Reclamă

Cele mai periculoase zodii feminine. Încăpățânate și manipulatoare, nu se lasă până nu obțin ce vor

În astrologie există cele mai periculoase zodii feminine, acelea care nu se tem de nimeni și de nimic. Sunt gata să treacă peste cele mai dificile obstacole pentru a obține ce-și doresc. Nicio persoană, indiferent cât de apropiată, nu le poate opri atunci când gata să mute munții din loc. Nu așteaptă salvare din partea nimănui și se simt pregătite atunci când cineva le cere ajutorul. Conform astrologilor, există anumite femei care sunt feroce și demonstrează întotdeauna acest lucru.

Publicat: 2 august 2022, 7:45

Un sfat pe care îl poate oferi oricine a avut de-a face cu aceste zodii, este să nu le super indiferent de circumstanțe. În cazu contrar, consecințele pot fi devastatoare. Semnele zodiacale pot dezvălui cum sunt oamenii și cum ne putem feri de anumite defecte ale lor. De asemenea, pot la fel de bine să ne prezinte toate calitățile cu care sunt înzestrate. Este de folos să cunoști puterea celor cu care interacționezi în fiecare zi, asta pentru a le desluși latura negativă și a nu exista parte de dezamăgiri. Încăpățânate sau manipulatoare, aceste femei sunt speciale în adevăratul sens al cuvântului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai periculoase zodii feminine

Dacă vrei să îți meargă bine în viață și să nu ai parte de certuri iremediabile, trebuie să știi care sunt cele mai periculoase zodii feminine. Sunt rele și vor profita de fiecare ocazie pentru a pune la punct orice persoană le stă în cale. Nu există cale de întoarcere atunci când vine vorba despre cea mai mică neînțelegere. Dacă te gândești la încheierea unei prietenii cu aceste femei, trebuie să ai dezvoltată o adevărată strategie, asta pentru că nu suportă respingerea. Răzbunarea va veni mai devreme decât te-ai fi așteptat și nu va fi una deloc plăcută.

Femeia Fecioară

Fecioara se află printre cele mai periculoase zodii feminine și nu este de mirare. La început introvertită, te va surprinde cu criticile sale pe parcursul unei relații.

Același lucru se poate întâmpla și cu prietenii apropiați. Va judeca fiecare persoană din aria sa vizuală și va aborda întotdeauna un comportament lipsit de milă.

Reclamă

Atunci când nu își atinge obiectivele țipă și aruncă cu obiecte, așa că nu trebuie să subestimezi niciodată un astfel de nativ, arată Astrology.com. Găsește mereu un nod în papură chiar și atunci când nu există de fapt o situație reală. Nu uita că poate face obsesii asupra anumitor lucruri pe care mulți le-ar considera mărunțișuri.

Femeia Scorpion

Scorpionul se află de asemenea printre cele mai periculoase zodii feminine, asta pentru că la început loială pe parcurs va deveni agresivă și de-a dreptul violentă. Este geloasă pe oricine se apropie de partenerul său și nu va suporta alte persoane de sex feminin în grupul său de prieteni.

Reclamă

În relații își va chinui îngrozitor pretendenții la titlu, însă aceștia vor rezista eroic. Dacă o superi, vei regreta amarnic. Foarte sarcastică și acidă, îți va răspunde la rugăminți așa cum știe mai bine, spune Yourtango.com.

Cu toate acestea, nu va duce lipsă de oameni cu care să se înconjoare. Reușește să se descarce fără să plângă, însă toată amărăciunea va izbucni la un moment dat.

Află totul despre zodia Scorpion, de la trăsături și până la personalitate.

Femeia Pești

Femeia Pești, una dintre cele mai periculoase zodii feminine, își va arăta adevărata aramă pe față destul de greu. La început plină de compasiune și dornică să ajute pe oricine întâlnește în cale, se va dovedi a fi pesimistă. Se îngrijorează prea mult din orice lucru mărunt iar acest lucru îi poate enerva chiar și pe cei mai buni prieteni.

Această stare negativă o va însoți tot restul vieții și va reuși fără doar și poate să împrăștie în jurul său dorința de a nu continua. Îi place să fie victimă și reușește întotdeauna să se arate în situații fără ieșire. Când se enervează, atacă violent și este de-a dreptul nepăsătoare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×