Reclamă

horoscop

Fată frumoasă îmbrăcată cu o rochie lungă
Horoscop
// 28 iunie 2022

5 zodii care nu își găsesc niciodată jumătatea. Ce stă în calea iubirii lor

Unele persoane sunt atât de norocoase încât păstrează o singură relație toată viața, însă există 5 zodii care nu își găsesc niciodată jumătatea. Acestea caută cu ardoare o sursă de iubire, însă de cele mai multe ori se găsesc la granița dintre bine și rău. În ceea ce privește acești nativi, se spune că vor căuta fără doar și poate o senzație ce în final nu le va aduce nicio împlinire cu adevărat.
Reclamă
Fată frumoasă îmbrăcată în alb stă la marginea unui râu și poartă o coroniță din flori pe cap
Horoscop
// 17 iunie 2022

3 zodii care se despart în săptămâna 20 – 26 iunie 2022. Nativii care au probleme în dragoste

Prima lună de vară aduce vești neplăcute pentru acești nativi, asta pentru că se numără printre cele 3 zodii care se despart în săptămâna 20 – 26 iunie 2022. În ciuda planurilor de viitor, vor avea parte de o perioadă foarte tristă. Aceștia își vor lua inima în dinți și îi vor spune partenerului tot ce au pe suflet.
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie lungă, neagră, aleargă prin pădure
Horoscop
// 16 iunie 2022

Cumpenele vieții, în funcție de data nașterii. Cum îți calculezi norocul

Numerologia este extrem de importantă în astrologie, de aceea cumpenele vieții în funcție de data nașterii sunt strâns legate de această practică. Este necesar să aflăm cum calculăm aceste perioade ale vieții pentru a nu ne trezi într-o situație din care nu mai găsim prea ușor ieșirea. Oricine își poate afla acum norocul în viață, asta dacă pașii îndrumați de către astre sunt urmați întocmai.
Mai multe numere care plutesc în Univers
Horoscop
// 15 iunie 2022

Descoperă semnificația mesajelor trimise de Univers cu ajutorul orelor fixe. Află cum să descifrezi secretele

Dacă te-ai aflat și tu măcar o dată în situația de a nu știi ce se întâmplă cu adevărat, descoperă semnificația mesajelor trimise de Univers cu ajutorul orelor fixe. Acestea te pot ajuta să înțelegi mai ușor ce se întâmplă cu exactitate în viața ta și care sunt motivele pentru care te consideri de cele mai multe ori nedreptățită de soartă.
Reclamă
O fată frumoasă stă lângă un cal alb cu aripi
Horoscop
// 14 iunie 2022

Zodii norocoase în ziua de 15 iunie 2022. 3 nativi care au parte de reușite pe toate planurile

Astăzi este o zi norocoasă pentru aceste semne ale zodiacului. Astrele lucrează pentru ca acești 3 nativi să aibă parte de tot ce-și doresc. Gemenii, Vărsătorii și Peștii sunt nativii care nu vor cunoaște tristețea în această perioadă. Ele sunt cele 3 zodii norocoase în ziua de 15 iunie 2022.
Fată frumoasă care stă pe jos încearcă să prindă stelele
Horoscop
// 8 iunie 2022

Cum arată soțul ideal în funcție de zodie. Află cu cine ești compatibilă cu adevărat

Înainte să te gândești la căsătorie, trebuie să știi cum arată soțul ideal în funcție de zodie. Este important să fii într-o relație, să experimentezi. Astfel, îți vei da seama mult mai ușor dacă această viață este pentru tine sau nu. Astrele spun că întâlnirile nu dăunează, din contră, îți vor deschide orizonturile și te vor face să îți pui ideile cap la cap.
Hartă astrală albastră cu toate cele 12 zodii
Horoscop
// 7 iunie 2022

