Reclamă

Dorința ta secretă într-o relație, în funcție de zodie

Dorința ta secretă într-o relație, în funcție de zodie, poate avea un rol mai important decât îți imaginezi. Foarte multe persoane preferă să nu creadă în astre și în zodii. Este într-un fel de înțeles. În schimb, toată lumea care se află într-o relație serioasă, ar trebui să pună preț pe nevoile și pe dorințele partenerului. Într-o relație de iubire contează mai multe valori decât compatibilitatea între două zodii.

Publicat: 8 mai 2021, 7:20 / Actualizat: 10 mai 2021, 10:24
Un cuplu de îndrăgostiți se îmbrățișează. El poartă un pulover negru, ea un pulover bej.
Pentru ca relația să reziste, va fi nevoie să vorbiți despre nevoile voastre / Shutterstock

Spre exemplu doi piloni de bază sunt încrederea reciprocă și comunicarea transparentă. Este foarte important să aveți curaj amândoi să vorbiți despre nevoile voastre. Doar în acest fel sentimentele dintre voi vor reuși să dureze și chiar să devină mai puternice.

Dorința ta secretă într-o relație, în funcție de zodie

Vor mai exista și momente dificile, situații tensionate sau perioade care vor părea imposibil de depășit. În asemenea clipe va fi nevoie să treceți împreună peste timiditate și peste alte frici. Singura soluție va fi să vorbiți deschis.

În cazul în care tu ești pasionată de zodii și vrei să știi care este dorința ta secretă într-o relație, în funcție de zodie sau poate chiar cea a partenerului, ți-am pregătit câte indicii utile.

Berbec

Ești o zodie de Foc și pentru tine contează foarte mult faptele și acțiunile. Desigur, sunt importante și declarațiile, dar de multe ori acestea te lasă rece. De aceea, de foarte multe ori ți-ai dori să poți lua doar tu unele decizii, mai ales dacă partenerul nu este foarte hotărât.

Reclamă

Taur

Dacă ești născută în zodia Taur, atunci vei fi de acord că într-o relație trebuie să te implici cu trup și suflet. Dorința ta secretă este una singură: să vezi același grad de implicare și din partea partenerului tău. Ești deschisă spre comunicare și ești dispusă chiar să faci unele compromisuri de dragul acestei nevoi de egalitate.

Gemeni

Reclamă

Nativii din zodia Gemenilor sunt, contrar așteptărilor, firi timide când trebuie să vorbească despre experiențele lor dureroase. Așadar, nevoia unui Geamăn este să poată fi autentic în relație. Dacă partenerul tău este în această zodie, ascultă-l cu empatie și încearcă să nu-l judeci pentru trecutul lui.

Rac

Fiind de regulă firi sensibile, Racii au tendința să se îndrăgostească destul de repede. Așa că depun multe eforturi pentru ca relația lor să funcționeze. Prin urmare, un partener la fel de conștiincios este singura nevoie a acestor nativi. Când cunoști o persoană grijulie și iubitoare, chiar și cu animalele, asigură-te că e în această zodie, și nu o mai lăsa.

Leu

Leii se tem să nu se îndrăgostească de persoana nepotrivită. Așa că atunci când găsesc pe cineva potrivit, ei fac tot posibilul să demonstreze că sunt cei mai buni parteneri. Acești nativi vor cu orice preț să-și ajute partenerii să se simtă la fel ca ei: puternici și plini de viață.

Fecioară

Fecioara este poate cea mai perfecționistă dintre zodii. Este foarte critică inclusiv cu ceea ce face ea și nici nu se bucură foarte mult atunci când bifează niște realizări. Dacă te regăsești în aceste caracteristici, probabil vei fi de acord și cu cea mai mare nevoie a ta. Dorința ta secretă atunci când ești implicată într-o relație este ca partenerul să-ți înțeleagă acest comportament.

