Reclamă

Ce ai fost într-o viață anterioară, în funcție de zodie

Dacă ești pasionat de astrologie și crezi în misterele pe care le poartă zodiile, atunci cel mai probabil crezi și în reîncarnare. În funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut, poți afla ce ai fost într-o viață anterioară. 

Publicat: 26 ianuarie 2021, 16:49 / Actualizat: 11 februarie 2021, 19:08

Potrivit astrologilor, cei care știu cu adevărat să citească semnele horoscopului, îți poți da seama ce ai fost într-o altă viață în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îți oferim câteva indicii despre experiențele pe care este posibil să le fi trăit cândva, în funcție de zodia ta.

Ce ai fost într-o viață anterioară

Tu te-ai întrebat vreodată ce ai fost în viața anterioară? Semnele zodiacale sunt în strânsă legătură cu reîncarnarea și îți pot oferi indicii importante despre viețile anterioare.

Berbec

Ai fost poet. Dragostea, misterul și pasiunea îți dominau personalitatea. Aveai, de asemenea, un puternic sentiment de compasiune față de ceilalți.

Reclamă

Taur

Într-o viață anterioară, ai fost războinic. Prin atitudinea agresivă și dominantă, îi băgai în sperieți pe cei din jur, iar principala ta sarcină era să lupți pentru ce este al tău.

Gemeni

Reclamă

Într-o altă viață, ceilalți te știau drept o persoană care fuge după avere și plăceri. Îți plăcea să trăiești în lux și să cumperi cele mai extravagante lucruri. 

Rac

Cândva ai fost un renumit scriitor. Viața ta anterioară a fost plină de artă, cunoaștere și frumusețe.

Leu

Pentru că îți plăcea la nebunie să ai grijă de oamenii din jurul tău, ai făcut cinste rolului de moașă într-o altă viață. Teama de abandon te-a transformat atunci în cel mai tare scut de apărare pentru ceilalți.

Fecioară

Te lauzi că ai avut sânge albastru. Autoritatea și puterea ta i-au făcut pe ceilalți să se așeze la picioarele tale să te urmeze oriunde.

Balanță

Te întrebi cu ce te ocupai într-o viață anterioară? Salvai vieți. Ai fost adesea implicat în descoperirea unor noi remedii naturale, care să facă viața bolnavilor mai ușoară. 

Scorpion

Zodiacul spune că ai fost artist într-o altă viață. Fiind un iubitor al frumosului, ai fost tot timpul înconjurat de obiecte prestigioase din domeniul artei.

Săgetător

Astrologii susțin că ai fost un om de știință care a inovat și ajutat oameni cu descoperirile sale. Înainte să dai crezare unei persoane, aveai tendința să te transformi într-un veritabil detectiv și căutai indicii care să te ajute în conturarea unei imagini de ansamblu cât mai clare.

Capricorn

Specialiștii în astrologie sunt de părere că ai fost cândva un fan declarat al călătoriilor. Spiritul tău liber și aventurier nu putea fi îngrădit de niciun fel de norme, motiv pentru care ai colindat lumea în lung și în lat.

Vărsător

Într-o altă viață, ai fost politician. Îți setai obiective clare în minte, pe care le îndeplineai cu multă determinare și ambiție.

Pești

Obișnuiai să fii un rebel. Jucai întotdeauna după propriile reguli și erai un împătimit al nonconformismului.

Zodia în care te-ai născut îți poate spune multe despre trăsăturile de caracter, dar și despre ce îți place cu adevărat, scrie Elitedaily.com. Astrologii vechi spun că numerele (data în care te-ai născut) au o influență aparte asupra ta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×