Ce înseamnă ascendentul zodiacal și cum îți influențează acesta viața

Dacă ești pasionată de astrologie este important să știi ce înseamnă ascendentul  zodiacal și cum îți influențează acesta viața. Reprezintă una dintre cele mai importante  definiții ale modului tău de a privi societatea. Temperamentul tău poate fi în totalitate schimbat, în funcție de acest calcul simplu pe care oricine îl poate face.
Pietre prețioase așezate pe o hartă astrală a celor 12 zodii
Horoscop
// 3 iunie 2022

Ce pietre prețioase ți se potrivesc, în funcție de zodia ta. Semnificații și simboluri ale bijuteriilor

Femeile dețin o putere nemăsurată atunci când poartă bijuterii, așa că este indicat să știi ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodia ta. Pe lângă proprietăți estetice, acestea pot vindeca și pot însoți purtătoarea de-a lungul vieții. Este necesar să știi distincția între aceste cristale pentru a te putea bucura mai rapid de beneficiile lor.
Fată frumoasă cu părul închis la culoare cântă la harpă
Horoscop
// 2 iunie 2022

Top 6 zodii cu cea mai fină intuiție. Ei sunt nativii ce dețin al șaselea simț

Dacă până acum am aflat detalii cu privire la mai multe aspecte ale vieții despre fiecare nativ în parte, iată și top 6 zodii cu cea mai fină intuiție. Ele sunt persoanele ce dețin al șaselea simț și pot prevesti lucruri pe care alții doar le visează.
Hartă astrologică reprezentând toate cele 12 zodii
Horoscop
// 1 iunie 2022

Planeta mercur în astrologie. Totul despre semnificația și influența ei

Fiecare zodie este guvernată în general de aștrii, iar planeta Mercur în astrologie reprezintă un punct foarte important în definirea fiecărui nativ. Se vorbește foarte des despre mișcarea acesteia în direcția opusă Soarelui, însă puțini cunosc destalii despre semnificația și influența ei. Este un semn neutru, reprezentând atât masculinul, cât și femininul.
Bărbat cu părul lung și o coroană pe cap privește în gol
Horoscop
// 31 mai 2022

Top 3 bărbați geniali din zodiac. Ei sunt cei care te vor cuceri în orice privință

Este normal ca bărbații să-și arate puterea cu fiecare ocazie, însă există top 3 bărbați geniali din zodiac. Ei sunt cei care au tot ce își doresc și care te vor cuceri întotdeauna, în orice privință. De cele mai multe ori își vor recunoaște succesul în tăcere. Aceasta reprezintă cea mai puternică armă a lor. Acestea sunt persoanele care trebuie apreciate la adevărata lor valoare.
Hartă astrală a fiecărei zodii în parte reprezentată de culoare albastru
Horoscop
// 26 mai 2022

Ce semnificație au semnele zodiacale. Cele 12 simboluri explicate pe înțelesul tuturor

Fiecare nativ aparține unui simbol specific, dar să știi ce semnificație au semnele zodiacale este esențial pentru cineva pasionat. Un exemplu elocvent o poate avea Taurul care arată un cerc cu două coarne deasupra. Aproape toate cele 12 simboluri sunt descrise de un animal, însă există trei zodii diferite, printre care Gemenii, Fecioara și Balanța.
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie mov merge prin pădure
Horoscop
// 25 mai 2022

Top 3 femei geniale din zodiac. Ele sunt cele care au întotdeauna lumea la picioare

Este normal ca reprezentantele sexului frumos să aibă lumea la picioare, însă există top 3 femei geniale din zodiac. Ele sunt cele care au tot ce își doresc și știu cum să facă ca totul să fie mai bun în jurul lor. De cele mai multe ori nu se vor lăuda cu puterea lor, însă aceasta nu va putea fi trecută cu vederea. Acestea sunt persoanele care trebuie apreciate la adevărata lor valoare.
O fata frumoasă, îmbrăcată în zână, care zâmbește
Horoscop
// 20 mai 2022