Balanță

Balanța este o zodie foarte echilibrată în tot ce face, adică inclusiv în relația de iubire. Ea are nevoie constant să se asigure că persoana iubită este la fel de implicată în legătura dintre ei. În caz contrar, această zodie de Aer poate renunța imediat. Pentru că nu va fi de acord să muncească pentru doi.

Scorpion

Nativii din zodia Scorpionului sunt foarte misterioși și chiar posesivi, menționează Pinkvilla.com. De asemenea, reprezentanții acestei zodii mai sunt și loiali și așteaptă același lucru de la persoana dragă. Dacă iubești pe cineva cu aceste caracteristici, ai grijă pentru că odată ce își pierd încrederea, povestea voastră se poate termina.

Săgetător

Pentru că este o zodie activă, dornică de noi provocări cât de des se poate, Săgetătorul caută un partener care să-i împărtășească pe deplin pasiunile. Dacă ar fi posibil, și-ar lua partenerul peste tot. Așa că dacă ești într-o relație cu acest semn de Foc, dar nu ești tocmai o fire aventuroasă, încearcă să-i aduci la cunoștință.

Capricorn

Capricornii sunt firi destul de practice, dar și pesimiste, în foarte multe cazuri. Așadar, un plus de afecțiune este tot ceea de ce au nevoie pentru a se simți bine. Dacă partenerul tău este în această zodie, încearcă să-i ceri un sfat din când în când. Vei fi surprinsă cât de mult îl va bucura acest lucru mărunt.

Vărsător

Această zodie are nevoie de libertate, ca de aer, inclusiv în relația cu partenerul. Atunci când își alege pe cineva, ea analizează foarte bine comportamentul candidatului, pentru că nu vrea să se simtă sufocată. Vărsătorul este totuși de încredere și nu ar trăda niciodată așteptările persoanei iubite.

Pești

Peștii au o imaginație foarte bogată și o inimă pe măsură. Ei nu se jenează să-și arate această latură specială în relație. Visează la un prieten devotat cu care să poată face planuri îndrăznețe pe care să le pună în aplicare apoi împreună. O persoană lipsită de romantism nu va fi niciodată pe placul unui nativ din această zodie de Apă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Hartă astrală a fiecărei zodii în parte reprezentată de culoare albastru
Horoscop
Ce semnificație au semnele zodiacale. Cele 12 simboluri explicate pe înțelesul tuturor
Fiecare nativ aparține unui simbol specific, dar să știi ce semnificație au semnele zodiacale este esențial pentru cineva pasionat. Un exemplu elocvent o poate avea Taurul care arată un cerc cu două coarne deasupra....
2
Două borcane cu dulceață din flori de soc
Rețete
Dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată
Dacă adori parfumul florilor de soc, află că poți profita de el și în diferite preparate culinare. Îți oferim o rețetă de dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată, perfectă pentru răsfățul de...
3
Prăjitură spornică cu căpșuni porționată și decorată cu zahăr pudră și frunze de mentă
Rețete
Prăjitură spornică cu căpșuni. Rețetă simplă și ușoară de desert cu fructe
Dacă te ispitesc căpșunile parfumate care au apărut în piață, nu ezita să le incluzi în cât mai multe rețete de desert. Sunt gustoase, aromate și înnobilează aspectul preparatelor dulci. Îți oferim o rețetă...
4
Aishwarya Rai, elegantă și machiată la Festivalul de Film de la Cannes 2022
Divertisment
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor pe covorul roșu, iar vedeta a primit aplauze pentru look-ul impresionant. Apariția sa la premiera filmului...
5
Două pahare și o sticlă cu socată, alături de o lămâie feliată și flori de soc
Rețete
Socată. Băutură răcoritoare tradițională românească
Luna mai este luna florilor, iar florile de soc se numără printre ele, fiind considerate unele dintre cele mai aromate. Nu ezita să profiți de proprietățile acestora, incluzându-le și în preparatele culinare. Începe cu...
PARTENERI
×