Reclamă

Ce haine să porți în funcție de forma corpului si tipul de siluetă

Femeile pun mare preț pe modul în care arată, iar forma corpului si tipul de siluetă pe care îl au le influențează stilul vestimentar.

Publicat: 21 ianuarie 2021, 17:27 / Actualizat: 16 aprilie 2021, 14:16

Legat de haine, fiecare dintre noi are mereu nemulțumiri. Cu siguranță și tu ai stat măcar o dată în fața dulapului și te-ai întrebat cu ce să te îmbraci pentru că nimic nu îți mai era pe plac. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul ține de felul în care ai ajuns să-ți cunoști corpul. Dacă ești o persoană care pune preț mare pe felul în care arată, atunci trebuie să știi ce fel de haine să-ți alegi astfel încât să arăți perfect în fiecare moment.

Fă combinația perfectă între croială și culori. Cu siguranță te vei simți minunat indiferent de situație sau numărul de kilograme.

Reguli vestimentare, în funcție de forma corpului si tipul de siluetă

Pentru a afla ce tip de siluetă ai, cel mai bine este să te așezi în fața unei oglinzi, în care să te vezi din cap până în picioare.

Cu ajutorul unei rulete, măsoară bustul și șoldurile. Compară-le apoi și vezi în ce proporție se află cu partea de sus a corpului.

Reclamă

Silueta de tip clepsidră

Silueta de tip clepsidră este de fapt silueta ideală. Pentru a arăta impecabil, trebuie să porți haine strâmte sau cu o croială dreaptă. Materiale trebuie să fie unele naturale, care cad frumos și scot în evidență forma trupului.

Rochiile trebuie neapărat să-ți pună talia în evidență și nu strică să aibă și un decolteu generos.

Reclamă

În cazul pantalonilor, e recomandart să optezi pentru cei drepți, scrie Brightside.me. Îți vor evidenția perfect silueta în forma de clepsidră, iar tu te vei simți confortabil și în mai încrezătoare în modul în care arăți.

Silueta de tip triunghi

Silueta tip triunghi înseamnă că ai bustul sau umerii mai voluminoși.

Dacă ai o astfel de formă a corpului, trebuie să eviți hainele care atrag atenția asupra acestor zone. Dar poți muta atenția asupra picioarelor tale lungi și subțiri.

Poți opta pentru materiale vaporoase, croială cu decolteu adânc, bluze cu mâneci drepte, fuste și rochii în formă de A.

Silueta de tip pară

Silueta de tip pară presupune coapse voluptoase, posterior bombat și umeri înguști. Pentru a îți pune în evidență atuurile fizice, ai nevoie de haine care să te ajute să-ți echilibrezi silueta.

Trebuie să te orientezi spre bluze cu mâneci scurte sau chiar bufante, bluze pe lângă gât, pantaloni, rochii și fuste cu o croială dreaptă.

Silueta de tip măr

Silueta de tip măr înseamnă că ești o femeie cu forme în toate zonele corpului. Pentru a nu atrage atenția asupra formelor rubensiene, scopul tău este să muți centrul de interes în zona umerilor și a feței.

Poți opta oricând pentru bluze cu gulere ample, haine lejere, lenjerie modelatoare, topuri și pantaloni în aceeași culoare, pantaloni drepți, rochii și fuste puțin evazate.

Nu trebuie să faci un scop din alegerea hainelor. Ai grijă însă să te simți mereu bine în pielea ta și nu uita cât de important este să fii mereu fericită și împlinită. Fii CaTine și cu siguranță te vei simți mereu fantastic.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×