Reclamă

Dorința ta secretă într-o relație, în funcție de zodie

Dorința ta secretă într-o relație, în funcție de zodie, poate avea un rol mai important decât îți imaginezi. Foarte multe persoane preferă să nu creadă în astre și în zodii. Este într-un fel de înțeles. În schimb, toată lumea care se află într-o relație serioasă, ar trebui să pună preț pe nevoile și pe dorințele partenerului. Într-o relație de iubire contează mai multe valori decât compatibilitatea între două zodii.

Publicat: 8 mai 2021, 7:20 / Actualizat: 10 mai 2021, 10:24

Spre exemplu doi piloni de bază sunt încrederea reciprocă și comunicarea transparentă. Este foarte important să aveți curaj amândoi să vorbiți despre nevoile voastre. Doar în acest fel sentimentele dintre voi vor reuși să dureze și chiar să devină mai puternice.

Dorința ta secretă într-o relație, în funcție de zodie

Vor mai exista și momente dificile, situații tensionate sau perioade care vor părea imposibil de depășit. În asemenea clipe va fi nevoie să treceți împreună peste timiditate și peste alte frici. Singura soluție va fi să vorbiți deschis.

În cazul în care tu ești pasionată de zodii și vrei să știi care este dorința ta secretă într-o relație, în funcție de zodie sau poate chiar cea a partenerului, ți-am pregătit câte indicii utile.

Berbec

Ești o zodie de Foc și pentru tine contează foarte mult faptele și acțiunile. Desigur, sunt importante și declarațiile, dar de multe ori acestea te lasă rece. De aceea, de foarte multe ori ți-ai dori să poți lua doar tu unele decizii, mai ales dacă partenerul nu este foarte hotărât.

Reclamă

Taur

Dacă ești născută în zodia Taur, atunci vei fi de acord că într-o relație trebuie să te implici cu trup și suflet. Dorința ta secretă este una singură: să vezi același grad de implicare și din partea partenerului tău. Ești deschisă spre comunicare și ești dispusă chiar să faci unele compromisuri de dragul acestei nevoi de egalitate.

Gemeni

Reclamă

Nativii din zodia Gemenilor sunt, contrar așteptărilor, firi timide când trebuie să vorbească despre experiențele lor dureroase. Așadar, nevoia unui Geamăn este să poată fi autentic în relație. Dacă partenerul tău este în această zodie, ascultă-l cu empatie și încearcă să nu-l judeci pentru trecutul lui.

Rac

Fiind de regulă firi sensibile, Racii au tendința să se îndrăgostească destul de repede. Așa că depun multe eforturi pentru ca relația lor să funcționeze. Prin urmare, un partener la fel de conștiincios este singura nevoie a acestor nativi. Când cunoști o persoană grijulie și iubitoare, chiar și cu animalele, asigură-te că e în această zodie, și nu o mai lăsa.

Leu

Leii se tem să nu se îndrăgostească de persoana nepotrivită. Așa că atunci când găsesc pe cineva potrivit, ei fac tot posibilul să demonstreze că sunt cei mai buni parteneri. Acești nativi vor cu orice preț să-și ajute partenerii să se simtă la fel ca ei: puternici și plini de viață.

Fecioară

Fecioara este poate cea mai perfecționistă dintre zodii. Este foarte critică inclusiv cu ceea ce face ea și nici nu se bucură foarte mult atunci când bifează niște realizări. Dacă te regăsești în aceste caracteristici, probabil vei fi de acord și cu cea mai mare nevoie a ta. Dorința ta secretă atunci când ești implicată într-o relație este ca partenerul să-ți înțeleagă acest comportament.

Balanță

Balanța este o zodie foarte echilibrată în tot ce face, adică inclusiv în relația de iubire. Ea are nevoie constant să se asigure că persoana iubită este la fel de implicată în legătura dintre ei. În caz contrar, această zodie de Aer poate renunța imediat. Pentru că nu va fi de acord să muncească pentru doi.

Scorpion

Nativii din zodia Scorpionului sunt foarte misterioși și chiar posesivi, menționează Pinkvilla.com. De asemenea, reprezentanții acestei zodii mai sunt și loiali și așteaptă același lucru de la persoana dragă. Dacă iubești pe cineva cu aceste caracteristici, ai grijă pentru că odată ce își pierd încrederea, povestea voastră se poate termina.

Săgetător

Pentru că este o zodie activă, dornică de noi provocări cât de des se poate, Săgetătorul caută un partener care să-i împărtășească pe deplin pasiunile. Dacă ar fi posibil, și-ar lua partenerul peste tot. Așa că dacă ești într-o relație cu acest semn de Foc, dar nu ești tocmai o fire aventuroasă, încearcă să-i aduci la cunoștință.

Capricorn

Capricornii sunt firi destul de practice, dar și pesimiste, în foarte multe cazuri. Așadar, un plus de afecțiune este tot ceea de ce au nevoie pentru a se simți bine. Dacă partenerul tău este în această zodie, încearcă să-i ceri un sfat din când în când. Vei fi surprinsă cât de mult îl va bucura acest lucru mărunt.

Vărsător

Această zodie are nevoie de libertate, ca de aer, inclusiv în relația cu partenerul. Atunci când își alege pe cineva, ea analizează foarte bine comportamentul candidatului, pentru că nu vrea să se simtă sufocată. Vărsătorul este totuși de încredere și nu ar trăda niciodată așteptările persoanei iubite.

Pești

Peștii au o imaginație foarte bogată și o inimă pe măsură. Ei nu se jenează să-și arate această latură specială în relație. Visează la un prieten devotat cu care să poată face planuri îndrăznețe pe care să le pună în aplicare apoi împreună. O persoană lipsită de romantism nu va fi niciodată pe placul unui nativ din această zodie de Apă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022. Trei nativi care se vor bucura de reușite
Pe lista cu cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022 se numără nativii Rac, Balanță și Săgetător. Acești trei nativi vor avea parte de o zi extraordinară pe toate planurile. Zodiile...
2
O femeie frumoasă cu părul lung care ilustrează idei de tunsori la modă în iarna anului 2022
Frumusețe
Tunsori la modă în iarna anului 2022. Cele mai apreciate coafuri din sezonul rece
Sezonul rece este aici și a sosit momentul să te bucuri de o schimbare de look. Te invităm să descoperi câteva idei de tunsori la modă în iarna anului 2022. Vezi care sunt unele...
3
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
4
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
5
O femeie care deschide o cutie primită prin curier
Timp liber
Ce nu e recomandat să cumperi online. De ce e mai bine să mergi în magazine pentru anumite produse
Cumpărăturile online au schimbat modul în care facem achiziții, de la cărți la cadouri pentru ziua de naștere a persoanelor dragi. Este atât de ușor să ai în față o gamă variată de articole...
PARTENERI
×