Reclamă

Destinații turistice ideale, în funcție de zodie

Astrocartografia este una dintre ramurile astrologiei. Aceasta arată poziția exactă a planetelor în momentul în care te-ai născut. Potrivit astrocartografiei, Pământul păstrează o amintire a acestei alinieri cerești. De aceea cunoașterea hărții tale astrale te ajută să înțelegeți de ce te simți fericit în unele locuri de pe planetă, și în altele nu. Ca să îți ușurăm munca, am selectat pentru tine destinații turistice ideale, în funcție de zodie.

Publicat: 19 aprilie 2021, 15:57

Semnul tău zodiacal poate oferi informații despre tipurile de călătorii care te bucură cel mai mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Destinații turistice ideale, în funcție de zodie

Preferințele climatice, locul de muncă sau anumite tipare comportamentele pot fi mai bine analizate prin intermediul astrologiei. Se apropie vara și visezi la o vacanță binemeritată, ține minte ca atunci când plănuiești călătoria să iei în considerare, de asemenea, restricțiile de călătorie impuse din cauza pandemiei globale cu COVID-19.

Berbec

Ca Berbec ești recunoscută pentru spiritul tău aventuros. Vrei să experimentezi tot ce se poate. De aceea destinația ideală pentru tine este Australia. Începe prin a explora latura culturală a orașului Sydney vizitând muzeul de artă contemporană White Rabbit și Opera din Sydney. Poți face apoi surf la Bondi Beach, faimoasa plajă cu nisip alb. Dacă dorești să faci o drumeție în natură atunci pune pe lista ta și Alice Springs, unde poți vedea peisaje deșertice, și masivul stâncos Uluru, pentru a afla mai mute despre tradițiile culturii aborigene.

Reclamă

Taur

Nu există o destinație mai potrivită pentru Tauri decât Costa Rica, mărginită de Marea Caraibilor și Oceanul Pacific. Pe această insulă aceștia pot experimenta cu adevărat minunățiile naturii. Ei pot călări sau pot vedea cele mai verzi peisaje direct din tiroliană. Răsfățul maxim pentru Tauri ar fi să se cazeze la un hotel luxos unde să aibă parte de masaj și tratamente exclusiviste după o zi de aventură.

Reclamă

Gemeni

Gemenii sunt un semn de aer de aceea au nevoie ca mintea lor să fie mereu stimulată. Aceștia se numără și printre cele mai distractive zodii. O metropolă precum Hong Kong-ul le va oferi acestora ceva nou de descoperit la fiecare pas. În Honk Kong peisajul include un frumos contrast al zgârie norilor ce se îmbină cu anticele temple budiste. Vzitează zona urbană a insulei, apoi urcă-te într-un feribot pentru a vizita insula Lamma, unde vei întâlni sate vechi de pescari.

Rac

Racul este „cel mai de casă” semn al zodiacului, asta nu înseamnă însă că nu le place să călătorească. Aceștia adoră să meargă în locuri cu o bogată gastronomie. Un loc de vizitat pentru aceștia ar fi New Orleans, situal în sudul Statelor Unite. Atmosfera relaxată, abundența de obiective turistice și bucătăria creolă, bogată în gusturi și arome, îi vor încărca cu energie și amintiri frumoase pe clasicii Raci. Iată cum acest oraș a ajuns să fie inclus in lista noastră de destinații turistice ideale, în funcție de zodie.

Leu

Leii vor adora orașul Miami, un loc vibrant și însorit. Ei se pot delecta vizitând vechile clădiri ale orașului și pot face cumpărături în magazinele celor mai cunoscute branduri de modă. Pentru ca mai apoi să se bronzeze și să înoate pe faimoasele plaje cu oameni frumoși. Acesta este locul ideal pentru un Leu căruia îi place să își arate coama.

Fecioară

Fecioarele tânjesc după structură. Un loc precum Singapore, curat, organizat și sigur va fi destinația turistică ideală pentru ele. Statul insular este, de asemenea, un loc ce abundă de verdeață. Parcul Gardens by the Bay ce are o suprafață de 101 hectare le va încânta simțurile și ochii. În același timp, ele se pot plimba pe nenumăratele trasee din Southern Ridges, pentru a descoperi minunățiile naturii locale.

Balanță

Balanța este un semn de aer, condus de planeta Venus și atras de frumusețe. Balanțele  apreciază cu adevărat arta, arhitectura și tot ceea ce este mai frumos pe lume. Chefchaouen, orașul albastru din Maroc, un oraș fortăreață din secolul al XV-lea, este locul unde se vor simți cel mai bine. Albastrul este o culoare specială pentru Balanțe, iar Chefchaouen este renumit pentru clădirile sale albastre. La finalul zilei, după plimbările lungi pe străzile pietruite ale orașului, Balanțele se pot relaxa într-un hamam. Ceaiul de mentă, servit alături de localnici va hrăni latura sociabilă a acestei zodii.

Scorpion

Scorpionii sunt intensi, fără să fie însă explozivi. Unde altundeva ar putea să le placă decât pe o insula vulcanică. Așadar, destinația ideală pentru ei este Hawaii. În Parcul Vulcanic Național pot descoperi vârful Mauna Loa și vulcanul Kilauea, unul dintre cei mai active vulcani din lume. Insula este și o destinație grozavă pentru cei care vor să învețe tainele surfului.

Săgetător

Săgetătorilor chiar le place să călătorească. Ei sunt un semn mutabil care așteaptă cu nerăbdare următoarea aventură. Peru este locul unde pot explora antica cultură mayașă. Orașele din Peru le vor oferi șansa de a admira clădirile coloniale și a experimenta gastronomia specifică. În vreme ce o călătorie în deșertul Nazca le poate releva desenele gigantice ce pot fi văzute doar de la înălțime și îi va aduce mai aproape de una dintre cele mai mari enigme ale omenirii.

Capricorn

Capricornul este o zodie ce se află sub influența planetei Saturn. De aceea, Capricornul este o fire extrem de ambițioasă. Coasta Amalfi le poate conferi tonusul necesar acestor zodii perseverente. După ce vor străbate coastele abrupte, Capricornii se pot relaxa în valurile mării albastre. Istoria și cultura din sudul Italiei este fascinantă și cu adevărat unică și va trezi multe emoții Capricornilor. Aceasta este una dintre acele destinații turistice ideale, în funcție de zodie, pentru Capricorni.

Vărsător

Un semn condus de Uranus, planeta inovației. Vărsătorul este afectat de nedreptate și dorește schimbe lumea. Datorită acestui fapt, o excursie în Grecia, leagănul civilizației occidentale, ar fi extrem de inspirațională pentru Vărsător. Vizitarea vechilor temple grecești și conectarea cu antica înțelepciune le va aduce deplină satisfacție Vărsătorilor.

Pești

Peștii au o înclinație aparte pentru apă. De aceea Raja Ampat, o insula a arhipelagului indonezian, este locul ideal de vacanță al acestora. Este nevoie de efort pentru a ajunge în acest colț îndepărtat al Asiei de Sud-Est. Acolo îi așteaptă recife de corali, plaje albe și jungla abundentă, informează Cntraveler.com.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×