Horoscopul amuzant: Care sunt cele mai haioase trăsături ale zodiei tale

Aceasta nu este o prezicere astrală obișnuită, asta pentru că horoscopul amuzant îți arată zodiile într-un mod cu totul diferit față de ceea ce știai până acum. Există o abordare cu totul altfel pentru fiecare nativ în parte, iar acest lucru te va face să îți vezi personalitatea și în astfel de moduri. Nu este cazul să iei fiecare cuvânt ca atare, ci doar să te distrezi.
Două fete frumoase poartă rochii lungi și se îmbrățișează în pădure
Horoscop
// 19 mai 2022

Soarele intră în zodia Gemeni pe 20 mai 2022. Pentru unii nativi se schimbă totul

Cel de-al doilea eveniment astrologic major al săptămânii are loc pe 20 mai 2022, atunci când soarele intră în zodia Gemeni. Fiecare zodie în parte va fi afectată, într-o mai mică sau mai mare măsură. Pentru a nu ne lăsa pradă sentimentelor, este important să fim atente la fiecare semn pe care îl putem interpreta din partea astrelor.
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie tradițională din portul indian pentru a reprezenenta horoscpul indian
Horoscop
// 18 mai 2022

Horoscopul indian. Ce semn zodiacal ești în astrologia vedică

Dacă până acum nu cunoșteai detalii despre acest sistem astrologic, iată mai multe informații despre horoscopul indian. În astrologia vedică, se vorbește foarte mult despre modul în care stelele ne luminează viața și ne arată drumul către fericire și prosperitate. Dacă de obicei ne concentrăm mai mult spre viitor, hindușii vorbesc despre momentul prezent.
Două fete frumoase se uită una la cealaltă
Horoscop
// 17 mai 2022

Zodiacul amuzant al defectelor. Care sunt cele mai mari defecte ale tale în funcție de zodie

Există nativi care nu se pot obișnui cu dificultățile vieții, însă este important ca fiecare să cunoască zodiacul amuzant al defectelor pentru a putea trece mai ușor peste fiecare cumpănă. Dacă reușim de fiecare dată să adăugăm o notă de umor întâmplărilor cotidiene, vom reuși să zâmbim, chiar și atunci când ne dorim mai puțin.
Fată frumoasă îmbrăcată în alb stă pe un cal alb
Horoscop
// 13 mai 2022

Bolile karmice în funcție de zodie. Ce sunt și cum ne afectează viața

Toți știm că bolile karmice care se instalează în funcție de zodie ne pot afecta întregul parcurs al vieții. Fiecare nativ vine pe lume cu un destin deja trasat, astfel că și momentele tensionate de care avem parte pe tot parcursul vieții au o desfășurare aparte. Se numesc astfel, deoarece există medici care acceptă atât știința, cât și spiritualitatea.
Fată frumoasă cu rochie lungă, neagră se plimbă prin pădure
Horoscop
// 27 aprilie 2022

Care este cumpăna vieții tale în funcție de zodie. Află ce spun astrele despre destinul tău

Viața este de cele mai multe ori dificilă, iar cumpăna vieții tale îți poate fi un dușman aprig. Pentru a ști exact cum să o controlezi, astrele vin cu sfaturi clare. Indiciile oferite vor fi întotdeauna un pas important către putere și încrederea de sine.
Fată frumoasă aleargă în pădure cu o rochie verde lungă
Horoscop
// 21 aprilie 2022

10 sfaturi pe care orice Taur ar trebui să le urmeze. Cum reușește acest nativ să aibă succes în viață

Acest nativ este încăpățânat, răbdător și responsabil. Iată care sunt cele 10 sfaturi pe care orice Taur ar trebui să le urmeze pentru a avea success în viață. Fiind condus de Planeta Venus, va reuși întotdeauna să fie în centrul atenției, iar acest lucru îi va crește cu ușurință încrederea în sine. Puterea este cea care îl ajută să-și controleze fiecare decizie.
Fată frumoasă cu rochie lungă și păr roșu se plimbă prin pădure
Horoscop
// 20 aprilie 2022

Care este cea mai geloasă zodie. Nativul care își pierde cel mai ușor cumpătul într-o relație

