Reclamă

Tot ce trebuie să știi despre zodia Scorpion: trăsături și personalitate

Scorpionii sunt considerați curioșii zodiacului. Sunt greu de citit, intimidanți și se deschid ușor în fața oricui este dornic să afle mai multe despre ei. Nativii din zodia Scorpion sunt extrem de prietenoși, dacă știi cum să le vorbești.

Publicat: 9 februarie 2022, 9:27

Cu toate acestea, niciun Scorpion nu va veni să-ți spună acest lucru din proprie inițiativă. Află tot ce trebuie să știi despre zodia Scorpion, de la trăsături specifice și până la personalitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scorpionul este cea mai neaînțeleasă zodie. Dacă la suprafață par de neatins, în realitate sunt extrem de fragili. Nativii Scorpion pot să-ți fie cei mai buni prieteni, dacă știi cum să le vorbești și cum să te deschizi în fața lor.

Tot ce trebuie să știi despre zodia Scorpion

Nativii din zodia Scorpion sunt sensibili și prietenoși. Sunt întotdeauna gata să-ți destăinuie cel mai ascuns secret al lor și le este greu să pară de piatră atunci când tot ce vor este o îmbrățișare, scrie Purewow.com.

Află tot ce trebuie să știi despre zodia Scorpion.

Elementul zodiei Scorpion: Apa

Reclamă

Semnele de apă sunt Rac, Scorpion și Pești. Acești nativi sunt concentrați pe crearea legăturilor afective cu cei din jur. Își urmează instinctul în orice relație și sunt autentici în orice domeniu. Cei care s-au născut sub acest element tind să fie serioși, plini de emoție, hotărâți și determinați.

Calitate: Stabil

Zodiile fixe nu sunt ușor de schimbat, dar în același timp se pot mula foarte rapid dacă știi cum să le vorbești. Că vorbim de Scorpion, Vărsători, Taur sau Lei, zodiile fixe apreciază loialitatea și stabilitatea. Vei putea conta întotdeauna pe acești nativi și niciodată nu te vei sătura să-i ai în preajmă.

Reclamă

Planeta conducătoare: Marte

Marte este Planeta acțiunii, a puterii, a mișcării. Ne arată așa cum suntem, pasionali și plini de dorințe nestăvilite. Scorpionii conduși de planeta Marte sunt determinați, energici și sinceri, atunci când vor să-și atingă scopurile. Marte îi îndeamnă de asemenea să fie atenți atunci când vor să vorbească deschis cu cei din jur.

Simbol: Scorpionul

Scorpionii sunt creaturi complexe și concentrate în primul rând pe supraviețuire. Aceasta este o caracteristică a nativilor Scorpion. Chiar dacă pot trăi fericiți singuri, se îngrijorează pentru cei din jur și întotdeauna sunt acolo la nevoie. Nativii din această zodie au stofă de prieteni adevărați, care îți rămân alături chiar și în cele mai grele momente.

Trăsături specifice pentru zodia Scorpion

Pentru zodia Scorpion este foarte importantă prietenia. Nu uită niciodată cine le-a făcut rău și pot ține supărarea la nesfârșit. Își pot vărsa frustrările scriind în jurnal, făcând sport sau alegând terapia alături de specialiști.

Cele mai bune trăsături:

Scorpionii sunt loiali, autentici și plini de încredere. Pot fi cei mai buni prieteni dacă știi cum să vorbești cu ei. Devin fanii tăi imediat ce le treci pragul sincerității. Au mereu un as în mânecă și pot crea spațiu pentru orice nou venit în grupul de prieteni.

Cele mai rele trăsături:

Părțile negative ale Scorpionului se pot traduce prin impulsivitate, negare și dificultate în acceptarea schimbărilor. Iubesc să aibă prietenii în jur și urăsc atunci când trebuie să renunțe la cineva drag. Nu suportă să vadă că lucrurile scapă de sub control și intră în panică atunci când cineva nu urmează direcția pe care au trasat-o cu mâna lor.

Scorpionii sunt prietenoși, loiali și pot face o relație să meargă ca pe roate. De asemenea, se pricep foarte bine să te surprindă, dar au nevoie de un partener pe măsură. Un avertisment din partea astrelor: se pricep mai bine să termine o prietenie, decât să o înceapă.

Ca prieteni:

Nativi zodiei Scorpioni sunt prietenoși cu oricine le trece pragul casei. Ei consideră orice fel de relație la fel de importantă, dar în același timp vor să fie luați în serios. Cu toate acestea, mereu sunt gata să pregătească surprize celor dragi. În conflicte sunt greu de înțeles, dar le poți intra în grații dacă știi cum să le vorbești.

Ca părinți:

Chiar dacă Scorpionii pot părea obsedați de control, sunt cei mai grozavi părinți. Nativii din zodia Scorpion nu vor să-și crească copiii după reguli stricte și vor să fie deschiși în orice fel de situație. Se implică foarte mult în relații familiale și chiar dacă par nepăsători, este pentru că au ajuns să-și cunoască micuții la un nivel superior. Dacă ești pasionat de trăsăturile de personalitate ale zodiilor, descoperă cum sunt nativii din zodia Berbec în postura de părinți.

Ca parteneri de cuplu:

Relațiile reprezintă zona de confort pentru nativii Scorpion. Chiar dacă par intangibili, alături de partener sunt adevărați mielușei. Nu acordă atenție oricui, așa că dacă un Scorpion a pus ochii pe tine, ar trebui să te simți norocos, nu-și va întoarce privirea. Relațiile sunt de obicei caracterizate de atenția la detalii.

Trăsături secrete:

Scorpionii sunt considerați duri, dar să nu uităm că au un bun gust ieșit din comun. Se numără printre cele mai rafinate semne zodiacale. Scorpionii vor ca totul să fie perfect, indiferent că este vorba despre o relație sănătoasă, o masă în oraș sau alegerea unui outfit de zi cu zi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×