Reclamă

Cea mai rea zodie: care este și cum o poți îmblânzi

Te-ai întrebat vreodată care este cea mai rea zodie? Berbec, Balanță și Săgetător, greu de crezut, dar acestea zodii se află în topul despre cea mai rea zodie. În funcție de trăsăturile de personalitate, caracteristicile și temperamentul lor, zodiile enumerate mai sus au fost catalogate drept cele mai rele zodii.

Publicat: 5 iunie 2021, 7:39

Astrologia are puterea de a modela personalitatea și de a determina obiectivele, pasiunea și aspirațiile. Știm cu toții că semnele zodiacale determină personalitatea și trăsăturile unei persoane. Acestea au impact și asupra ambițiilor, aprecierilor, antipatiilor sau interesele tale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timp ce unele semne zodiacale au simțul umorului mai dezvoltat sau sunt mai temperamentale, altele sunt amabile, pline de compasiune și empatice. Unele semne zodiacale preferă călătoriile, sunt extrovertite și sociale, altele sunt dedicate familiei, sunt introvertite, în loc să interacționeze cu oameni noi, scrie Yourtango.

Ce face o zodie să fie rea

Oamenii născuți în zodia Berbec au mereu tendința să judece și sunt dominatori. Ei tind să aibă o părere despre orice și au tendința de a o impune asupra celorlalți. Peștii sunt obsedați de sine și sunt narcisiști. Aceștia au mereu tendința să rezume totul la persoana lor și sunt foarte emoționali. Aceste caracteristici sunt considerate nu tocmai bune și adesea duc spre manipulare.

Săgetătorii sunt spirite libere și nu sunt prea statornici. Ei iau lucrurile așa cum vin, iar pentru ei totul trebuie să fie despre entuziasm și optimism. Există momente când e o bucurie să te afli în preajma lor pentru că onestitatea de care dau dovadă în anumite momente este ca o gură de aer proaspăt. Balanțele sunt echilibrate, logice și răbdătoare. Evită confruntările, au inima curată și sunt mereu optimiste. Dacă trebuie ca cineva să ia o decizie, atunci Balanțele sunt cele care cântăresc mereu avantajele și dezavantajele unei situații și sunt capabile să ia o decizie în mod obiectiv.

Nici vorbă de prietenie cu aceste zodii. Află cine îți este cel mai bun prieten, în funcție de zodie.

Reclamă

Așa cum se poate vedea, o zodie este considerată rea în funcție de caracteristicile pe care le are. Ce face o zodie să fie rea? De exemplu Gemenii au mereu un plan diabolic de pus în practică și își calculează cu minuțiozitate fiecare pas. Aceștia se folosesc de persoanele slabe din preajma lor pentru a-și atinge obiectivele și sunt foarte răzbunători.

Cu alte cuvinte, fiecare trăsătură a unei zodii poate fi dusă la extrem și se poate transforma foarte ușor într-un defect. Fiecare trăsătură poate fi transformată în funcție de cum gestionează fiecare trăirile și emoțiile. Important este să fii conștientă că la fiecare pas trebuie să evoluezi.

Scorpionul este cea mai rea zodie feminina

Reclamă

Femeia Scorpion este genul de om care are foarte multe secrete. Dacă ai intrat într-un conflict cu ea, atunci trebuie să ții cont de faptul că ea nu uită și nici nu iartă prea ușor. Este o fire vulcanică, care vrea să-și țină mereu totul sub control. Ego-ul personal se alimentează din conflictele cu cei din jur, iar stilul ei de exprimare îți poate strivi pur și simplu mândria. Femeia Scorpion nu știe să facă compromisuri, manipulează mult și trăiește pentru conflicte.

Alte zodii feminine care pot fi destul de rele

Despre femeia Pești se mai spune că este un fel de drama Queen. Este extrem de emotivă, naivă și nimic nu o împiedică să obțină ceea ce își dorește. Atunci când este cazul se transformă într-o persoană care are nevoie de ajutor, dar aceste lucruri sunt numai la suprafață, pe interior este o adevărată luptătoare. Atunci când are un conflict și se enervează, femeia Pești atacă indiferent de mijloace. Îi place să fie mereu în centrul atenției, adoră să se certe și își plânge mereu de milă, în loc să pună lucrurile cap la cap și să discute cu cărțile pe masă.

Femeia Fecioară este foarte critică, pisăloagă și răutăcioasă. Deși spune lucrurilor pe nume, este destul de bârfitoare și ușor de aprins. Pentru că principala ei caracteristică este să fie atentă la detalii, femeia Fecioară dă adesea sfaturi pe care nimeni nu i le cere și nu mereu în concordanță cu subiectul problemei. Autoritatea ei este greu de tolerat de cei din jur. Este foarte tipicară și obsedată de disciplină. Să nu calci niciodată pe nervi o Fecioară. Cu greu vei reuși să te salvezi.

Cea mai rea zodie la bărbați

Bărbatul Gemeni este cea mai vicleană zodie. Are puterea să întoarcă totul în favoarea sa. Singura problemă este că atunci când a obținut ceea ce a dorit, acesta pleacă fără să se mai uite în spate. Nu îi pasă de nimeni și nimic. Bărbații Gemeni poate face foarte ușor un mix între dragoste și minciună. Dacă ai de gând să te implici într-o relație cu un bărbat din zodia Gemeni, mai bine te gîndești de două ori înainte. În cazul în care nu ai în dotare aceleași arme, uită-l. Îți poate frânge inima foarte ușor și în același timp îți va spune cu zâmbetul pe buze că nu ești bună pentru el.

Pe locul doi în topul celor mai rele zodii la bărbați se află nativii din zodia Săgetător. Nu au mereu intenții rele. Sunt bărbați foarte sinceri, dar care doresc să obțină ceea ce vor cu orice preț. Tu ești un simplu trofeu pentru ei. Se plictisesc destul de repede de ceea ce au alături. Dacă ești prea îndrăgostită și crezi că-i poți schimba, atunci trebuie să-ți spunem că șansele de reușită sunt foarte mici.

Cum să te porți cu oamenii din aceste zodii pentru a-i îmblânzi

Nimic nu este general valabil. Pentru a avea șanse de reușită să te apropii de oamenii care s-au născut în topul celor mai rele zodii, atunci trebuie să-ți spunem că nu mereu confruntarea directă va funcționa. De obicei, acești oameni care caută conflicte se vor impulsiona și mai tare și vor vrea și mai mult să facă rău.

Dacă vrei să te apropii de un nativ care este foarte încăpățânat, posesiv sau care vrea să dețină mereu controlul, atunci trebuie să încerci să-i găsești slăbiciunea sau să profiți de lucrurile care îi plac foarte mult. În cazul în care nici așa nu reușești, atunci nu ai șanse de izbândă și trebuie să te îndepărtezi.

Mai este o șansă ca să intri pe sub pielea celor mai rele zodii. Ca să eviți conflictele, atunci dă-le senzația că au mereu dreptate. Pe principiul asculți ce spun, dar tu faci tot cum consideri tu că este mai bine. Ca să te apropii de aceste zodii trebuie să fii mereu calmă, indiferent de circumstanțe.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×