Cu toții am fost măcar o dată cuprinși de teamă într-o relație, însă este esențial să aflăm care este cea mai geloasă zodie din horoscop. Putem cunoaște astfel care este nativul care își pierde cel mai ușor cumpătul într-o relație. Astrele spun că și alte zodii pot avea momente de nervozitate atunci când devin invidioase și geloase.
Ploaie de meteoriți în jurul unor brazi înalți
Horoscop
// 15 aprilie 2022

Lyridele aduc schimbări pentru zodii. Ce te așteaptă daca ești născută în zodia Taur în timpul ploii de stele din aprilie 2022

Lyridele reprezintă unul dintre cele mai importante fenomene astrologice din acest an. Acestea aduc schimbări pentru zodii. Ploaia de stele pe începe pe 15 aprilie, dar în noaptea dintre 23 și 24 aprilie va atinge punctul maxim. Acest fenomen este unul dintre cele mai vechi observate pe planetă.
Superluna Roz pe cer negru cu nori roz și negri
Horoscop
// 14 aprilie 2022

Luna plină în Balanță pe 16 aprilie 2022. Ce aduce pentru fiecare zodie Superluna Roz

Această perioadă este specială în astrologie, asta pentru că Luna plină în Balanță pe 16 aprilie 2022 aduce fiecărei zodii în parte momente de neuitat alături de cei dragi.
Fată frumoasă stă pe marginea lacului și este înconjurată de flori
Horoscop
// 7 aprilie 2022

Zodiile cu cel mai frumos suflet. Află dacă te numeri printre ele

Cei mai mulți dintre noi luăm inconștient energiile celor din jur. Pentru a reuși să avem o viață împlinită, este important să știm care sunt zodiile cu cel mai frumos suflet. Astrele spun că este necesar să ne înconjurăm cu astfel de persoane.
Câmp întins de maci în bătaia razelor soarelui
Horoscop
// 31 martie 2022

6 perechi de zodii cu o puternică legătură emoțională. Află cu cine ești compatibilă

Pasiunea și sinceritatea sunt greu de găsit în aceste vremuri. Există însă nativi care se numără printre cele 6 perechi de zodii cu o puternică legătură emoțională. Sunt suflete pereche și se înțeleg doar din priviri. Nu își vor găsi niciodată puncte comune cu alți nativi. Vor avea întotdeauna de învățat unul de la celălalt. Își vor deschide sufletul și vor spune ceea ce gândesc doar atunci când se vor întâlni și vor profita de punctele comune pe parcurs.
O femeie îmbrăcată în zână, care e tristă, pe un nufăr mare, pe un lac
Horoscop
// 17 februarie 2022

Zodii care se vor despărți pe 18 februarie 2022 de persoana iubită. Nativii care au probleme în dragoste

Cei mai mulți oameni se întreabă cum specialiștii în astrologie știu că unii nativi se vor despărți de persoana iubită. Ei bine, astrele ne prezic viitorul. Se pare că pe data de 18 februarie 2022 sunt zodii care se vor despărți de persoana iubită.
O fată stă pe iarbă și ține o lumină în palme
Horoscop
// 10 februarie 2022

Zodii care își găsesc fericirea în luna februarie. 3 nativi care se îndrăgostesc iremediabil

Luna în conjuncție cu Jupiter vine cu aspecte importante pentru Raci, Săgetători și Capricorni. Datorită acestui fenomen astral acești trei nativi vor putea gândi mai clar. Ei vor vedea lucrurile într-o manieră mai simplă și vor putea lua decizii importante cu privire la viitor. Ele sunt zodii care își găsesc fericirea în luna februarie și vor avea parte de o mulțime de surprize.
O femeie cu coadă împletită pe fundal roșu aprins, întruchipând zodia Scorpion
Horoscop
// 9 februarie 2022

