Reclamă

Cele mai periculoase zodii feminine. Încăpățânate și manipulatoare, nu se lasă până nu obțin ce vor

În astrologie există cele mai periculoase zodii feminine, acelea care nu se tem de nimeni și de nimic. Sunt gata să treacă peste cele mai dificile obstacole pentru a obține ce-și doresc. Nicio persoană, indiferent cât de apropiată, nu le poate opri atunci când gata să mute munții din loc. Nu așteaptă salvare din partea nimănui și se simt pregătite atunci când cineva le cere ajutorul. Conform astrologilor, există anumite femei care sunt feroce și demonstrează întotdeauna acest lucru.

Publicat: 2 august 2022, 7:45

Un sfat pe care îl poate oferi oricine a avut de-a face cu aceste zodii, este să nu le super indiferent de circumstanțe. În cazu contrar, consecințele pot fi devastatoare. Semnele zodiacale pot dezvălui cum sunt oamenii și cum ne putem feri de anumite defecte ale lor. De asemenea, pot la fel de bine să ne prezinte toate calitățile cu care sunt înzestrate. Este de folos să cunoști puterea celor cu care interacționezi în fiecare zi, asta pentru a le desluși latura negativă și a nu exista parte de dezamăgiri. Încăpățânate sau manipulatoare, aceste femei sunt speciale în adevăratul sens al cuvântului.

Cele mai periculoase zodii feminine

Dacă vrei să îți meargă bine în viață și să nu ai parte de certuri iremediabile, trebuie să știi care sunt cele mai periculoase zodii feminine. Sunt rele și vor profita de fiecare ocazie pentru a pune la punct orice persoană le stă în cale. Nu există cale de întoarcere atunci când vine vorba despre cea mai mică neînțelegere. Dacă te gândești la încheierea unei prietenii cu aceste femei, trebuie să ai dezvoltată o adevărată strategie, asta pentru că nu suportă respingerea. Răzbunarea va veni mai devreme decât te-ai fi așteptat și nu va fi una deloc plăcută.

Femeia Fecioară

Fecioara se află printre cele mai periculoase zodii feminine și nu este de mirare. La început introvertită, te va surprinde cu criticile sale pe parcursul unei relații.

Același lucru se poate întâmpla și cu prietenii apropiați. Va judeca fiecare persoană din aria sa vizuală și va aborda întotdeauna un comportament lipsit de milă.

Reclamă

Atunci când nu își atinge obiectivele țipă și aruncă cu obiecte, așa că nu trebuie să subestimezi niciodată un astfel de nativ, arată Astrology.com. Găsește mereu un nod în papură chiar și atunci când nu există de fapt o situație reală. Nu uita că poate face obsesii asupra anumitor lucruri pe care mulți le-ar considera mărunțișuri.

Femeia Scorpion

Scorpionul se află de asemenea printre cele mai periculoase zodii feminine, asta pentru că la început loială pe parcurs va deveni agresivă și de-a dreptul violentă. Este geloasă pe oricine se apropie de partenerul său și nu va suporta alte persoane de sex feminin în grupul său de prieteni.

Reclamă

În relații își va chinui îngrozitor pretendenții la titlu, însă aceștia vor rezista eroic. Dacă o superi, vei regreta amarnic. Foarte sarcastică și acidă, îți va răspunde la rugăminți așa cum știe mai bine, spune Yourtango.com.

Cu toate acestea, nu va duce lipsă de oameni cu care să se înconjoare. Reușește să se descarce fără să plângă, însă toată amărăciunea va izbucni la un moment dat.

Află totul despre zodia Scorpion, de la trăsături și până la personalitate.

Femeia Pești

Femeia Pești, una dintre cele mai periculoase zodii feminine, își va arăta adevărata aramă pe față destul de greu. La început plină de compasiune și dornică să ajute pe oricine întâlnește în cale, se va dovedi a fi pesimistă. Se îngrijorează prea mult din orice lucru mărunt iar acest lucru îi poate enerva chiar și pe cei mai buni prieteni.

Această stare negativă o va însoți tot restul vieții și va reuși fără doar și poate să împrăștie în jurul său dorința de a nu continua. Îi place să fie victimă și reușește întotdeauna să se arate în situații fără ieșire. Când se enervează, atacă violent și este de-a dreptul nepăsătoare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ben Affleck de mână cu Jennifer Lopez în timp ce fac cumpărături din Paris
Divertisment
Ce cadou de nuntă au primit Ben Affleck și Jennifer Lopez de la Jennifer Garner. Fosta soție a actorului a făcut un gest neașteptat
Nunta artistei Jennifer Lopez a ținut zile la rând primele pagini ale presei internaționale. Vedeta s-a bucurat de o ceremonie restrânsă pe care a organizat-o în mare secret alături de soțul său, Ben Affleck....
2
Ducii de Cambridge, la Wimbledon, în haine elegante
Divertisment
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton. Imaginile în care se distrează la petreceri au strâns peste 4 milioane de vizualizări
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton a fost comentat de multe persoane. Imaginile cu cei doi, în timp ce se distrează, cel mai probabil în facultate, au fost vizionate de milioane de...
3
Vlad Gherman, îmbrăcat casual, la Roata Vedetelor
Divertisment
Vlad Gherman a spus totul despre el. Detaliile pe care puțini le știu despre celebrul actor
Vlad Gherman a intrat în lumina reflectoarelor încă din adolescență și s-a făcut remarcat în serialele produse de Ruxandra Ion. În paralel a cucerit inimile tinerilor din România atunci când a cântat în trupa...
4
Un cristal pe masa unei ghicitoare în cărți
Horoscop
Bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață. Ce cristale trebuie să porți
Purtarea acestor bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață îți poate schimba cu adevărat planurile de viitor. De la inele care îți iau ochii la brățări fine ce pot fi purtate doar în...
5
Ramona Olaru, fotografie lângă roata de la Roata Vedetelor
Divertisment
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ce o deranjează cel mai mult la actualul ei partener
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ea a filmat a doua ediție a show-ului difuzat în exclusivitate pe Antena PLAY, Roata Vedetelor. Pentru că și-a dorit să răspundă la toate întrebările,...
PARTENERI
×