gemeni

Pentru că detestă plictiseala și monotonia, nativii Gemeni nu vor fi prea încântați dacă le vei cumpăra același lucru ca anul trecut sau ceva ce au deja.

Încearcă să îi surprinzi cu bilete pentru un city break. Dacă supriza nu este pe placul Taurilor, Gemenii vor fi în culmea fericirii și își vor pregăti imediat bagajele.

Rac

Nativul Rac se va simți ofensat dacă apari la ușa lui cu un card cadou. Fiind un romantic incurabil, sensibilul Rac apreciază cel mai mult efortul din spatele unui gest frumos și nu sumele colosale.

Leu

Leii vor să fie tot timpul în centrul atenției, să stârnească laude și complimente în lanț. Nu este nevoie să cheltui toți banii pe care îi ai ca să îi mulțumești, ci să te asiguri că îi faci să se simtă speciali. Nu le oferi șosete sau produse de igienă sau înfrumusețare pe care le pot găsi oriunde.

Fecioară

Fecioarele nu se simt atât de confortabil să fie în centrul atenției, spre deosebire de Lei. Nu faci o alegere bună dacă achiziționezi bilete la un show de stand-up comedy sau o demonstrație de hipnoză.

Fecioara preferă să stea în zona ei de confort și vrea să evite cu orice preț riscul de a fi luată pe scenă și privită de un număr mare de oameni. 

Balanță

Tricourile cu logo sunt de evitat. Balanțele vor să aibă propriul stil, nu să se conformeze tendințelor. Și pentru că nu îi place să fie puse în poziția de a lua decizii rapid, nu le oferi cadouri care să le forțeze să aleagă. 

Săgetător 

Nu te baza pe emoții, semnificații sau valori sentimentale când vrei să alegi cadoul perfect pentru nativii Scorpion. Încearcă să optezi pentru ceva simplu, chiar superficial. Scorpionul nu vrea să îi invadezi spațiul personal și intimitatea.

Capricorn

O surpriză care presupune activități precum echitație, bungee jumping, parașutism sau curse de mașini nu se numără printre fanteziile Capricornului.

Nu doar că îl vei forța să iasă din zona lui de confort, dar îl vei pune în situația de a-și compromite imaginea de pe rețelele de socializare la care ține foarte mult. 

Vărsător

Nativului Vărsător nu îi place să i se spună ce să facă. Nu este o idee prea bună să îl înscrii într-o tabără sau să îi propui experimentarea unui sport nou.

Vărsătorul vrea să aibă libertate și se va răzvrăti în fața celor care încearcă să îi dea ordine. Se plictisește repede și nu tolerează imitațiile în materie de haine și încălțăminte.

Pești

Peștii vor fi total nemulțumiți dacă observă că nu ții cont de sentimentele lor puternice de compasiune. Ei au tendința să se lase copleșiți de emoțiile celor din jur.

Dacă ai de gând să vezi un maraton de filme cu o persoană născută sub acest semn zodiacal, ar fi bine să alegi comedii romantice. Filmele horror cu oameni care sunt uciși sau animale care sunt tratate cu cruzime îl afectează foarte tare emoțional și va avea nevoie de câteva zile să își revină.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×