Tot ce trebuie să știi despre zodia Scorpion: trăsături și personalitate

Scorpionii sunt considerați curioșii zodiacului. Sunt greu de citit, intimidanți și se deschid ușor în fața oricui este dornic să afle mai multe despre ei. Nativii din zodia Scorpion sunt extrem de prietenoși, dacă știi cum să le vorbești.
În această fotografie, bărbatul îi sărută mâna fetei. Bărbatul are părul lung și este îmbrăcat în negru, iar femeia poartă o rochie de epocă și are părul desprins
Horoscop
// 4 februarie 2022

Cu ce nativ nu e recomandat să fii niciodată, în funcție de zodie. Află secretele relației ideale

Dacă te-ai întrebat vreodată cu ce nativ nu e recomandat să fii niciodată, în funcție de zodie, află acum toate secretele unui parteneriat ideal și cum poți să fii mai vigilentă atunci când ești în căutarea persoanei potrivite cu care să-ți petreci fiecare zi. De cele mai multe ori, ne alegem relațiile fără prea mult efort, însă astrele ne sfătuiesc să nu ne pripim.
Hartă astrală cu toate zodiile pe fundal albastru cu semnele reprezentative ale fiecărei zodii în parte
Horoscop
// 2 februarie 2022

Mercur iese din retrograd pe 3 februarie 2022. Ce înseamnă asta pentru zodii

Toată lumea a simțit o ușoară încordare în toată această perioadă. Cu toate acestea, veștile bune circulă repede. Mercur iese din retrograd pe 3 februarie 2022 și aduce schimbări pe toate planurile. Nativii vor avea parte de surprize neașteptate.
Un cuplu de îndrăgostiți în timp ce stau îmbrățișați lângă un cal negru
Horoscop
// 1 februarie 2022

Ce fel de bărbați atragi în funcție de zodie. Află toate secretele unei relații ideale

Te-ai întrebat vreodată ce fel de bărbați atragi în funcție de zodie? Află toate secretele unei relații ideale și cum poți să ai parte de povestea de dragoste la care visezi.
O imagine reprezentativă cu un tigru și multe flori pentru a simboliza horoscopul chinezesc în 2022 patronat de Tigrul de Apă
Horoscop
// 17 noiembrie 2021

Horoscopul chinezesc în 2022 pentru fiecare zodie. Ce te așteaptă în anul Tigrului de Apă

Horoscopul chinezesc în anul 2022 aduce multe vești bune pentru semnele zodiacale. Anul Tigrului de Apă vine cu multe oportunități și cu schimbări importante, mai ales din punct de vedere profesional. Cei mai mulți oameni se vor bucura de un an prosper presărat cu multe amintiri frumoase.
O femeie frumoasă îmbrăcată într-o rochie albă cu volane roz în timp ce stă așezată pe un fotoliu pentru a reprezenta acele zodii încăpățânate
Horoscop
// 5 noiembrie 2021

Zodii încăpățânate. Nativii care recunosc cu greu că au greșit

Nu este ușor pentru nimeni să accepte momentul în care a făcut o greșeală. Pentru aceste patru zodii încăpățânate lucrurile devin cu atât mai dificile. Deși sunt considerați cei mai puternici nativi din zodiac, de multe ori ajung să-și pună piedici singuri în relațiile pe care le au cu ceilalți. Acești nativi trebuie să învețe să fie deschiși și să accepte uneori și opiniile celorlalți.
O zână care își întinde aripile și vrea să zboare
Horoscop
// 1 noiembrie 2021

Zodii care vor să divorțeze în luna noiembrie. Nativii care vor renunța la căsătorie

Retrogradul în astrologie e cunoscut pentru influența puternică asupra anumitor semne, așa cum se va întâmpla în luna noiembrie. Potrivit YourTango, există la început de lună trei zodii care vor să divorțeze și nu se mai simt bine în căsătoria cu partenerul de cuplu.
O femeie superbă, care fuge în pădure, îmbrăcată într-o rochie verde
Horoscop
// 29 octombrie 2021

Zodii care vor avea curajul să pună punct relației pe 29 octombrie 2021. 3 nativi care se vor despărți de partener

Sunt multe schimbări pe care Luna în Leu le va aduce în această perioadă. Zodii care vor avea curajul să pună punct relației pe 29 octombrie 2021. Cu toate acestea există o dilemă pe care nativii nu o pot depăși și acum este momentul potrivit să ia frâiele în mâini.
O femeie foarte frumoasă, o zână care se numără printre cele 3 zodii care vor cunoaște succesul în noiembrie 2021
Horoscop
// 28 octombrie 2021

3 zodii vor cunoaște succesul în luna noiembrie 2021. Află dacă te numeri printre ele

Luna care urmează este o lună grozavă pentru acești nativi. 3 zodii vor cunoaște succesul în luna noiembrie 2021. Deși majoritatea asociază acestă perioadă cu tristețea din cauza sfârșitului de an și a schimbării temperaturilor, iată că astrele dau vești bune.
O femeie frumoasă, machiată și deghizată pentru a întruchipa zodia Berbec
Horoscop
// 27 octombrie 2021

Tot ce trebuie să știi despre zodia Berbec: trăsături și personalitate

Berbecii sunt considerați supereroii zodiacului. Sunt îndrăzneți, rapizi și independenți, confruntă problemele și nu le lasă până nu le dau de cap. Ca prim semn al zodiacului, Berbecul coincide primăverii. Este anotimpul vieții după moarte. Află tot ce trebuie să știi despre zodia Berbec, de la trăsături și până la personalitate.
O zână la malul mării, superbă, într-o rochie diafană, care intră pe lista celor mai spontane zodii
Horoscop
// 18 octombrie 2021

Zodii spontane. 4 nativi care sunt pregătiți în orice moment

Astrologia are un răspuns pentru orice legat de viața nativilor. Nu se rezumă doar la prezicerea acțiunilor viitoare sau la compatibilitățile pe plan sentimental. Află care sunt cele patru zodii spontane, nativii care sunt pregătiți pentru orice situații și care pot face față oricărei provocări.
O imagine cu harta astrală și cu zodiile așezate în cerc pe un fundal roșu penru a simboliza evenimentul lui mercur retrograd din luna septembrie
Horoscop
// 17 octombrie 2021

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile

Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea, cele mai noi vești de la astrologi sună bine. Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Zonele pe care mercur le-a condus au fost perturbate, dar se va instala o stare de echilibru în curând.
O zână frumoasă, în rochie roșie, elegantă, care se află pe lista cu zodii care se vor îndrăgosti de un prieten pe data de 14 octombrie 2021
Horoscop
// 13 octombrie 2021

Zodii care se vor îndrăgosti de un prieten pe data de 14 octombrie 2021. 3 nativi care dau frâu liber sentimentelor

Odată ce Luna e în Vărsător, talentul, bunătatea, individualitatea și compasiunea sunt cuvintele de ordine pentru anumiți nativi ai zodiacului. Acest lucru înseamnă că sunt zodii care simt nevoia să aibă pace și dragoste în jurul lor. Află mai multe despre zodii care se vor îndrăgosti de un prieten pe data de 14 octombrie 2021. Vezi dacă te numeri printre ele.
O zână care culege lămâi dintr-un copac pentru a reprezenta cum să ai grijă de sănătate în funcție de zodie
Horoscop
// 12 octombrie 2021

Cum să ai grijă de sănătate, în funcție de zodie. Sfaturi pentru fiecare nativ în parte

Cu toții ne străduim să avem o viață echilibrată și să nu existe discrepanțe prea mari în regimul alimentar. Acest lucru afectează sănătatea organismului. Dacă ești pasionată de astrologie, atunci acest articol este pentru tine. Iată câteva sfaturi despre cum să ai grijă de sănătate, în funcție de zodie.
O femeie frumoasă balerină într-o rochie neagră în timp ce dansează balent într-o pădure
Horoscop
// 6 august 2021

Cum să faci sport în funcție de zodie. Sfaturile specialiștilor

Dacă în ultima vreme ai petrecut mult timp pe scaun sau pe canapea, poate te gândești că a venit momentul să îți recapeți mobilitatea și să te bucuri de beneficiile unei doze sănătoase de energie. Și dacă vrei să te distrezi în același timp, află cum să faci sport în funcție de zodie.
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop
// 16 iunie 2021

Horoscopul lunii iulie 2021. Gemenii au o mare putere de convingere. Descoperă ce-ți rezervă astrele

Horoscopul lunii iulie 2021 aduce vești bune pentru majoritatea zodiilor. Este momentul potrivit să dai uitării problemele din trecut și să treci la o nouă etapă a vieții. Toți nativii sunt tentați să rămână ancorați în trecut, dar astrele spun că trebuie să apeleze la ajutorul celor din jur pentru a merge mai departe.
Hartă astrală, cu cele 12 semne ale zodiacului, pe fundal roz
Horoscop
// 5 iunie 2021

Cea mai rea zodie: care este și cum o poți îmblânzi

Te-ai întrebat vreodată care este cea mai rea zodie? Berbec, Balanță și Săgetător, greu de crezut, dar acestea zodii se află în topul despre cea mai rea zodie. În funcție de trăsăturile de personalitate, caracteristicile și temperamentul lor, zodiile enumerate mai sus au fost catalogate drept cele mai rele zodii.
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop
// 14 mai 2021

Horoscopul lunii iunie 2021. Scorpionii sunt apreciați de parteneri. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul lunii iunie 2021 are vești bune pentru zodiile care vor să înceapă proiecte noi sau care își doresc să treacă la o etapă nouă în relația de cuplu. În luna iunie majoritatea oamenilor vor fi tentați să urmeze diverse diete estivale. Totuși, sănătatea trebuie să rămână una dintre priorități.
Un cuplu de îndrăgostiți se îmbrățișează. El poartă un pulover negru, ea un pulover bej.
Horoscop
// 8 mai 2021

Dorința ta secretă într-o relație, în funcție de zodie

Dorința ta secretă într-o relație, în funcție de zodie, poate avea un rol mai important decât îți imaginezi. Foarte multe persoane preferă să nu creadă în astre și în zodii. Este într-un fel de înțeles. În schimb, toată lumea care se află într-o relație serioasă, ar trebui să pună preț pe nevoile și pe dorințele partenerului. Într-o relație de iubire contează mai multe valori decât compatibilitatea între două zodii.
Imagine cu harta tuturor semnelor zodiacale, folosite pentru a ilusta horoscopul zilnic.
Horoscop
// 17 aprilie 2021

Horoscopul zilei de 18 aprilie 2021. Racii au parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Atunci când vine vorba despre luarea unor decizii, toți ne gândim cât de mult vor schimba acestea viața. Alegerile pe care le faci și deciziile pe care le iei pot înrăutăți sau dimpotrivă, îmbunătăți o situație. Horoscopul zilei de 18 aprilie 2021 anunță că Taurii nu trebuie să-și neglijeze starea de sănătate.
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop
// 16 aprilie 2021

Horoscopul lunii mai 2021. Gemenii au parte de provocări financiare și profesionale. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul lunii mai 2021 vine cu vești bune pentru mai toate zodiile. Influența planetei Marte te va ajuta să găsești rezolvarea în orice situație. Cei care sunt implicați în relații amoroase au toate șansele să ducă totul la un alt nivel.
Imagine cu harta tuturor semnelor zodiacale, folosite pentru a ilusta horoscopul zilnic.
Horoscop
// 6 aprilie 2021

Horoscopul zilei de 7 aprilie 2021. Taurii își recapătă încrederea. Află ce îți rezervă astrele

Cerul de miercuri le ajută pe cele din zodia Taurului să-și recapete încrederea în propriul potential. Este important să fie realiste, să nu lase frica să le blocheze calea pe care trebuie să o urmeze. Horoscopul zilei de 7 aprilie 2021 lunii le face să se concentreze mai mult pe comunitate.
×